Makkelijk bestelproces en snel bezorgd!

Het bestelproces is heel makkelijk te doorlopen, daarnaast krijg je een gratis schermprotector. De telefoon werd binnen twee dagen thuisbezorgd en alles was in goede staat en zoals besteld. Erg fijne online shop voor refurbished telefoons. De telefoon van mijn neefje eerder hier besteld en daar waren wat problemen met het verzenden, maar dit is netjes en snel opgelost door de klantenservice dus tot zo ver alleen goede ervaringen.

Vlotte afhandeling en een toestel dat perfect voldoet aan de verwachte kwaliteit

Vreselijk

Ik heb meer dan een week een telefoon besteld. Deze is nog steeds niet geleverd. Wie ik ook aan de lijn krijg, niemand weet het antwoord en er wordt zelfs opgehangen door Mobico. Ik ben bang dat ik mijn geld niet meer terug zal zien.

Schandalige behandeling

Mijn vrouw heeft een iPhone gekocht en betaald die nooit is geleverd. Mobico verwijst naar de bezorgdienst, maar die heeft de telefoon nooit ontvangen van Mobico. Contact met Mobico verloopt momenteel schandalig: de telefoon wordt er opgegooid, ze wordt niet teruggebeld, na 19.30u niet meer bereikbaar terwijl er gezegd wordt dat jullie bereikbaar zijn tot 20u. Je zou verwachten dat Mobico er is voor haar klanten en met een oplossing komt: geld meteen terug of nieuwe telefoon binnen 24u écht opsturen !

snelle verzending, goede kwaliteit

zere goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending!

Echt super goed

Ik had een iPhone 12 met lichtenstein gebruikssporen, maar ik heb geen gebruiksspoor ontdekt!

Uit eerdere ervaringen prima in orde

Goede service.

Goede service. Klantenservice is goed te bereiken en toestel is goed

Jammer

Ik heb maanden uitgekeken naar het moment dat ik mijn iPhone bij Mobico kon bestellen. Ik moest lang wachten omdat mijn gewenste iPhone niet op voorraad was en ik graag bij deze site wilde bestellen vanwege de goede reviews. Echter ben ik erg teleurgesteld. Ik had een nieuwstaat (dus nog beter dan 'als nieuw') iPhone besteld, maar toen ik hem uit het doosje haalde, bleek het veel beschadigingen, zowel op het scherm als de behuizing, te hebben, notabene een grote witte deuk op het scherm aan de voorkant. Dit zijn tekenen van zwaar gebruik en na 6 jaar mijn eigen oude telefoon gebruikt te hebben, ziet mijn telefoon er niet eens in die staat uit. Ik heb hier foto's van gemaakt als bewijs en toen gelijk contact gezocht met Mobico. Op de mail werd mij verteld dat de gradatie van de telefoon niet 'nieuwstaat' betrof maar 'als nieuw'. Ik kon het verschil in geld, 20 euro, terugkrijgen. Aangezien de staat van de telefoon zeker niet als nieuw was, maar eerder als zichtbare gebruikssporen, wilde ik hier niet akkoord meegaan. Ik wilde de telefoon dus graag retourneren. Ik moest zelf retourkosten betalen, wat ik onterecht vind, aangezien ZIJ mij de verkeerde staat telefoon hebben gestuurd (ook zelf bevestigd via de mail) en ZIJ liegen over de condities van de telefoons. Tot op heden heb ik nog steeds mijn geld van de telefoon + retourneerkosten niet terug, ik hoop dat dit snel geregeld wordt.

Helemaal goed!

Product is op tijd gekomen en ik had gekozen voor lichte schade. Deze moet ik echt goed zoeken om deze te vinden. Batterij is 90% voor mijn Iphone 15 pro. Ik ben tevreden!

Super telefoon!

Mijn review van de iPhone 13 Pro Sinds ik de iPhone 13 Pro heb, ben ik super tevreden. Het 120Hz-scherm is vloeiend, de prestaties zijn razendsnel, en de camera’s maken prachtige foto’s, zelfs in het donker. De batterij gaat de hele dag mee en alles werkt soepel. Het toestel is wat zwaarder, maar dat stoort me niet. Kortom: een toptelefoon! ⭐ Beoordeling: 10/10

Snelle goede service

Mijn iPhone gaf plots een streep over het scherm, na geretourneerd te hebben werd hij binnen een week onder garantie gerepareerd met een nieuw scherm,

Supermooie mobiel snelle levering

Zondag mobiel besteld, dinsdag bezorgd! Heb de variant met lichte gebruikerssporen besteld en deze zijn niet te zien. De mobiel ziet er als nieuw uit. Ook fijn dat er al een screen protector opzit. Mobiel was zo ingesteld, ben er superblij mee. Dit is overigens al mijn 3e mobiel via mobico. Goede prijs voor een goede kwaliteit.

hele goede service

ik ben er heel blij mee de telefoon was gelijk de volgende dag in huis

Top. All is gucci!

Geweldig!

Ik bestel al meerdere jaren mijn telefoon bij Mobico. de service is top! Als ik vragen heb, schade aan toestel (binnen de garantie) en voor andere zaken bel dan zijn ze altijd vriendelijk, behulpzaam en denken mee in oplossingen. Ik raad zeker aan dat mensen hun toestel aanschaffen via Mobico! Eergister toevallig een nieuw toestel besteld en was vandaag al binnen, echt top! Toestel is precies zoals online beschreven en werkt goed!

Snelle en prompte levering!

Binnen een dag en zo goed als nieuwe iPhone!

Uitmuntend

Nadat mijn dochter via deze weg een nieuwe iPhone kocht heb ik me laten overhalen en… had dit sneller moeten doen. iPhone zoals omschreven, daags erna al in bezit. Echt de max. En voor die prijs? ongelooflijk! Dus ik kan alleen maar zeggen NIET twijfelen maar DOEN

Goedkoopste in refurbished!

Absolute aanrader! Mobico was veruit de goedkoopste in vergelijking met andere refurbished aanbieders. Zeer tevreden over de kwaliteit van het product en mega snelle verzending.

Mooie website en zeer snelle bezorging

Vandaag bestel morgen in huis! Fijne overzichtelijke website gemakkelijk te gebruiken.

Altijd goede service

Dit is mijn derde iPhone die ik via Mobico heb en ben telkens goed geholpen geweest. Alles komt toe en is zoals verwacht! De eerste keer kreeg ik er nog een transparant hoesje bij, maar dit is nu niet meer. Op zich is dat geen ramp hé. Bij het sturen van een mail krijg je ook rap antwoord. Mijn volgende iPhone zou ik sowieso terug bij Mobico kopen!

Voor de tweede keer een iPhone gekocht bij mobilofoon en zeer tevreden de prijs is goed en de iPhone ziet er geweldig uit. Niet van nieuw te onderschijden. Ben er mega blij met mijn iPhone 14

Goede kwaliteit , snelle service

Meerdere keren een aankoop gedaan via Mobico door de jaren heen. Verschillende iPhones voor privé en zakelijk gebruik. Erg fijne site met eerlijke prijzen als je een gerefurbished toestel zoekt.

mooi en glans nieuw

iphone 14 plus , schitterende toestel voor een belachelijke prijs

een prachtige deal

de telefoon kwam binnen in een doosje, als nieuw. hij werd 'verkocht' als gebruikt met gebruikssporen. dat had hij niet. ziet er prachtig uit.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire