Super top

het laminaat Swiss Krono zeer voordelig gekocht en onbeschadigd geleverd.

Zowel de levering van de staken als de bestelde vloer was vlot. Een pak was beschadigd, maar de pvc planken kunnen gelukkig tegen een stootje. De vloer ruikt wel een beetje, hopelijk vervliegt dat nog.

Lindsey heeft me ontzettend goed geholpen.

Gebeld met vloervoordeel. Pvc vloer die ik wilde hebben stond niet op de site. Contact opgenomen en Lindsey heeft het direct opgepakt na een uur kon ik de vloer online bestellen!

Very Good with good price

Overall, it's a very good deal we got. However, one box in them was damaged. We discovered it early in the process. Therefore, we cut out the damaged parts and used the smaller planks at the edges.

Zeer scherpe prijs

Eerlijk gezegd niet verwacht dat de trekker zo goed zou zijn voor deze prijs. Maar hij is fantastisch!

Goede ondervloer!

Goede ondervloer, snel geleverd.

Dik tevreden

Goed spul,goed verpakt

Beter dan op de foto!

Ik was op zoek naar goedkoop laminaat. Een (onverwachte) verhuizing kost immers al genoeg geld. Op foto zag dit laminaat er best goed uit - ondanks de lage prijs. Tijdens levering bleek het er nog stukken beter uit te zien! Hulde aan de chauffeur die met de vrachtwagen geleverd heeft in de binnenstad met die vreselijk krappe straatjes en een erg krappe bocht. Voor zowel hem als mij een spannende bezorging!

Prachtige, goede vloer! En niet te duur!

Mooie stevige vloer. Makkelijk te leggen. Je hoort er niets op.

Erg mooie vloer!

Zeer tevreden met m'n nieuwe vloer! Hij ligt mooi en zeker een aanrader. Goed geholpen in de winkel en tegen een mooie prijs alles meegekregen.

Geen gelul goed spul

Snelle levering en doet waarvoor het bedoelt is.

Moest zelf de pakketten uit de bestelbus halen. Vorige levering hadden ze een zelflosser met pomp wagen.

snel geleverd

ik heb het nog niet gebruikt maar ik verwacht dat het goed is . de badkamer is nog niet klaar maar het ziet er goed uit en ik red me er wel mee

Vloer is snel geleverd

Heb bij jullie vloer 2402 besteld, deze is snel geleverd maar moet nog wel gelegd worden

Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs

Via Google vloervoordeel.nl gevonden. Overzichtelijke website en eerst samples aangevraagd. Keuze gemaakt en binnen paar dagen geleverd. Vloer ligt er mooi, tevreden klant.

Uitstekend dempende ondervloer, degelijke kwaliteit

met 3 mm dikte is er voldoende marge om oneffenheden op te vangen. Door de zware kwaliteit (rubber) ligt de ondervloer meteen vlak na het uitrollen, dus makkelijk om te leggen. De geluidsdemping is optimaal. Dus kwalitatief super ondervloer voor een hele mooie prijs. Tip: bewaar grotere afvalstukken; ideaal om te gebruiken om zware meubels te schuiven (met de de folie naar beneden) zonder krassen te maken op je pas gelegde vloer!

Makkelijke aankoop

Makkelijk om door de site te navigeren en te vinden wat ik zocht. Goede, degelijke kwaliteit en snelle degelijke verzending.

mooie strakke plinten

Prima kwaliteit en zowel de plinten als transport prima geregeld

Snel geleverd, goed verpakt en precies zoals beschreven.

Mooi product en alle afspraken zijn keurig nagekomen!

Product zoals foto en zoals beschreven

Functioneerd perfect

Perfecte en snelle levering, aanrader!

RVS deurkrukken e.a. gekocht Voordelig in prijs en snel geleverd, top!

Ik heb een opzetplint proefstuk besteld voor mijn nieuwe vloer. Door het proefstuk kwam ik erachter dat dit heelaas niet paste... Wel jammer, want het was zeker een goedkope oplossing en goede kwaliteit.

Goede service en kwaliteit

Koeriers mogen wel wat meer kundigheid op doen met betrekking tot afleveren, stonden te stuntelen met de pallet en lieten de pakketen met laminaat vallen. Hierdoor was er één pakket beschadigd, dit is uiteraard wel netjes door jullie opgelost! Waarvoor dank.

Mooie vloeren !!

Vloeren laten leggen ,ook die gaven aan dat het een fijne vloer en ondervloer is.

Strijkviertel 46

3454PN De meern

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!