Zeer goede service en deskundig advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Hier al eerder een vloer gekocht. Dit keer goed geholpen door Chris. De vloer mocht tijdelijk in opslag blijven bij vloervoordeel, allemaal geen probleem.

Vlekkeloos verlopen

Ik was 1 artikel vergeten te kopen maar alles was in orde met de aankoop

Goed geholpen. Wel advies, niet opdringerig.

Ik heb afgelopen zaterdag nog 2 pakken opgehaald. Achteraf bleken ze niet nodig. Mijn zoon komt die vrijdag 24 maart terugbrengen.

top!

goede behandeling in showroom en prima levering, korte lijnen

Super geholpen, netjes bezorgd en zeer vakkundig gelegd .

Snel en goed

Snel bezorgd, makkelijk bestel systeem. Duidelijk. Handig.

Compleet aan d afspraken gehouden en duidelijke sit!

Ik was erg tevreden over de eerste bestelling voor een prima prijs.

uitstekend laminaat

Het is niet het makkelijkste laminaat om te leggen en kost veel laminaat zaagjes maar dan heb je wel wat.

goed geholpen en goede service

heb goed advies gekregen en bij bestelling ook een snelle levering kundige mensen die je helpen

Goede prijs en prima communicatie

Fijne snelle levering en prima prijs

Snelle levering, goed product

Snelle levering en goede prijs en product

verbaasd in positieve zin.

Rvs deurklinkset besteld, snel in huis. Kwaliteit net zo goed als wat ik elders voor 4 keer de prijs heb gezien.

Vakkundig

De winkel in De Meern is erg prettig, de vloeren liggen allemaal uitgestald. Even samen zitten om de bestelling door te nemen en alle maten op te meten is erg prettig. Levering is accuraat en volgens afspraak. Het geleverde materiaal is van hoge kwaliteit en voelt erg prettig aan, is makkelijk mee te werken.

Fijn dat het snel is geleverd !

Beste, Toine, Rick, Herman, Lindsay, Chris en Winfried Jammer dat jullie er niet bij waren :-)) Plinten waren precies zoals ik ze wilde hebben. Bezorging mooi op tijd. Met vriendelijke groet, Gerry

Snel en goed geleverd. Mooie kwaliteit waterbestendig laminaat

Snel en geleverd. Mooie kwaliteit waterbestendig laminaat.

Goede ervaring

Besteld en geleverd zonder omhaal. andere woorden gewoon top.

Zeer kwalitatief en betaalbare plakvilt en zeer vriendelijke service

No nonsens, snel geleverd

Had niet zoveel nodig, maar via internet besteld en snel netjes thuis bezorgd. Top!

Perfect!

Gewoon helemaal perfect

Super top perfect

Communicatie was super Eigen wens over bezorgen perfect Vriendelijk Snel met reageren

Top laminaat

Top laminaat en vriendelijke mensen in de winkel! Kortom ben erg tevreden met mijn aankoop

Gemakkelijk besteld snelle levering

Gemakkelijk besteld, snelle levering

Snel geleverd en tegen een redelijke prijs

Snel geleverd en tegen een redelijke prijs

Super service

We zijn super geholpen en de service is perfect.. Pvc vloer super In 1 woord top

Amazing products , good accurate photos online

Looked online, ordered, paid floor was delivered on the day I wanted, great service

Over Vloervoordeel

Vloervoordeel is de vloeren groothandel voor de consument. Wij hebben alle vloeren direct op voorraad!