Vakkundig en klantgericht om tot een goede aankoop te komen.

Ik was voornemens een droogpak aan te schaffen en ben hiervoor naar Herman Lieven gegaan. Van te voren had ik al informatie opgezocht op hun duidelijke website. In de winkel werd ik zeer professioneel geholpen en nam de verkoper alle tijd voor me. Ik kreeg de gelegenheid om verschillende pakken te passen waarbij de verkoper mij goed adviseerde en veel informatie kon geven over de pluspunten maar ook de minpunten van de verschillende pakken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het Waterproof D7X nylotech droogpak omdat deze mij het meest comfortabel zat. Omdat ik een andere maat schoenen nodig had dan de standaard maat werd het pak voor mij besteld. Vandaag heb ik het pak opgehaald. Wederom werd ik goed geholpen. Ik kreeg een uitgebreid advies over het onderhoud van het pak en ook hier ging de service verder dan dat. De droogpak handschoenen werden voorgemonteerd en ook de ringen in het droogpak zelf werden hierdoor aangepast. Nadat de hele bestelling zorgvuldig was gecontroleerd ben ik zeer tevreden de deur uit gegaan. Ik kan iedereen aanraden zijn duik spullen hier aan te schaffen.

Uitstekend!

Vriendelijk personeel, professionele mensen en een uitgebreide shop.

Mooie Mares Snorkel tas

Mooie Mares sniorkeltas gekocht waar duikbril en zwemvliezen perfect in passen. Zeer snel geleverd, is overal uitverkocht maar niet bij duikwereld, top bedrijf!

Super service

Binnen pak online gekocht na vriendelijk overleg met verkoper. Had zelf andere maat in gedachte om te bestellen. Maar door de goede uitleg de uiteindelijke maat besteld. Top service

Vriendelijk, behulpzaam en veel kennis.

Vandaag bij Herman Lieven geweest voor het kijken naar een droogpak. Bij binnenkomst al vriendelijk ontvangen. Mooie ruime winkel met vriendelijk personeel. Verder goede hulp bij uitleg wat er bij een droogpak kopen komt kijken. Goede informatie over het onderdak, pasvorm en hoe aan te trekken. Mooie bijkomstigheid een aantrekkelijke korting op de set prijs. Kortom echt de moeite waard om eens langs te gaan.

Super (web-)winkel

Fijn contact gehad via mail. De bcd was niet op voorraad maar meteen alternatief aangeboden gekregen. Nog niet getest in het water maar ben er nu al heel blij mee! Tot de volgende keer!

Geweldige service

Na een geplaatste bestelling werd ik gebeld dat er een beter en goedkoper alternatief was voor mijn toepassing. Bestelling werd aangepast en het teveel betaalde geld keurig terug gestort. Ook of de bestelde schoenmaat voor een flipper werd door de persoon waar ik contact mee had zelf getest, ze had de zelfde maat. Echt top een echte aanrader als je duik of snorkel spullen wilt bestellen!

Goed op de hoogte gehouden mooi op tijd geleverd

Goeie service.

Na telefonisch contact een goed advies gekregen. En de bestelling de volgende dag in huis.

Geweldige en snelle service

Snelle bezorging na het bestellen. Helaas was het product beschadigd. Meteen melding van gemaakt en nog geen dag later bericht dat ze een nieuw product opgestuurd hebben. Top service! Heel erg bedankt!

Geweldig geholpen nadat ons pakketje zoek was geraakt.

Kan niets anders zeggen dan wat een fijne service.

Ik kan er helaas geen oordeel over (laten) geven omdat het een kerstcadeau voor mijn zoon is

zeer prettig geholpen

Shorty dames besteld en weer geretourneerd, te korte pijpjes. nu een herenshorty toegestuurd gekregen en deze heeft langere pijpjes en past prima. Zeer tevreden dus. Ook met versturen van het pakje gewacht tot na het weekend omdat ik niet thuis was. Top geregeld allemaal. Alleen niet tevreden over jullie verzender.

Goede service perfect duikpak

Eerder in de winkel geweest nu weet ik mijn maat dus kan ik online bestellen. Binnen twee dagen geleverd perfect netjes verpakt. Daar hou ik van. Netjes en ordelijk werken

Gewoon goed

Bestelling Snel verzonden. En bevestigings mail gehad omdat er haast bij was ivm vakantie

Ik zei dat ik overmorgen op duikvakantie vertrok. Volgende dag Garmin G1 in huis

Ik wou heel graag de Garmin descent G1 maar vertrok 2 dagen later op duikvakantie dus ik belde of die zo snel kon geleverd worden. Ze ging meteen de voorraad checken en ik had ze de volgende dag in huis….in België! Ik was superblij!

Snel en goed.

Perfect zo

Twee keer naar 's-Hertogenbosch geweest om droogpakken te passen en beide keren prima geholpen, Uiteindelijk met een Waterproof D7 Evo de deur uit gelopen. Er wordt goed de tijd genomen om pakken te passen en het advies komt uit de kennis en de persoonlijke ervaring van de verkoper(s). Fijn ook dat er meerdere medewerkers meekijken naar de maatvoering van het pak. Ik ben ook goed geadviseerd over de overige benodigheden, zoals onderkleding, etc. Inmiddels 3 duiken met dit pak gemaakt en geen spijt van mijn keuze. De D7 Evo sluit goed aan en ik kan mij er goed in bewegen. Fijn dat de bretels los gemaakt kan worden, handig als je verkeerd in je pak bent gestapt. In de beide pockets op de benen kun je flinks wat spullen kwijt. Kortom; erg tevreden.

droogpak gekocht

Mijn vader en ik zijn samen naar de winkel in Den Bosch geweest. We zijn erg goed geholpen. Personeel heeft veel aan ons uitgelegd en heeft ons precies laten zien hoe alles werkt. Een fijne ervaring! Nu al zin om een duik in te maken met onze nieuwe spullen! Bedankt!

Telefonisch erg goed geholpen en direct een advies waar ik iets mee kon. Geen blabla

Wij gaan voor het eerst snorkelen op Bonaire. Nul ervaring op dit gebied. Wij wilde een (voor ons doel) goeie snorkelset voor een prijs tot 60 euro. Het internet biedt een overvloed aan dergelijke sets. Naar aanleiding van een mailtje waarin ik wat vragen heb gesteld en heb aangegeven dat "even langskomen" voor ons geen optie is, kreeg ik het verzoek om even te bellen. Ik heb met iemand gesproken die heel goed wist wat mijn bedoeling was en direct wat verschillen kon aangeven over verschillende sets. Uiteindelijk twee sets ontvangen waar we heel blij mee zijn. Nu nog uitproberen maar we zwemmen er sowieso als echte pro's bij! Dank voor het luisteren en de juiste adviezen!

Ik wacht nog steeds op mijn duikcomputer

Mijn duikcomputer die ik gekocht heb is nog steeds niet geleverd. Ondanks dat de verzender beweert dat hij vorige week dinsdag reeds is opgehaald door DPD.

Kwam voor een droogpak, ging naar huis met een droogpak.

18.10.2024: De winkel bezocht in Den Bosch voor een droogpak. Hele fijne service en ben goed geadviseerd. Paar vragen over het beoogde gebruik om de keuze te beperken tot pakken voor dat doel. Met wat onderkleding het pak passen. Uitleg over de juiste manier van aan/uit trekken met betrekking tot de seals. Tevens ook nadrukkelijk de schoenen met dikke sokken testen. Uitleg gehad over het zelf vervangen van de seals. Extra nadruk op de omgang met de rits. Fijn geholpen door vakkundige staff. Besloten om het pak ook daadwerkelijk aan te schaffen. In mijn geval niet van toepassing, maar de bijverkoop van bijvoorbeeld: handschoenen, kap, onderkleding etc, was niet zozeer besproken. Maar zeker voldoende keus en kennis voor deze artikelen om de aanschaf compleet te maken. Nu snel het water in. Duik ze!

Door het postbedrijf kwam mijn pakketje later aan maar ik werd erg vriendelijk geholpen en het is allemaal opgelost

Rietveldenweg 64

5222AS 's-hertogenbosch

Over Duikwereld.nl

Duikwereld.nl is de webshop van Herman Lieven Duiksport. Met een uitgebreide webshop én 1000 m2 aan duikmaterialen in ’s-Hertogenbosch vind je alles voor een veilige duik. Je kunt via onze webshop www.duikwereld.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote duikwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven.