Prima service. Telefonisch goed bereikbaar. Vlotte levering
Prima service. Telefonisch goed bereikbaar. Vlotte levering
10 July 2022
Tea
Drachten
Prachtige spiegel en snel geleverd
Cindy
Haarlem
goed product, goede communicatie en levering volgens afspraak
Addy Bakx
Roosendaal
Het meubel was precies zoals ik t verwachtte ! Top!
trudi Munters
Rijswijk
Het is fijn dat je er niet lang op hoeft te wachten.
Cees
Zaandam
Erg blij met onze 2 mooie fauteuils!! Goed geholpen en de bezorging was ook super! Vriendelijke groet, Aad en Gerrie Janssen
Gerrie
Voorschoten
Mooi meubel geweldige service
Weli
Eerbeek
Top bedrijf
Siebe
Twijzelheide
Een zeer mooie mangokast hier gekocht en werd binnen dezelfde week nog geleverd en staat prachtig in de huiskamer en snelle bezorging en prachtige kast. Uitmuntende zaak top meubelen hier.
GJ
Utrecht
Zeer nette behulpzame medewerkers die kwamen leveren. Goede uitleg mbt de montage.
Corne
Tilburg
Snelle levering, afspraak met bezorger keurig nagekomen. Heel blij met mijn salontafel.
T A
Tzum
Correct en exacte levering zoals afgesproken
Robby
Didam
Goede prijs/kwaliteitverhouding
J.P.M.
Zoetermeer
Ik had een gigantische spiegel besteld en er werd gezegd dat deze tot de deur werd geleverd (ik woon 1 hoog met lift). Ik werd gebeld wanneer ze konden komen en er kwamen 2 sterke gozers de levering tot aan mn deur gebracht. Helemaal happy met m'n aankoop trouwens!
9 June 2022
Sharon
Amsterdam
In de outlet zagen we een leuk stoeltje voor EUR 199,-. De verkoopster vertelde dat dat de Outletprijs was en dat deze online hoger zou liggen. Niets bleek minder waar. We hebben de stoel online besteld met 10% korting op de 'outletprijs'. De bezorging ging heel snel en flexibel op een afgesproken moment dat we thuis waren. Erg tevreden met onze stoel.
Rens
Deventer
Beste Rens,
Hartelijk dank voor je feedback. Ik heb je reactie teruggekoppeld aan de collega’s van de pop-up store. Excuses voor het ongemak. We vinden het enorm fijn om te horen dat de stoel wel geheel naar wens is!
Groet,
Serviceteam Meubelplaats.nl
Beveelt niet aan
M.C
Opmeer
Bestellen gaat soepel en m'n meubelplaat was eerder binnen dan ik dacht. De volgende dag al
Peter Poederbach
2e Exloermond
27 May 2022
Nico
Enkhuizen
Ben zeer tevreden, er wordt snel gereageerd voor vragen van de bestelling. Ook de aflevering is top , vantevoren wordt je gebeld of een berichtje.
27 May 2022
Harry
Veldhoven
Als zeer goed, alles netjes afgeleverd goed verpakt, fijn personeel dus wij zijn zeer tevreden, en zou jullie zeker aanbevelen bij anderen
26 May 2022
Sylvia
Tiel
afspraken liepen wat afwijkend maar communicatie is correct naar klant toe. levering was prima en product is qua prijs en kwaliteit naar tevredenheid.
ijc graumans
Breda
Na bestelling gelijk telefonisch contact. Vriendelijke behulpzame medewerkers.
A G
Woldendorp
Super kwaliteit en snelle levering
Martine Winkelman
Sellingen
Tuinbank op maandag besteld, woensdag al geleverd. Daarnaast makkelijk in elkaar te zetten.
17 May 2022
Carmen
Snelle levering, verpakking prima, zeer goed beschermd! Vakkundig afgemonteerd. Ben er erg blij mee!
16 May 2022
E.H.M.PASSIAL