Hoi Ryno, wat vervelend dat niet alles naar wens is! Zoals ook per mail aangegeven is het normaal dat er wat losse vezels aan het kunstgras zitten. Je hebt er voor gekozen om een restpartij te kopen. Dat betekent of het einde van de rol, of oude collectie. Dat betekent dat het stuk al eens machinaal bewerkt kan zijn, het is namelijk al eens van de rol gesneden. Bij het machinaal snijden komen er losse vezeltjes in het gras te zitten. Dit is normaal en dat zal na verloop van tijd verdwijnen. Dit hebben wij je ook per e-mail gemeld. Wij hebben per e-mail zeker gereageerd op je klacht dat dit geen probleem is, maar een kwestie van tijd. Wij hebben alleen niet gereageerd op je ‘dreigement’ voor een slechte recensie. Dat vinden wij geen correcte manier van iets afdwingen dat onterecht is. Groet Sander Kunstgras-online
Hi Noëlle, wat jammer om te horen dat je ontevreden bent. De bestelling is zoals je weet via UPS verstuurd omdat het om een 2 meter rol kunstgras ging. Zij hebben 2x bij je aan de deur gestaan voor aflevering, maar beide keren was je niet thuis. Hierdoor is het pakket bij ons teruggekomen en hebben wij het opnieuw moeten versturen. Omdat wij af moesten wachten tot het pakket weer bij ons kwam van UPS konden wij inderdaad niet een specifieke nieuwe leverdag geven. Inmiddels is het pakket vandaag wel geleverd zie ik aan de Track & Trace. Hopelijk is alles nu in goede orde ontvangen!
Hi! Wat vervelend dat niet alles naar wens is verlopen. Ik kan niks anders zeggen dat dit niet helemaal vlekkeloos is gegaan. Wij doen ons best om zo snel mogelijk iedereen verder te helpen, maar in deze had dat zeker sneller gemoeten. Zoals je weet, is het niet zo dat wij het niet willen oplossen, maar zijn wij afhankelijk van verschillende factoren. De communicatie had inderdaad wat beter hierin gemoeten. Daar wordt aan gewerkt. Wij komen aanstaande donderdag langs om de klus klaar te maken. Hopelijk kunnen wij dan alsnog al met al een positieve ervaring bij je achterlaten.
Kunstgras-Online is de #1 Kunstgras webshop van Nederland & België. Door 7 dagen per week klantenservice aan te bieden in combinatie met onze kwalitatief hoogwaardige producten willen wij de beste winkelervaring bieden aan onze klanten. Het Kunstgras van Kunstgras-Online is afkomstig uit de Oer-Hollandse fabriek. Ons assortiment wordt jaarlijks vakkundig gekozen door onze kunstgras experts. Om onze kwaliteit te waarborgen worden onze soorten ook regelmatig getest op de verschillende eisen die er gesteld worden. Zo garanderen wij dat ons kunstgras huisdier- en kindvriendelijk is. Graag laten wij onze kwaliteit aan jou zien door het opsturen van gratis stalen. Zo komt de Kunstgras Showroom van de #1 Kunstgras webshop bij je thuis! Interesse in 1 van onze kunstgras soorten? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag. Onze klantenservice is via WhatsApp 7 dagen per week bereikbaar. Telefonisch zijn wij alleen op kantooruren bereikbaar.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.