Prima bedrijf
Snelle levering, goede communicatie. Per abuis was er een onderdeel vergeten op te sturen. Na een belletje werd dit ook meteen geregeld. Top!
Sophie
Megchelen
Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.693 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent de hoge productkwaliteit en snelle levering. Veel reviews noemen vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke uitleg bij het kopen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak positief genoemd, met enkele meldingen van beschadigde dozen of ontbrekende onderdelen. Over het algemeen beschrijven klanten een betrouwbare winkelervaring met snelle klantenservice.
Sophie
Megchelen
Bezorgers vriendelijk, goede service en een snelle levering
Laikys
Rosmalen
Snelle levering van het staaltje
16 July 2025
Ellie Broekhof
Noordwijk
Op tijd geleverd het juiste artikel dus al met al geen klachten
13 July 2025
Harry Bastiaan
Warmond
Via de website 3 gratis vloerstalen kunnen aanvragen. Omdat de kleur van de vloerstalen nogal afwijkt van de foto's is het nuttig om de vloerstalen te krijgen. Tot een bestelling van een vloer is het (nog) niet gekomen.
10 July 2025
Dick
Enschede
Zocht een pvc klikvloer. De kleur leek goed maar de vrouw wil een kleur staal. Erg makkelijk om te bestellen en zeer snel per post ontvangen. Kleur was niet wat de vrouw wilde.
10 July 2025
Peter van der Leest
's-Gravenzande
Alleen transport zou bericht krijgen voor levering dag en tijdvak vermoed ik maar stonden zomaar ineens voor de deur 15 min later en we waren niet thuis geweest. Kinderen zouden helpen met naar binnen dragen maar het ging regenen dus moest snel naar binnen niet fijn voor iemand met nekklachten.
8 July 2025
Theo
Den Haag
Ik ben ontzettend tevreden over de Ondervloer Max PU rubber 2mm loopgeluid van Vloer Voordeel. Het leggen van de ondervloer verliep soepel en het materiaal voelt stevig en duurzaam aan. Handige plakrand maakt het gemakkelijk om de rollen aan elkaar te plakken. Ook de levering was snel en netjes verzorgd. Ik heb tussentijds contact gehad met de klantenservice, maar ook met de bezorger die netjes een half uur van te voren belde dat hij de ondervloer kwam leveren. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede ondervloer en betrouwbare service!
8 July 2025
Denise Ekahrt
Leeuwarden
het laminaat Swiss Krono zeer voordelig gekocht en onbeschadigd geleverd.
4 July 2025
Toetie
Sluis
Zowel de levering van de staken als de bestelde vloer was vlot. Een pak was beschadigd, maar de pvc planken kunnen gelukkig tegen een stootje. De vloer ruikt wel een beetje, hopelijk vervliegt dat nog.
3 July 2025
Anne-Marie
Hilversum
Gebeld met vloervoordeel. Pvc vloer die ik wilde hebben stond niet op de site. Contact opgenomen en Lindsey heeft het direct opgepakt na een uur kon ik de vloer online bestellen!
1 July 2025
Nadia
Utrecht
Overall, it's a very good deal we got. However, one box in them was damaged. We discovered it early in the process. Therefore, we cut out the damaged parts and used the smaller planks at the edges.
27 June 2025
Danish
Amsterdaam
Eerlijk gezegd niet verwacht dat de trekker zo goed zou zijn voor deze prijs. Maar hij is fantastisch!
27 June 2025
Marjet
Den Haag
Goede ondervloer, snel geleverd.
26 June 2025
Yvon
Drachten
Goed spul,goed verpakt
25 June 2025
Angelique
Rotterdam
Ik was op zoek naar goedkoop laminaat. Een (onverwachte) verhuizing kost immers al genoeg geld. Op foto zag dit laminaat er best goed uit - ondanks de lage prijs. Tijdens levering bleek het er nog stukken beter uit te zien! Hulde aan de chauffeur die met de vrachtwagen geleverd heeft in de binnenstad met die vreselijk krappe straatjes en een erg krappe bocht. Voor zowel hem als mij een spannende bezorging!
25 June 2025
Sebastiaan
Zierikzee
Mooie stevige vloer. Makkelijk te leggen. Je hoort er niets op.
24 June 2025
El
IJmuiden
Zeer tevreden met m'n nieuwe vloer! Hij ligt mooi en zeker een aanrader. Goed geholpen in de winkel en tegen een mooie prijs alles meegekregen.
24 June 2025
Suryono
Hilversum
Snelle levering en doet waarvoor het bedoelt is.
23 June 2025
Marcel
Varik
Moest zelf de pakketten uit de bestelbus halen. Vorige levering hadden ze een zelflosser met pomp wagen.
20 June 2025
Berrie Rekveld
Gendringen
ik heb het nog niet gebruikt maar ik verwacht dat het goed is . de badkamer is nog niet klaar maar het ziet er goed uit en ik red me er wel mee
jan warris
delfzijl
Heb bij jullie vloer 2402 besteld, deze is snel geleverd maar moet nog wel gelegd worden
Ati
De Bilt
Via Google vloervoordeel.nl gevonden. Overzichtelijke website en eerst samples aangevraagd. Keuze gemaakt en binnen paar dagen geleverd. Vloer ligt er mooi, tevreden klant.
Paul
Arnhem
met 3 mm dikte is er voldoende marge om oneffenheden op te vangen. Door de zware kwaliteit (rubber) ligt de ondervloer meteen vlak na het uitrollen, dus makkelijk om te leggen. De geluidsdemping is optimaal. Dus kwalitatief super ondervloer voor een hele mooie prijs. Tip: bewaar grotere afvalstukken; ideaal om te gebruiken om zware meubels te schuiven (met de de folie naar beneden) zonder krassen te maken op je pas gelegde vloer!
13 June 2025
Caroline
Eindhoven
Makkelijk om door de site te navigeren en te vinden wat ik zocht. Goede, degelijke kwaliteit en snelle degelijke verzending.
10 June 2025
Rosa
Delfzijl
Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!
Strijkviertel 46
3454PN De meern