Great experience, fast and the product is perfect !

Great experience, fast delivery and the product is perfect !

Snelle levering top service

Snelle levering, goede spullen, bij mij was 1 product helaas toch niet verkrijgbaar en kreeg ik gelijk na bestelling een alternatief aangeboden zonder meerkosten. Dat vind ik echt super netjes en een dik compliment waard!

Rap service ook tijdens de feestdagen

Goede actie en service bij aankoop droogpak

Ik ben al een tijdje op zoek naar een droogpak om langer in Nederland te kunnen duiken. Een ander merk droogpak uitgeprobeerd, maar dat was het toch niet. Via-via kwam ik Waterproof tegen en de opvallende aanbieding van Herman Lieven op een aantal modellen. Aangezien het om een boel geld gaat, wilde ik niet over één nacht ijs gaan. Eerst uitgebreid georienteerd op Internet, daarna naar de winkel geweest om de pakken ook echt te zien, te voelen en te passen. HL heeft de tijd genomen om me te helpen met passen en uitzoeken wat ik nodig heb. In oktober ben ik naar een Waterproof droogpak testdag geweest. De productmanager van Waterproof zelf was er en we kregen een meer dan uitgebreide uitleg van de pakken en alle aanwezige features. Vervolgens weer pak gepast en vervolgens een testduik gemaakt in een meertje in de buurt. Alles wat goed geregeld en ook hier werd er alle tijd de aanwezigen genomen. Wat kon hier beter: ik heb nog geen onderpak (daarom wilde ik ook gebruik maken van de KeyMan-korting) en die was niet beschikbaar voor de testdag. Voor mensen als ik was dat (nog) beter geweest. Na de testduik was ik overtuigd en heb ik de D7 Evo besteld, vooral vanwege de soepelere rits en het andere droogpaksysteem ten opzichte van de D7x Nylotech. Vanwege een extra kortingsactie besloot ik het pak tegen een kleine meerprijs nog iets beter op maat te maken. De levertijd was uiteindelijk een maand langer dan verwacht. Dat was jammer, maar dat lag niet aan HL. Netjes bericht ontvangen toen het pak er was, waarna weer alles gepast werd om er zeker van te zijn dat alles goed was. Weer een aantal handige tips ontvangen en ik was erg blij dat de droogpak ringen en handschoenen al in elkaar gezet waren. Voor iemand die nog niet eerder een droogpak heeft gehad, betekende de KeyMan actie een flinke besparing (al blijft het duur). De service en kwaliteit van HL was uitstekend.

Tevreden

Goede webshop, keurig en snel bezorgd. Tevreden over de snorkel.

Alles netjes ontvangen.

Goed verpakt. Netjes gecommuniceerd. Factuur goed ontvangen. Echt bedrijf, goede levering.

Nooit een product mogen ontvangen nog

Zal met het slechte weer te maken hebben, maar we hebben nog niets ontvangen. Misschien moet Duikwereld een paar weken wachten met de review bedel mails sturen. Als we de spullen hebben ontvangen, zal ik de review aanpassen.

Super snel geleverd, en gaaf product (geillustreerde dive world map).

Me wetsuit zit goed en goede levering

Snelle l Geleverd en zit goed ... ee aan rader

Fijne waterschoentjes

De waterschoentjes die ik wilde waren enkel verkrijgbaar in maat 38 of 39/40. Advies gevraagd en heel snel antwoord ontvangen. Artikel ondanks de feestdagen reuze snel ontvangen. Ik ben zeer tevreden!

heb een leuke ervaring

heb het een korte duik ervaring ervaren maar veel te kort

Prettige winkel en medewerkers

Ik heb mijn tweede droogpak besteld. Tijdens het passen werd de tijd genomen en advies gegeven over het pak, de maatvoering en het gebruik. Ook werden eigen ervaringen gedeeld. Ik kreeg netjes een bericht dat het pak was geleverd en bij het ophalen kon ik het pak opnieuw passen. Het is een prettige winkel en het personeel is zelf deskundig (of halen iemand erbij die het wel weet) en nemen de tijd voor je.

Great customer focus

Great interaction with the information department. Great commercial support.

Geweldige service

Gewoon een fijne winkel met een groot assortiment

Erg goed

Rustig en kalm uitleg. Een man met ervaring. Dus als je meer wilt leren ga dan na Rene. René bedankt

Top kwaliteit

Goeie kwaliteit en heldere glazen met de juiste sterkte

Online beter dan in de winkel

Ik was vorige week zaterdag bij jullie in de winkel omdat ik interesse in een wing had maar ik ben vertrokken toen de 2de klant na mij al eerder geholpen werd en dit vond ik erg jammer. Dus daarom als ik wat nodig heb zal het online zijn. Vriendelijke groeten John

Zender

Ik had een Apeks zender besteld voor mijn DSX computer alleen deze was niet op voorraad en zou volgend jaar pas geleverd kunnen worden. Ik kreeg later een mailtje dat ze een alternatief gevonden hadden in een zender van Aqualung dat binnen 2 weken geleverd kon worden. Heb inmiddels de zender binnen en reeds gekoppeld aan mijn computer, en tot nu toe werkt deze prima. Fijn dat Herman Lieven met je meedenkt in het vinden van een gepaste oplossing, heel blij met hun klantgericht handelen en expertise.

Goed op de hoogte gehouden contact persoon En goede prijs en snelle levering

Even gebeld voor de juiste info, daarna snel geregeld.

Wat een service en vriendelijkheid. Ondanks mijn eigen onzorgvuldigheid heeft het team van Duikwereld meegedacht en opgelost. Eén woord: Chapeau!

Snelle levering.

Gelijk zelfde dag de bestelling verstuurd en keurig verpakt.

Bedankt voor het goede advies en de snelle service!

Super service

Als je een vraag stelt krijg je advies wat het beste geschikt is. Als je het product hebt besteld klopt het en een snelle levering. Dus erg tevreden.

sympathiek, deskundig en heel klantvriendelijk

via de website besteld en vooraf even gebeld voor meer informatie. Mocht de bril niet passen dan zijn we over 2,5 maand welkom in de zaak om te ruilen (mits niet gebruikt uiteraard) We zijn dan in Den Bosch! Zo kan ik alvast mijn man blij maken met een mooi cadeau op zijn verjaardag ! Vanavond weten we meer. Wat opviel: niet opdringerig, goede informatie en klantvriendelijk.

Rietveldenweg 64

5222AS 's-Hertogenbosch

Over Duikwereld.nl

Duikwereld.nl is de webshop van Herman Lieven Duiksport. Met een uitgebreide webshop én 1000 m2 aan duikmaterialen in ’s-Hertogenbosch vind je alles voor een veilige duik. Je kunt via onze webshop www.duikwereld.nl een order plaatsen of langskomen in onze grote duikwinkel waar we je graag persoonlijk advies geven.