Slecht

Ik kreeg mijn IPhone 14 Pro Max binnen en leek op het eerste oog goed te zijn. Toen ik hem had geïnstalleerd merkte ik dat de batterij zeer slecht was Terwel ik een nieuwe batterij had gekozen. Ook was de microfoon kapot en kon niemand mij verstaan tijdens het bellen. Ik heb hem na laten kijken en dr zat een illegale batterij in die zo in de brand kan vliegen. GEEN AANRADER!! Heb 130 euro betaald om hem te laten repareren bij een andere zaak. KOOP. HIER. NIET.

Tevreden mee

Heel tevreden, telefoon in goede staat! En voor de goedkoopste prijs :)

Snelle levering mooie telefoon

Donderdag telefoon ontvangen. Ziet er keurig uit en voldoet helemaal aan de verwachting.

Snelle levering en perfect werkende iPhone.

Gisteren besteld, vandaag in huis. Perfect werkende iPhone. Top!

duidelijke site, snelle levering

Een duidelijke site, voldoende keuze. erg blij met onze nieuwe refurbished telefoon met nieuwe accu. Gratis screenprotecor en aangeschafte telefoonhoesje waren voor ons gemak reeds gemonteerd door Mobico.

Snelle levering en goede producten

2 keer een telefoon hier besteld en ze zijn altijd top geweest!!

Betrouwbare aanbieder

Twee iPhones gekocht Duidelijke site veel keuze voor goede prijs. Lid van thuiswinkel waarborg wat ook niet onbelangrijk is. Oude mobiel ingeleverd binnen twee dagen stond bedrag op mijn rekening . Zo kan het dus ook PLUIM verdiend

Hele goede service en levering

Na zoeken blijkt bij ons om de hoek Mobico refurbished iphones te verkopen. Zeer snel, en goed, geholpen zonder het gevoel te hebben dat ik wordt opgelicht, of erger, dat de winkel niets levert. Even een telefonische check en voila ! Na 1 dag is de iphone binnen. Top !

Mooi toestel, puntgave iPhone 14. Ben er erg blij mee

Altijd goed!

Al voor de derde keer een telefoon aangeschaft bij Mobico, en elke keer werkt de telefoon uitstekend en is de staat zoals beschreven.

Superservice

De iPhone 12 die ik in augustus bij Mobico heb gekocht vertoonde ineens kuren. Hij is binnen drie dagen no questions asked vervangen door een nieuwe. Prima service!

4e iPhone & 4x perfectie

Dit is onze 4e iPhone bij Mobico in 3 jaar, waarvan 2x voor de kids en 2x mezelf. Iedere keer voldeed het aan onze verwachtingen. Ze worden netjes op tijd geleverd, incl. screen protector. De grade is ook zoals verwacht, de batterij is indien niet nieuw wel een gokje, maar steeds >= 85%. Net zoals 3 jaar geleden mijn iPhone 12 pro max had 85% en deze is slechts een paar maanden geleden van 85% naar 84% gegaan. Bij de kids was het >95%. Ook de prijs is prima en je draagt mss een klein stukje bij aan het hergebruiken van materiaal. Doe zo verder!

Buitengewoon

We bestelden een Iphone met status: Als Nieuw. Deze was inderdaad ; als nieuw'. Netjes in een doosje verpakt. Er zat zelfs een screenprotector nog op. Bedankt voor jullie goede en snelle service.

Mijn ervaring is erg positief

Snelle levering en een iphone ontvangen zonder krasjes of beschadigingen. ‘Als nieuw’ is dus ook echt als nieuw. heel blij mee!!

Snelle levering en goed model

Ik had een refurbished iphone 15 pro gekocht; was binnen een dag geleverd.

Betrouwbaar, eenvoudig, betaalbaar en snel

In deze economisch roerige tijden zoek je betaalbaar betrouwbaar. Voor mezelf 2 jaar geleden een nieuwe telefoon gekocht een iPhone 14 Pro. Best wel duur. Mijn vrouw wilde ook een nieuwe telefoon voor haar verjaardag maar vond de nieuwprijs veel te duur. Nu 2 jaar later dezelfde telefoon als die ik had gekocht voor mijn vrouw gekocht bij Mobico. En dat scheelt gewoon de helft. Kopen was eenvoudig en snel en de telefoon is als nieuw. De volgende keer koop ik voor mezelf als ik aan een nieuwe toe ben ook een Refurbished toestel bij Mobico.

Heel tevreden van vlotte en correcte service

We hebben intussen al meerdere refurbished iPhones besteld bij Mobico en zijn telkens heel tevreden over zowel de kwaliteit van de toestellen als de klantvriendelijke service. Alles wordt netjes en snel geleverd, en de iPhones zijn in uitstekende staat. We hebben Mobico al meermaals aangeraden aan vrienden en familie

Al meerdere toestellen aangekocht. Telkens tevreden.

Top en betrouwbaar

Ik had een iPhone 13pro besteld en twijfelde toch of ik een pro max wou dus heb ik die ook besteld om te vergelijken. Dit is zonder problemen gegaan en de telefoons werden snel bezorgd! Ze zien er allebei als nieuw uit en zijn zeer goed verpakt. Het retourneren ging ook soepel. Erg blij mee!

iPhone XS max

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop, snelle levering en zeer goede kwaliteit. Top!

Super fijn bedrijf!

Top prijs, goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle verzending en mooi product

Ik heb de iPhone 14 Pro gekocht en deze was de volgende dag, zoals gezegd, al binnen! Top! Daarnaast had ik gekozen voor de selectie 'heel goed' en dit is geweldig. Ik heb het toestel geïnspecteerd en er is geen sprake van beschadiging! De batterij is 100%.

Snelle service en mooie Iphone

Zeer snelle levering en de IPhone ziet er ook uit als nieuw inclusief nieuwe batterij. Zeker een aanrader.

Goeie telefoon, goede kwaliteit.

Mijn ervaring is zeer goed, ik ben blij met deze telefoon, omdat deze batterij heel goed is en hele goede kwaliteit. Ik maak veel foto’s dus dat heb ik wel nodig.

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

support@mobico.nl

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.