Super goed betrouwbare site
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 14.812 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en hoge kwaliteit. Het bestelproces wordt als eenvoudig en transparant ervaren, met veilige verpakking. Een aantal reviews noemt kleine vertragingen in drukke periodes, maar de algehele ervaring blijft positief. Mobico wordt gezien als betrouwbaar en waar voor je geld bij refurbished toestellen.
PA van der Geer-Proos
Ede
Ik heb een refurbished iPhone 16 besteld in nieuwstaat en deze zag er ook perfect uit. Als nieuw. Ook de levering was zeer snel. Al met al een zeer goede ervaring met Mobico!
Mario
Deurne
Slechte producten
Beveelt niet aan
Youssef
Geuzenveld
Heel tevreden na eerste ervaring met Mobico. Deze telefoon was aantrekkelijk geprijsd met een extra screenprotector en kabel. Snel geleverd, moest ook tekenen voor ontvangst. En na bestelling had ik een vraag, die werd binnen een werkdag beantwoord, goede service.
Heidie
Herten
Product conform beschrijving van staat. Screenprotector keurig aangebracht voor levering. Levering conform indicatie. Vlot en zonder poespas.
Rob
Sint-Michielsgestel
Ik heb alle refurbished sites vergeleken en deze bleek de goedkoopste te zijn. Ik duidde de staat « goed » aan en ontving een mooi apparaat! Zeer snelle verzending en alles in orde. 1 Klein minpuntje was dat de kortingscode zeer moeilijk deed, heb uiteindelijk een dag moeten wachten om opnieuw te proberen. Dan werkte het wel perfect.
Helena
Gent
Zeer tevreden van het toestel dat we geleverd kregen. Het toestel was in betere staat dan ik Verwacht had! De levering verliep vlekkeloos.
Els
sint-Gillis-waas
Nadat m’n partner een tijd geleden een telefoon via Mobico had gekocht heb ik nu een telefoon besteld. Ze hebben ruime keuze zodat je een passende telefoon kan kiezen. De telefoon was de volgende dag al in huis en helemaal zoals verwacht. Mijn oude telefoon kon ik ook inruilen. Ik ben tevreden.
Petra
Wijchen
Twee iphone's 16 gekocht. De levering was snel en netjes verzorgd. Het uiterlijk van de iphone.s bleek als nieuw en de prijs redelijk.
Herman
Kollum
Nieuwstaat iPhone 15 pro besteld, is ook echt in nieuwstaat! Daarnaast scherp geprijsd en snel verzonden. Perfect!
B
Krimpen aan den IJssel
Inmiddels mijn derde telefoon via Mobico. Geweldig dat je voor een zachte prijs een telefoon koopt die anders mogelijk in een la was blijven liggen of die bij de vuilnis was beland. Je koopt een toestel die helemaal voor je is nagekeken, waar garantie op wordt gegeven en die nog gemakkelijk een volgende ronde meekan. Voorlopig kan ik wel weer vooruit, maar mijn volgende koop ik waarschijnlijk ook gewoon weer van Mobico!
Egbert
Winschoten
Ja goede betaalbaatre kwaliteit
Beveelt niet aan
Youssef
Harelbeke
Veel aanbod bij Mobico met concurrerende prijzen. De bestelling gaat eenvoudig. Mijn nieuwe telefoon is de volgende dag binnen in een perfecte staat. Ik raad Mobico aan!
Peter
Terneuzen
Ik had de iPhone 15 pro max besteld. Snelle levering en super netjes verpakt. Iphone doet het uitstekend!
Iris
Arnhem
Zo had ik het absoluut niet verwacht In zeer goede staat ik dacht dus met een klein krasje Maar absoluut perfect het is dat het in een algemene doosje zit anders had ik zonder meer gedacht hij is nieuw Batterij 100% Gratis screenprotector er al op gezet En vond er een ruime keus Soms is het beter om een dagje te wachten als ze net het juiste toestel niet hebben of niet de kwaliteit die je zoekt Maar de prijs is scherp Levering binnen een dag
Jose
Rotterdam
Keurig verzorgde levering en een uitstekend product. Waarom zou je zoveel voor een nieuwe betalen. Proficiat !
Eddy
Drachten
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending. Helemaal blij mee!
Linda Van de Werf
Oss
Dit is inmiddels mijn 3e Iphone die ik van Mobico heb aangeschaft en weer tot volle tevredenheid. Installatie ging niet vlekkeloos als "Generatie X klant"maar met de vriendelijke en deskundige support van Mobico (Fleur) werkt alles prima. Mijn Iphone 16pro aangeschaft met kenmerk "goed" maar je kunt gerust zeggen "uitstekend". Ik kan iedereen Mobico aanbevelen.
Eldert
Woudenberg
Mooie mobiel en mooie prijs, aanrader! Als nieuw
Harry
Roosendaal
Ik heb een iphone 15pro besteld. Scherpe prijs, toestel besteld in heel goede conditie en ziet er uit als nieuw. Screensaver was reeds geplaatst bij levering. Goeie track en trace en binnen 48u geleverd. Altijd spannend om zo zaken onine te bestellen maar alles verliep perfect en artikel was heel goed verpakt! Top!
Bart
Evergem
Netjes geleverd zoals beloofd. Telefoon zag er netjes uit.
M
Uden
snelle levering en gekregen zoals besteld
jeroen
den burg
Snelle levering Goede prijs
An
Almere
Prima ervaring met zowel de aankoop van mijn nieuwe toestel alsmede de verkoop van m’n oude toestel. Snel en duidelijk in reageren. Na tegenvallend bod voor mijn oude toestel kwamen ze met een mooi coulance voorstel omdat ik ook mijn nieuwe telefoon daar heb gekocht. Prima oplossing g en zeer netjes te woord gestaan.
Mirjam
Sliedrecht
Inmiddels mn 4e telefoon van Mobico in gebruik en voldoet wederom volledig naar verwachting!
Jauke
Nieuw- en Sint Joosland
Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort