Prima webwinkel
Ik kan eigenlijk kort zijn! mijn bestelling kwam heel snel en was netjes en zorgvuldig verpakt. De brandblussers zijn van goede kwaliteit. Dus ik ben een heel tevreden klant.
25 May 2022
Pieter
Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 280 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De feedback is gemengd. Enkele reviews prijzen professionaliteit, kwaliteit en snelle levering. Er zijn aanhoudende zorgen over communicatie en levertijden. De ervaringen tonen een goede prijs-kwaliteitsverhouding wanneer de verwachtingen worden waargemaakt, maar statusupdates kunnen beter.
25 May 2022
Pieter
Heteren
Geen klachten alles netjes afgehandeld. Wij hebben een bestelling gedaan bij dit bedrijf, brandblussers en rookmelders, alles is netjes en snel bij ons thuis geleverd. Het waren nieuwe rookmelders en nieuw brandblussers zoals aan de telefoon beloofd. Ga zo door jongens en meiden.
24 May 2022
Richard
Delft
Tot twee keer toe kreeg ik foute apparatuur geleverd (oud spul ipv nieuw). Veel werk mee gehad om steeds terug te sturen. Wacht nu nog op teruggave van mijn geld.
Beveelt niet aan
23 May 2022
Pierre van Tits
Son en Breugel
Rookmelders worden 2022 verplicht in Nederland, ze gaan ons weer verplichten om rookmelders te kopen. Wij hebben de Alecto SA-110 rookmelders besteld bij de Brandblussershop, ze boden deze ook aan te installeren, maar dan heb me man gedaan. Snel geleverd en een mooie rookmelder.
19 May 2022
Corrie
Rotterdam
Geen klachten, bestelling snel geleverd door DHL. Als we wat nodig hebben bestellen we zeker weer.
16 May 2022
Secure Nederland
Heteren
Makkelijke website om een bestelling te plaatsen, en handig met de keuzewizard. Had me bestelling in een dag in huis. Bedankt Brandblussershop.nl
12 May 2022
Sonja
Arnhem
Besteldiensten hebben het druk, dat is bekent . Maar waarom lukt het andere bedrijven wel bestellingen op tijd te laten bezorgen?
Beveelt niet aan
6 May 2022
Steven
Amsterdam
Bedankt voor de snelle leveringen van me brandblussers.
11 April 2022
Charel
Tiel
Brandblussers online besteld volgende dag in huis. Brandblussers zijn voorzien van een keuringssticker top.
31 January 2022
Geerven
Ik had 2 brandblussers besteld, voor een goed prijs. Snelle levering. Bij eentje ontbrak het plastic klemmetje wat de slang omlaag houdt, niet schokkend, wel vervelend. Pas na een reminder (na 2 weken) op mijn verzoek om dit alsnog op te sturen, antwoordde iemand: "Excuses denk dat u e-mail tussen wal en schip is beland". Hierna is het opgestuurd en was het klaar. Dus overall ben ik tevreden en hopelijk kunnen ze de verpakking/verscheping en mail-afhandeling nog wat verbeteren.
15 December 2021
Remco
Hoofdorp
Wij bestellen al jaren diversen soorten brandblussers bij dit bedrijf. Wij zijn tevreden met de service van dit bedrijf en het snelle schakelen.
11 December 2021
Haarlem
Zeer snelle reactie op mails, en accurate verzending, en vriendelijke servicemonteur aanwezig op ons bedrijf
24 September 2021
Ad
Dirksland
Vlotte bestelling met correcte leveringen van mijn bestelling, zeer degelijk verpakt en ziet er ook een professioneel uit.
18 September 2021
Maarten en Marja
Hellevoetsluis
Hebben een bestelling gedaan via de website, kregen onze bestelling direct de volgende dag, bedankt Brandblussershop.
17 September 2021
Tiel
Vanaf debettelling tot en met de aflevering is goed geregeld en op tijd. Dank u daarvoor en veel succes.
30 April 2021
koos
Oud beijerland
Ik ben voorzitter van een VVE en had behoefte aan advisering over de beste oplossingen betreffende brandveiligheid voor ons pand. Mijn vragen werden duidelijk en snel beantwoord, zodat ik met vertrouwen de juiste bestelling kon doen.
20 February 2021
Jan-Mark
Den Haag
Verder tot dusver postief
18 February 2021
Liesbeth de Ree
Bunnik
goede advies en vlugge levering.
9 February 2021
Robert Klement
BRUNSSUM
Brandblussers waren afgekeurd door bedrijf, en offerte gehad. Op internet bij Brandblussershop terecht gekomen en scheelde bijna de helft en supersnel geleverd, Echt een aanrader.
6 February 2021
Ruud
Oud-Beijerland
Ik had een brandblusser besteld samen met een ophang plaatje ervoor. Ondanks de hele late levering (CORONA) was de brandblusser binnen gekomen. De doos zag er heel uit. Alleen toen ik hem open deed was de blusser al afgegaan... nou was dat natuurlijk niet de bedoeling. Dit kwam waarschijnlijk door de postbezorger die er mee heeft lopen gooien! Het beveiligings palletje was eruit, waardoor hij af kon gaan. Maar goed, ik had dus gelijk op een vrijdag de webshop nog geappt en wat fotos toegestuurd van hoe en wat. Ik krijg binnen een paar uur een antwoord terug! En maandag hadden ze me een mail gestuurd dat er een nieuwe blusser de deur uitging en ik de oude kon afvoeren. De volgende dag was de blusser binnengekomen en helemaal in orde! Ben heel blij dat ze het snel hebben kunnen oplossen. En daarom 5 sterren.
27 January 2021
Maarten
ALPHEN NB
Kreeg de brandblusser nog dezelfde dag in huis! Echt super!
25 January 2021
Ronnie
Harlingen
Tijdens vervoer was 1 brandblusser beschadigd. Geen probleem, er werd neteen een nieuwe opgestuurd. Chapeau, zeer tevreden.
21 January 2021
Paul
Elsloo
Kwaliteit voor goede prijs , snelle levering !
12 January 2021
Rob
Heinenoord
Blussers zijn goed en snel geleverd
11 January 2021
G.B.C.P. VAN DER MEER
Noordwijk
Op zondag mijn boekhouding aan het bijwerken. Kon ik in de mail geen factuur vinden. App ik Brandblussershop op 11.00 uur (OP ZONDAG). Ik stel mijn vraag en heb mijn bestelnummer bij de hand dus vul ik meteen in. Om 11.01 uur heb ik mijn factuur in de mail! Helemaal super dus. overigens waren de blussers zelf ook snel geleverd :)
10 January 2021
Lars