Laden reviews...
308 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti riportano consegna rapida e alta qualità del prodotto. Il processo di ordine è semplice e trasparente, con imballaggio sicuro. Alcune recensioni menzionano lievi ritardi durante periodi di punta, ma l'esperienza complessiva resta positiva. Mobico è considerato affidabile per dispositivi ricondizionati.
Overzichtelijke site alles duidelijk omschreven en de producten die geleverd worden zijn exact zo als omschreven
Marianne
Berkel & Rodenrijs
Prima product. Levertijd iets langer dan vooraf aangegeven, maar verder alles in orde.
Nicole
Noordwijk
Ravi de mon achat !
Isabelle Tylleman
Sint-Pieters-Leeuw
Zeer tevreden Snel verzonden Super service
Annemarie
Ugchelen
Echt super tevreden met Mobico! Telefoon ziet er top uit, werkt perfect en werd ook nog eens snel geleverd. Voor deze prijs echt een geweldige deal. Zeker een aanrader, ik bestel hier de volgende keer weer!
Omar
Saleh
In goed vertrouwen bestel en betaal je direct voor een iPhone. De bevestiging van betaling + factuur worden binnen enige minuten gemaild. Daarna wordt het doodstil. Geeft een onaangenaam gevoel. Na 2-3 dagen begin je te bellen op diverse nummers. Telefoon wordt niet opgenomen want de specialisten hebben het te druk wegens zomerdrukte. Ook mails worden beantwoord met dooddoeners. Er wordt gewoon niet gereageerd totdat ik echt boos wordt om zo'n behandeling. En dan plotseling na ruim 5 dagen is het pakje daar. Op zich is dat niet zo erg, maar communiceer dat even met een klant die in eerste instantie jullie vertrouwd.
Henk
Giessenburg
Algemeen Bestelling van iPhone voor de kleinzoon was zo gemaakt. Echter door vautje ergens was deze toch niet op voorraad. Klantenservice gebeld en dit werd meteen goed en snel opgelost. Aangezien ik een oude noob ben wat iPhone betreft had ik meer vragen. Deze werden allemaal netjes en direct beantwoord. De vervangende telefoon was zoals verteld zo goed als nieuw en met nieuwe accu. Voor een hele redelijke prijs. En werd inderdaad dezelfde dag verstuurd. Goed verpakt in wokkels in omdoosje. Kleinzoon blij en ik ook. Verzending Telefoon was in klein doosje met soort schuim verpakt in omdoosje met wokkels. Wat mij opviel was dat de doos niet alleen met tape was gesloten maar ook dicht gelijmd Klantenservice Fleur heeft deze oude man goed geholpen met zijn achteraf domme vragen. Gewoon fijn behandeld.
sjaak hofman
Wieringerwerf
Meerdere keren gebruik van gemaakt, altijd dezelfde ervaring: gemakkelijk, snel, betrouwbaar. Ook in geval van garantie goed geholpen.
28 August 2026
Jeroen
Eindhoven
Snel levering
27 August 2026
Rana
Gemert
Ik kocht mijn 2e refurbished i phone bij Mobico , waarom ? Mijn eerste toestel voldeed aan wat ik er van verwachtte en snelle levering is zeker een pluspunt
26 August 2026
Jeannine
Wolvertem
Op 15 juni een telefoon gekocht. Levering was snel. Maar na een week was er een defect opgetreden. Dus telefoon retour. Vervolgens waren er diverse problemen met het opnieuw leveren en ook het nieuwe toestel was defect! Communicatie moet allemaal via een portaal of mail, want via de telefoon nemen ze niet meer op. We zijn nu ruim 2 maanden verder en zitten nog steeds zonder werkende telefoon. Communicatie verloopt dramatisch en opmerkingen worden maar half gelezen en verwerkt.
26 August 2026
M. van t Geloof
Lage Zwaluwe
Helaas een teleurstellende ervaring. Na slechts 5 dagen begon het toestel al te crashen en loopt de batterij razendsnel leeg en laat veel minder snel op dan normaal. Nog vervelender: klantenservice is bijna niet bereikbaar. De telefoonlijn werkt niet, je kunt alleen mailen en dat duurt lang voordat je antwoord krijgt. Voor een product dat je juist wil kunnen vertrouwen, is dit niet oké.
25 August 2026
Henk
papendrecht
25 August 2026
Marek Pawlowski
Apeldoorn
De telefoon ziet er prachtig en als nieuw uit, voor een erg mooie prijs. Ik ben er erg blij mee en raad het zeker aan om hier je telefoon te kopen.
Nathalie
Numansdorp
Recent heb ik via Mobico een refurbished Apple iPhone aangeschaft en over het algemeen ben ik erg tevreden over mijn ervaring. Wat mij positief opviel was de ruime keuze aan toestellen, de duidelijke uitleg op de website en de transparante informatie over de verschillende kwaliteitsniveaus. Het bestelproces verliep soepel en de levering was snel. De telefoon zelf verkeert in uitstekende staat en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is wat mij betreft erg goed. Wel heb ik twee aandachtspunten. Het eerste betreft de batterij. De batterijstatus is op de iPhone niet volledig inzichtelijk omdat de telefoon aangeeft dat er geen originele Apple-batterij is geïnstalleerd of dat de batterij niet volledig door het systeem kan worden geverifieerd. Daardoor is het lastig om als klant vooraf of achteraf de daadwerkelijke batterijconditie te controleren. Daarnaast ontving ik al vóór de levering van mijn nieuwe toestel een bericht dat mijn inruiltelefoon binnen één à twee werkdagen in de werkplaats zou aankomen. Op dat moment had ik echter nog geen informatie ontvangen over waar en hoe ik het toestel moest opsturen. Dat zorgde voor wat verwarring in het proces. Ondanks deze punten ben ik zeer tevreden over mijn aankoop. De kwaliteit van het toestel, de snelle levering en de duidelijke communicatie rondom de aanschaf maken dat ik Mobico zeker zou aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een refurbished iPhone.
Miran
Zwolle
Na 2 dagen hadden we de iPhone al. Hij werkt perfect en is zoals we hadden verwacht, zelf beter. Mijn dochter is blij met de nieuwe aankoop. We gaan er zeker nog kopen bij Mobico.
Julie
Londerzeel
Heel tevreden over de service.
Hannelore
Gent
De gevraagde telefoon was niet beschikbaar, snel een alternatief geregeld
Ton
Baambrugge
Echt een heel mooie telefoon gekregen. Als je als nieuw besteld krijg je ook een nieuw toestel zonder schade.
Robbe
Staden
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Roel
Eygelshoven
Al meerdere telefoons gekocht bij Mobico en alles verloopt zoals het hoort. Nette verpakking en mails die je op de hoogte houden van verzending. Echt een aanrader en zeker blijven hangen hier. Binnenkort weer telefoon voor mijn vrouwtje aanschaffen. En we hebben ook nog tablet nodig, zal ook hier worden aangeschaft. Dikke duim!!
Ron
Rheden
Eddy
Geervliet
Product snel verzonden goed verpakt en voor een goede prijs
Sandra
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik heb een telefoon besteld en het was een hele goede staat
21 August 2026
Asmaa
Eindhoven
Dat kan natuurlijk niet ;) Maar ik ben al 4 jaar zeer tevreden met mijn refurbished Iphone 10 en zou het iedereen aanraden!
21 August 2026
Marissa