Amazing

Super snelle verzending en telefoon werkt top!!

Waardeloze communicatie, betaald nog steeds NIETS geleverd!

Vrijdag 15 aug telefoon besteld: 'volgende werkdag geleverd'. Direct T&T code gekregen. Tot op heden geen update, geen levering, niets. In email communicatie door Support wordt ik aan het lijntje gehouden: we zoeken het uit. 1x per dag email, geen telefonische bereikbaarheid. Koop NIET bij Mobico.

Een fijne Nederlandse webshop

De website is heel duidelijk. Het was makkelijk om een telefoon uit te zoeken. De prijs was goed en we hebben bewust gekozen voor een Nederlands bedrijf wat zelf de telefoons repareert/levert. De telefoon is verzonden inclusief ontvangstcode waardoor hij ook goed aankomt en niet ergens neergelegd wordt. We zullen binnenkort ook de oude telefoon aan hen verkopen. We zijn benieuwd hoe de ervaring dan is.

Netjes toestel

Mooi toestel tegen een goede prijs. Jammer dat de nieuwe batterij geen originele is

Woestmakende service

Verkeerd uitgezochte telefoon terug gestuurd . Geprobeerd telefonisch te overleggen , geen gehoor ! Toen 2 x een mail ….van andere toon . Toen een mail met regels . En hun excuses voor de slechte bereikbaarheid . Let wel . De telefoon kan zonder opgaaf van redenen terug gestuurd worden ! Maar ik heb wel zo eerlijk mijn reden vermeld . A En alleen de accu opgeladen . Telefoon is aangekomen daar …..en ik hoor maar niets . Ik heb niet uit luxe een telefoon daar gekocht . En die ook snel geleverd werd . Maar de afwikkeling is me daar toch traag . En tot nu nu mail en antwoordapparaat te hebben ingesproken ..nog een geen bericht . Wil nu wel mijn geld terug ….het vertrouwen bij dit bedrijf is weg ! Je krijgt een gevoel dat je beetje opgelicht bent omdat ze niets meer laten horen of weten . Van hoe en wat . €219,- ….weg ??

Snel Verzonden goed product

De start van de smartpone was uitstekend

‘Als nieuw’, klopt écht!

Ik ben helemaal blij met mijn toestel! Het refurbished iPhone 14 Pro Max van Mobico ziet er echt prachtig uit, als nieuw, zoals besteld! Het was ook net alsof ik een nieuwe mobiel aan het uitpakken was. De batterij heeft een volle capaciteit, het werkt razendsnel en alles is netjes verpakt. Online bestellen kan soms best heel spannend zijn, omdat je niet weet wat je precies krijgt, maar Mobico heeft al mijn verwachtingen overtroffen, we zitten er zelfs over na te denken om nog zo een te gaan bestellen. Echt top, bedankt!

Ze doen wat ze beloven, van kwaliteit to levering :)

De iPhone zag er super uit, zoals beschreven op de site, "als nieuw" is ook echt als nieuw. En super snelle levering, volgende dag levering was ook echt volgende dag levering. Kortom ze doen wat ze beloven!

Snelle levering mooi toestel

Snelle levering mooi toestel , heb gekozen voor de “net als nieuw “ optie is idd ook geen gebruikersspoor te zien. Al 4x besteld via Mobico altijd goed voor elkaar.

Super snel geleverd, netjes verpakt en duidelijk met alle info. Een echte aanrader

Iphone 13 als nieuw

Iphone 13 besteld voor mijn zoontje nadat hij met zijn telefoon in het zwembad was gesprongen. De tweede keer dat wij een telefoon hier hebben besteld. Super snelle levering! Binnen 1 werkdag in huis. De telefoon was netjes verpakt in een mooi doosje, ziet eruit als nieuw, met een nieuwe batterij. Werkt naar behoren. Mijn zoontje was er super blij mee. Ik raad Mobico aan iedereen aan!

Super goeie en snelle service

Mooie iPhone gevonden op de website, ruim aanbod en duidelijke website. Voor ieder budget een mooie telefoon te vinden, binnen 24 uur m’n bestelling binnen en is boven verwachting, prachtige prijs en super kwaliteit en snelle service, hier word ik blij van :-)

prima voor de prijs

Na zeer tevreden geweest te zijn van mijn vorige iphone dat ik kocht bij mobico, die ruim 4 jaar meeging, een Iphone 14 gekocht in de categorie goed. mobico is de goedkoopste van de markt, Deze nieuwe telefoon werd al eerder stevig gebruikt wat duidelijk te zien is maar hij functioneerd goed. Wel gekozen voor de optie nieuwe batterij, maar de telefoon kan niet uitmaken of dit een originele batterij is wat ik wel verwachte. Maar tot zover voor dit geld prima.

Goede telefoon

Goede telefoon, ziet er netjes uit, snelle verzending. Heb hier al vaker een telefoon gekocht, een aanrader!

Beter dan verwacht!

Super blij met het product!

schandalige klantenservice

Ik heb het toestel reeds 3 weken geleden terug gestuurd nadat ik het 1 dag in mijn bezit had omdat het maar nipt 87% batterij had en ik ergens anders een betere prijs had gezien. Ik krijg vervolgens bericht dat de apple id nog niet is uitgelogd, bij controle van onze blijkt dit helemaal niet waar en ik was er ook al zeker van dat ik mijn dochter terug had uitgelogd op het toestel. Vervolgens krijg ik geen enkele respons meer op mijn gerichte vragen, alleen telkens dezelfde opmerking over de apple id. Na 3 weken dus nog steeds geen geld terug, schandalig!! Na ruim 10 mails en een ingesproken voicemail, want je kan ze telefonisch niet bereiken, nog steeds geen reactie.

Keer op keer goede ervaringen

Ik koop al sinds mijn 16 mijn Iphones via mobico en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Top service en altijd top kwaliteit, zeker voor die prijs!

Snelle bezorging en goede telefoon

Snel geleverd, plus een upgrade.

Snel geleverd, toestel is zoals op de shop beschreven. Verder had ik niet de optie met een nieuwe batterij gekozen, maar kreeg dat wel bij de levering. Helemaal top!

Goed genoeg

Eerste toestel was defect en retour gestuurd (refund nog niet ontvangen). De klantenservice was onbereikbaar na meerdere pogingen. Het tweede toestel, van hetzelfde type, werkt gelukkig wel naar behoren.

Super snelle service voor een supernette telefoon

Gisteren besteld en vandaag al in huis. En de telefoon is werkelijk als nieuw, geen krasje te bekennen. Dus wij zijn erg tevreden en gelukkig!

Snelle verzending!

Snelle verzending en toestel toestand was zoals beschreven.

Positief over 2e kans telefoon

Netjes en snel en veilig geleverd, volgens afspraak Wat duidelijk was gemaakt via de website wat ik mocht verwachten

Nog aan het wachten op mijn pakket

Al sinds maandag aan het wachten op mijn pakket en klantenservice kan in alle tijd tot nu maar een mail sturen.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar, telefoon was snel geleverd in neutrale verpakking met kabel en simtool, geen enkele gebruikssporen zoals beloofd.

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.