Snelle levering,

telefoon ziet er top uit, smetteloos

Aanrader!

Mooie prijs, prima staat en super snelle levering!

Ik heb al eerder een telefoon gekocht . Ik weet nog dat er wat aan de hand was en dat werd gelijk opgelost. 2 ruime jaren plezier van mijn telefoon gehad dus nu weer een nieuwe bij hun besteld

Een top gsm

Werkt perfect, als het nieuw is

Levert niet zoals beloofd

Op de website staat dat de Iphone 14 op voorraad is, maar zodra ik de mobiel bestel en betaal krijg ik de melding dat deze niet geleverd kan worden. Ook na 8 werkdagen komt hier geen voortgang op en is er niet te zeggen wanneer de mobiel wel geleverd gaat worden.

Wel betalen maar geen telefoon

Wij hebben een telefoon besteld die op voorraad was. Direct betaald. Maar er kwam geen telefoon en geen communicatie vanuit Mobico. In totaal 6x gebeld met Mobico. Je wordt doorverbonden naar het buitenland waar 2 dames de telefoon oppakken en via een script je te woord staan. Je komt er niks verder mee. Na 2-8 werkdagen wachten kregen we een mail bedankt voor je geduld je telefoon is onderweg. Maar niemand kan je vertellen wanneer je dan een telefoon mag verwachten. De dames aan de telefoon zeggen alles voor je uit te zoeken en je terug te bellen. Ze bellen je NOOIT terug. Ik heb nu geeist dat ik mijn geld €400,- vandaag terug krijg maar ook dat kunnen ze niet garanderen.

Prima afhandeling

Heb mijn oude toestel ingeruild bij Mobico, keurig en snel naar verwachting afgehandeld. Zeer tevreden.

Slecht!

Mijn bestelling van 21/10 is nogsteeds niet verzonden!Men tracht me via mail aan het lijntje te houden. Valse beloftes en proberen nu een duurder toestel aan te smeren.Mij niet gezien.NOOIT meer Mobico

Mooie en duidelijke site, met goeie apparaten. Snelle service. Heel blij mee!

Prachtige iphone voor een scherpe prijs

Mobico is een zeer betrouwbare partij. De website is overzichtelijk, het aanbod aan telefoons is ruim, de klantenservice is goed bereikbaar en geven duidelijke uitleg. De iphone werd zeer snel geleverd en zat stevig verpakt. Toen ik de doos opende, zag de iphone er heel goed uit. Hopelijk heb ik nog jaren plezier van deze aankoop. Mobico, nogmaals bedankt voor deze goede service.

Snelle levering en de telefoon ziet er gloednieuw uit. Ik ga hier vaker bestellen!

Zo gemakkelijk telefoon gekocht en verkocht!

Ik had in now time mijn gekozen telefoon in huis en nadat ik mijn oude telefoon had opgestuurd stond binnen enkele dagen het afgesproken bedrag op mijn rekening. Echt heel fijn dat dit alles zo snel geregeld is.

Nieuwe batterij wordt niet erkend in Iphone.

Heb een Iphone besteld met een nieuwe batterij. Deze is zo geleverd maar Mobico hebben een niet erkende batterij geplaatst. De nieuwe IOS ziet dit en Apple meldt dit en geeft ook de staat van de batterij niet weer.... Heb dit gemeld per mail, maar heb hier nooit antwoord op gekregen. zeer teleurstellend.

Precies zoals beloofd.

Product is precies zoals er stond en de levering was exact op tijd.

100% BLIJE KLANT

100% BLIJE KLANT. Ik ben al jaren klant bij Mobico, en ik heb hier wel al 4 keer een telefoon gekocht. Het fijnste vind ik dat de service uitstekend en betrouwbaar is. Ook werken de toestellen perfect en heb ik met geen een van de toestellen ooit een probleem gehad. Daarnaast is de prijs- kwaliteitverhouding het best vergeleken met andere websites. Daarom ben ik een terugkerende klant.

Uitstekende service en supertevreden met mijn aankoop!

Ik had met spoed een iPhone 15 (roze, Refurbished) nodig voor mijn dochter die in Afrika verblijft, omdat haar telefoon daar kapot was gegaan. Ik heb de telefoon besteld bij Mobico en ben echt onder de indruk van hun service. De levering was supersnel – veel sneller dan ik had verwacht! De telefoon was keurig verpakt, zag er als nieuw uit en werkt perfect. Je merkt aan alles dat ze zorg en aandacht besteden aan wat ze leveren. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Mobico heb gekozen. Dankzij hun snelle en betrouwbare levering kon de telefoon nog mee op reis met iemand die mijn dochter ging bezoeken. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, goede prijzen en snelle service. Dank jullie wel, Mobico, voor de topservice!

Ik zou het iedereen aanraden bij Mobico te bestellen!

De website is erg duidelijk en overzichtelijk in welke staat de refurbised Iphone verkeert. De classificatie wordt duidelijk weergegeven, incl de staat van de batterij. De bevestigingdmail laat je het product makkelijk volgen en de bezorging is snel, een dag later al. De Iphone was netjes verpakt en met een controle-mail waarin een getal stond dat ik door moest geven aan de bezorger is een snelle en praktische manier om veilig je gekochte Iphone in je bezit te krijgen. De Iphone was precies zoals omschreven, ik ben er erg blij mee!

Perfect voor een refurbished iPhone!

Uitstekende refurbished iPhone 16 Pro voor een goede prijs, heb "zeer goed" besteld maar ziet er als nieuw uit. Besteld, volgende dag geleverd! Veilig met ontvangstcode verstuurd (zonder deze code mag de bezorger het pakket niet afgeven). Top!

Goeie ervaring

Heb hier al vaker telefoons gekocht en echt super ! Nog nooit klachten gehad en als er iets is lossen ze het netjes op!

Super toestel voor super prijs

Refurbished iphone 14 pro gekocht met nieuwe batterij, toestel is als nieuw met de laagste prijs van heel Nederland

Kwaliteitsbedrijf

Snelle levering vanzelf goede kwaliteit

Zeer goede ervaring

Enkel positieve dingen over Mobico. Vlotte service, snelle levering en alles meer dan in orde. Ik raad het ten zeerste aan!

Een mooie refurbished iphone 14, ziet er netjes uit. Werkt goed.

Prachtige telefoons gekocht, prima service

Prachtige telefoons gekocht, prima service

Tweede aankoop bij mobico. Super snelle levering en goede kwaliteit telefoons. Scheelt erg veel geld i.v.m. een nieuwe telefoon kopen, maar nauwelijks verschil in de kwaliteit. Zeker een aanrader!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire