Keurig op tijd geleverd .produkt is gewoon goed .

duidelijke website en goed mailcontact met vloervoordeel

gunstige prijs en ook een goed advies voor ondervloer en leg advies ook goede hulp bij het laden

Prijs/kwaliteit is heel goed

Mooie vormgeving, goed materiaal en ongelofelijke prijs!!!

Alles naar wens

Ik had niet door dat uw bedrijf op vakantie was toen ik aan het winkelen was, maar ik heb het product tijdens de vakantie heel snel ontvangen. Ik ben erg dankbaar. Ik ben zeer tevreden met het product en hartelijk dank voor uw service.

Prima zaak

Goede en snelle behandeling, top zaak

Mooie vloer voor een redelijke prijs.

Goede service en advies. Het was de eerste winkel die we bezochten en bleek de beste keuze uiteindelijk.

Nog een aantal m2 besteld, en dat doe je alleen als het materiaal goed is.

De proefstukken snel en netjes verpakt geleverd gekregen via de post.

Snel geleverd en kwalitatief goed product voor een prima prijs.

Isolatietape is nooit geleverd. Ondervloer gelukkig wel

Isolatietape is nooit geleverd. Ondervloer gelukkig wel

Deskundig geholpen

Netjes en deskundig te woord gestaan. 5 pakken retour gebracht en 3 uur later geld al op rekening

Gewoon goed

Van 1e goede indruk na overleg per telefoon tot de levering, zoals een klant mag verwachten!

Makkelijk en snel top product geleverd

Veel aanbod voor een mooi prijs. Bestellen en leveren ging zeer vlot.

Geweldige service en prijs!

Mijn nieuwe laminaat vloer uitgezocht op de mooie website. Ik kreeg snel mail dat ik de vloer kon halen. In de winkel in Utrecht werd ik bij binnenkomst meteen geholpen. De medewerker heeft me ontzettend geholpen door de vloer in te laden. Heftruck erachter en door schuiven. Top service. De vloer zelf is geweldig. Extra brede planken, mooi kleur en een topprijs!! Ik raad vloerwinkel.nl ten zeerste aan.

Een bedrijf wat nog weet wat klant vriendenlijkheid is

Klantvriendenlijkheid en service staan hoog in ht vandaal

Fijne service, kon product omruilen na de retour termijn

Fijne service, kon product omruilen na de retour termijn

Goede vloer, goede prijs

Met de bestelling ging een kleinigheid mis maar alles is prima opgelost. Prijs kwaliteit uitstekend. Een aanrader!

Goed product, goeie kwaliteit

Ondervloer was van goede kwaliteit en werd keurig geleverd

Makkelijke keuze

Het uitzoeken van een, in ons geval ondervloer, was redelijk gemakkelijk. Je moet voor jezelf vtv wel weten wat je wilt hebben, maar dan is een keuze makkelijk te doen. (Mail) Contact is ook prima. Hebben de ondervloer nog niet gelegd, dus over kwaliteit/kwantiteit kan ik nog niets schrijven. Ondervloer was in aanbieding vandaar nu al gekocht.

Prima bedrijf

Snelle levering, goede communicatie. Per abuis was er een onderdeel vergeten op te sturen. Na een belletje werd dit ook meteen geregeld. Top!

Snelle levering, netjes ingepakt

Bezorgers vriendelijk, goede service en een snelle levering

Snelle levering van het staaltje

Op tijd geleverd het juiste artikel dus al met al geen klachten

Levering vloerstalen

Via de website 3 gratis vloerstalen kunnen aanvragen. Omdat de kleur van de vloerstalen nogal afwijkt van de foto's is het nuttig om de vloerstalen te krijgen. Tot een bestelling van een vloer is het (nog) niet gekomen.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!