Mijn ervaring is positief
De voorbespreking van de isolatie keuzes, de offerte en de planning hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook het aanbrengen van de isolatie, ondanks de lange aanreistijden van de vakmensen, verliep uitstekend.
Blij dat de vloer geïsoleerd is. Fijn gesprek met adviseur. Daarna ging het minder. Eerst volgende afspraak kwam niemand opdagen. Geen reactie op waarom niet.uiteindelijk een week later werd ik weer gebeld en kwam er toch iemand voor de inspectie. De dag van plaatsing kwamen ze tussen 8 en 10. De heren kwamen om 11 uur. Gaven zelf bij ons aan gewoon te laat zijn vertrokken. Prima product en uitvoering.... maar de service daar mag wel wat verbetering in
Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de service te wensen overliet en de afspraken niet na werden gekomen. We gaan dit intern oppakken. Met vriendelijke groet, Team Comfort Company
Aangename kennis making met verkoper. Heren die het gemaakt hebben, hebben uitstekend werk afgeleverd.
Goede product informatie en goede prijs/ kwaliteit verhouding
Goede communicatie. Goede voorlichting. Alles volgens afspraak.
Duidelijke verwachtingen, komen na wat ze aangeven en ook achteraf goede communicatie rond subsidies.
De mensen die namens Comfort Company de vloerisolatie bij mijn woning hebben uitgevoerd hebben dat prima en netjes gedaan.
Ik was best snel aan de beurt, werkzaamheden vonden op 3 dagen plaats ; het inbrengen van plastic bolletjes duurde langer door mankement machinerie ( de lijm) harde werkers. wel veel grijze bolletjes achter gebleven in tuin, bezwaarlijk voor het milieu.
Vriendelijk t woord gestaan aan de telefoon Subsidie aanvraag correct en snel behandeld.
Eerst bezoek gehad om te beoordelen welke isolatie maatregel het beste is voor ons huis. De offerte die wij kregen was uiterst concurrerend. De werkzaamheden zijn netjes en vlot uitgevoerd. Wij zijn tevreden.
Fijn contact met Paul, duidelijk over de planning en netjes gewerkt
Vakmensen, snel en netjes Goede voorlichting en advies Maandag middag voorbereiding muurisolatie, dinsdag middag isoleren en opruimen Dakisolatie heel snel en netjes Prijs/kwaliteit helemaal top
De aanvang van de werkzaamheden verliep wat minder door miscommunicatie. Maar toen ze er eenmaal waren ging het vlotjes.
Duidelijk voorgesprek. Duidelijke afspraken Top afhandeling
Aardige werknemers, alleen is er niet echt een na controle geweest. Toen ik in mijn kelder kwam lag er een hoop parels. Ik heb het inmiddels zelf opgeruimd, maar ik wacht nog steeds op na controle waardoor dit heeft kunnen gebeuren.
Na een duidelijk en inhoudelijk goed gesprek met de adviseur een opdracht gegeven aan Comfort Company voor isolatie van de vloer / kruipruimte. Er werd een duidelijke levertijd afgegeven, maar werd al snel gebeld dat het sneller kon omdat er een gaatje in de planning ontstond. Er kwamen 3 medewerkers die gelijk aan de slag gingen en keihard hebben doorgewerkt. In 1,5 uur tijd was alles geregeld.
Respect voor Nick die het bij ons gedaan heeft
Zowel bij offerte als bij uitvoering als prettig ervaren. Ze voeren de werkzaamheden prima uit en laten gaan rommel achter. Aanrader!
Ze hebben alles netjes opgeruimd. Vriendelijke personen.
Vakkundig Redelijk snel geholpen
Prima ervaring met dit bedrijf. Zelfs het verzetten van de afspraak omdat de kozijnen nog niet geplaatst waren was geen probleem. Werk is volgens afspraak en netjes afgerond
duidelijk, snel, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk en houdt zich aan afspraak
Over het werk geen klachten, alleen het maken van de afspraak ging moeilijk.
De Hogekamp 22
7071EC Ulft
Website: www.comfort-company.nl Adres: De Hogenkamp 22, 7071 EC Ulft Telefoon: 0315-270620 Comfort Company specialiseert zich in het verduurzamen van woningen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Onze diensten bestaan uit de volgende vijf onderdelen: - Spouwmuurisolatie; - Kruipruimte isolatie; - Dakisolatie; - Isolatie verwijderen; - Gevelrenovatie. Met een team bestaande uit 20 personen zijn wij dagelijks door heel Nederland bezig met bestaande woningen te verduurzamen.