Vlotte en correcte afhandeling

Ik bestelde reeds eerder bij Mobico en deze keer was mijn oudere I phone aan vervanging toe ! Ik ervaar steeds een ruime keuze en de bestelling verliep vlot alsook de levering reeds de dag nadien! Alles toegekomen netjes verpakt en de I phone prima in orde zoals in de beschrijving , dus ik blij met deze aankoop!! Bedankt Mobico. TOP!

Hardstikke goed

Omdat er precies geleverd word wat volgens de website omschreven staat en het snel en netjes geleverd is en ik heb een refurbished I phone gekocht en die bevalt prima en voor een nette prijs. Echt een aanrader.

zeer netjes

snelle levering, goed overzichtelijke site, toestel ziet er als nieuw uit

Mobico heeft mijn verwachtingen overtroffen

Ik heb onlangs een iPhone besteld bij Mobico en mijn ervaring was van begin tot eind indrukwekkend. Vanaf het moment dat ik bestelde tot aan de levering voelde alles professioneel, transparant en betrouwbaar. De communicatie was duidelijk, de verzending snel en het toestel werd stevig en verzorgt verpakt aangeleverd. Dat geeft vertrouwen – en dat vertrouwen werd volledig waargemaakt. De iPhone die ik ontvangen heb is werkelijk in prachtige staat. Geen zichtbare gebruikssporen, batterij nog sterk én technisch in perfecte conditie. Het toestel voelt en presteert alsof hij nieuw uit de Apple-store komt, maar dan voor een veel betere prijs. Omdat ik er extra voorzichtig mee wil zijn heb ik meteen een safety-screenprotector geplaatst — en het toestel oogt nu helemaal showroom-klaar. Wat Mobico voor mij uitzonderlijk maakt, is dat ze niet gewoon verkopen — ze leveren kwaliteit waar je op kunt bouwen. Je voelt dat elk toestel zorgvuldig geselecteerd, getest en klaargemaakt wordt. De afwerking en presentatie straalden professionaliteit uit, en dat is iets wat ik enorm waardeer. Professionele webshop & snelle veilige verzending Toestel in noch beter dan verwachte staat Prijs-kwaliteit is uitzonderlijk sterk Extra beschermd met screenprotector — gelijk klaar voor gebruik Voor mij is het duidelijk: wie een betrouwbare refurbished iPhone zoekt, zit bij Mobico gewoon goed. Ik koop hier in de toekomst zeker opnieuw, en raad het met een gerust hart aan iedereen aan. ★★★★★ 5 sterren, dik verdiend.

Refurb. Iphone 15 works as new

Happy with the refurbished Iphone, works like a new one, really sustainable and good for my own wallet. I'm happy.

Mobico had de goedkoopste optie voor de telefoon die ik wilde. Ik koos voor een telefoon met gebruikerssporen, maar hij ziet er uit als nieuw. De bezorging was snel en zorgvuldig. Top!

5 Sterren waard!

Super snel kreeg ik mijn telefoon binnen. Hij ziet er heel mooi uit en er zat een screen protector op. Tevens bieden ze 2 jaar garantie. Al met al 5 sterren waard!

Snelle levering, telefoon in goede staat. Omschrijving van de staat was "Als Nieuw", wat betekend "Slechts minimale gebruikssporen. Bijna niet zichtbaar met het blote oog." maar er zaten toch echt wel zichtbare beschadigingen op. Niet erg, maar ook niet zoals omschreven.

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Super snelle bezorging! Op zaterdag avond besteld en dinsdag al in huis. Kwaliteit van de iPhone is top, absoluut een aanrader!

Prachtig toestel, snelle levering

Heb in de afgelopen jaren meermaals een IPhone aangeschaft bij Mobico. In alle gevallen een goed product voor een scherpe prijs. En een goed bereikbare service desk voor garantie aangelegenheden

Top zoals beschreven en snelle service

Echt super mooi toestel echt top

Betrouwbare en correcte site

De communicatie verliep zeer transparant. De leverdatum klopte, de betalingen verliepen vlekkeloos en de service was ook goed! Bij je iPhone krijg je nog een beschermglaasje dat er al voor jou op gemonteerd werd! Kortom, goeie en betrouwbare website!

Bestelling ging soepel, snel en netjes

Bestelling ging soepel, contact met support ging soepel en de response van support was snel. Toestel is precies zoals beschreven, dus prima service.

Goeie service

Ik ben er heel tevreden van de service en kwaliteit

Fantastisch apparaat!

De iphone 15 die ik heb gekocht werkt perfect! Perfecte batterij en geen schade te zien!

Vragen werden meteen beantwoord via Mail. Telefoon besteld, iPhone 16 pro, is als nieuw.

Telefoon uitstekend

Fijne ervaring. Snelle levering en telefoon was in uitmuntende staat.

Prima ervaring!

Snel geleverd en in uitstekende conditie!

Super kwaliteit en service

iPhone 16 pro gekocht bij hun. Supergoede staat geen krasje zichtbaar en batterij kwaliteit van 100% super blij mee! Bedankt!!

Mooi telefoon en snel binnen

Mobico komt alle beloftes na

Snel geleverd, heldere communicatie en geen batterij issues na ontvangst, telefoon zoals beschreven. Al met al zeer tevreden met Mobico. Dit in tegenstelling tot andere partijen in de markt, waar het veel langer duurt voor je je telefoon ontvangt dan op de website is aangegeven en ook slechte batterijen geleverd worden.

Super Iphone 14 Pro Max

Het display van de iPhone 14 blijft indruk maken met zijn levendige, hoogcontrast visuals, waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid aan contentconsumptie, van streamen tot gamen. De toewijding van Apple aan hoogwaardige displays is duidelijk, waardoor elke interactie wordt verbeterd met verbluffende helderheid.

Geweldige website

Ik heb hier al 2 keer een iPhone gekocht en die was altijd perfect in orde. De eerste heeft ook 6 jaar meegegaan. Super dat ik hier wat geld kan besparen door een refurbished iPhone te kopen.

De IPhone 16 Plus is écht een pluspunt!

Na de overige gezinsleden ben ik overstag gegaan voor een refurbished iPhone. De 16 Plus is meer dan een plus(punt). In zeer goede staat besteld en ook zo ontvangen. De telefoon ziet er keurig uit. Van de batterij word ik erg blij. Wat een verschil! De batterij houdt het bijna langer vol dan ik. Ook de foto’s lijken alsof ze door een professional zijn gemaakt (en dat ben ik uiteraard niet). Kortom… de refurbished iPhone voelt zeker niet tweedehands, werkt als een nieuwe Iphone en is fijn voor de portemonnee!

zeer goed

ik kocht hier ondertussen al 5 toestellen (iphones) steeds met dezelfde kwaliteit geleverd netjes verzonden in de staat waarin je het toestel wil (ik koos steeds voor de nieuwstaat) zeer betrouwbaar uitstekende keus als je de kwaliteit wil zonder de prijs van nieuw te betalen.

Databankweg 26

3821 AL Amersfoort

Over Mobico

Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.