Laden reviews...
324 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en hoge kwaliteit. Het bestelproces wordt als eenvoudig en transparant ervaren, met veilige verpakking. Een aantal reviews noemt kleine vertragingen in drukke periodes, maar de algehele ervaring blijft positief. Mobico wordt gezien als betrouwbaar en waar voor je geld bij refurbished toestellen.
Ik bestelde een telefoon met een battery health van >85%, hierbij had ik voor de laagste kwaliteit "goed" gekozen. Ik was erg verrast toen het bleek dat de telefoon er bijna zo goed als nieuw uit zag, én dat de batterij veel beter was dan verwacht! Dit was voor het eerst dat ik gebruik maakte van Mobico, maar ik ben erg blij met de ervaring
Fatima
Dordrecht
Goede communicatie over aankoop en afhandeling. Telefoon voldoet volledig aan verwachtingen. Klantenservice goed bereikbaar
Huig
Katwijk
Mooi toestel Zag er als nieuw uit Snelle levering Top
Sander
Hoek van holland
Ik heb een iPhone 15 pro Max gekocht bij Mobico ik ben er super blij mee het toestel werkt goed
Henk
Oss
zeer snelle levering.
Wendy
Willebroek
Prachtig product en snel geleverd
Udo
Utrecht
Snelle verzending en goede telefoon
Rosa
Nijmegen
Wat een fantastische site! Mijn iPhone was netjes geleverd en nog in uitstekende staat! Beste prijs op de markt☺️
Gosia
GRONINGEN
Snelle levering, goede telefoon voor een koopje voor die telefoon. Alsof je een volledig nieuwe telefoon krijgt.
Eloise
Goudriaan
Makkelijke service, vriendelijk contact, eerlijk, snelle uitbetaling. Proces duurde alleen paar dagen langer dan op de site gezegd wordt maar dat zal door alle feestdagen komen en de vrije dagen tussendoor. Voor mij geen issue maar vandaar 4 sterren ipv 5
8 May 2026
Judith
Oosthem
"Mijn ervaring met Mobico is simpelweg uitstekend. Het gaat hier niet alleen om het product, maar om de hele beleving: van het snelle bestellen tot de zekerheid dat je topkwaliteit in handen krijgt. Je voelt aan alles dat betrouwbaarheid voorop staat, waardoor je met een gerust hart je aankoop doet. Geen gedoe, geen twijfels, alleen pure service.Kies voor Mobico, dan zit je altijd sowieso!" Akram
3 May 2026
Akram Hamza
Hoorn
Ik heb een Iphone 16 Pro Max aangeschaft via de website van Mobico. Super makkelijk en snel geleverd. Helemaal blij met de goede service en mijn (zo goed als nieuwe) aankoop! =D
26 April 2026
Aletta
Rotterdam
Snelle levering. De telefoon voldeed aan de verwachtingen. De uitleg op de website is duidelijk, ook voor het inleveren en verkopen van de oude telefoon. Dit is inmiddels de 3e telefoon op rij die wij bij Mobico hebben gekocht in de afgelopen jaren. Betrouwbaar bedrijf.
Gerrit
Wijk bij Duurstede
Super goede telefoon ontvangen. Snel geleverd en zelfs het dingetje om de sim-kaart te vervangen was toegevoegd.
MM Zeeman
Hoofddorp
uitstekend
eddy
Geervliet
Refurbished Iphone 13 gekocht, zag er heel netjes uit, nauwelijks beschadigingen en met een telefoonhoesje al helemaal niet te zien. Fijn dat er al meteen een screenprotector is aangebracht. Beste prijs die ik heb gevonden in vergelijking met andere winkels en doet niet onder aan kwaliteit. Een paar jaar geleden ook al via Mobico een refurbished IPhone gekocht en omdat ik tevreden was nu weer.
23 April 2026
Evelien
Utrecht
All accurate, toughtfull and fast.
22 April 2026
Alexis
Schiedam
Tijd voor een nieuwe telefoon maar niet te duur. Via Mobico een Refurbished proberen. Telefonisch contact was al erg vriendelijk en ben goed geholpen. De iPhone 14 besteld, volgende dag al in huis en wat zag hij er netje uit. Ben heel tevreden over de service en het product.
20 April 2026
Esther van de Brug
Zeewolde
Een Iphone 14 pro gekocht in staat goed. Hij was snel binnen en zeker goed ingepakt. De staat overtrof mijn verwachtingen omdat er een krasje op het scherm zat en de telefoon verder functioneerde als nieuw en had een helemaal nieuwe batterij. Ik ben zeer tevreden!
20 April 2026
Evy
Kootwijkerbroek
Ik koop al jaren m’n refurbished IPhones bij Mobico en dat blijf ik ook doen! Ben nog nooit teleurgesteld door hun service en kwaliteit. Geen verborgen terms en conditions en goede telefoons! Dus raad ik Mobico aan voor iedereen die refurbished zoekt!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
18 April 2026
Giel
de Groot - Cunningham
De eerste refurbished site waarbij er goede kwaliteit wordt geleverd, erg tevreden!
18 April 2026
Lorraine
Tuitjenhorn
Heb een 4 sterren telefoon gekocht. Ik had hier en daar wel wat schade verwacht. Maar ik heb super veel geluk want geen krasje niks!
17 April 2026
Fleur
Zwijndrecht
Er waren veel opties voor een goedkope prijzen en een erg snelle levering waardoor ik snel mijn nieuwe telefoon kon gebruiken dus helemaal tevreden
Julian
Zuidwolde
Top bedrijf kort en krachtig
Mario
Oosterhout
De telefoon is geweldig, heel mooi, snelle levering en mooie goede screenprotector! Goede communicatie en goede batterij, ik ben erg tevreden en blij!
anne Veldman
Friesland
Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doen wij niets liever dan telefoons reviseren.
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort