Geweldige site
Snelle levering, en mooi ingepakt Feestje om zo bestelling binnen te krijgen.
9 March 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 540 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Snelle levering, en mooi ingepakt Feestje om zo bestelling binnen te krijgen.
9 March 2023
Caroline
Prinsenbeek
Voor het eerst een bestelling geplaatst. Ik werd goed op de hoogte gehouden, de bestelling was snel verzonden. Ook kon je direct zien dat de blazer zorgvuldig was ingepakt maar ook met liefde omdat het er bijna als een cadeau uit zag hoe het in de doos zat.
23 February 2023
Rianne
Milsbeek
Met aandacht ingepakt en verzonden! Vlotte bezorging. Helaas was de maat niet goed, maar retour doen ging makkelijk en geld snel weer op de rekening! Zal zeker in de toekomst meer bij jullie bestellen!
20 February 2023
Angeline
Doetinchem
Snelle levering en snelle afwikkeling met retourneren.
19 February 2023
Hettie
Zwolle
goed gevoel
17 February 2023
Annemiek Kort
's-heer hendrikskinderen
De kleding was goed verpakt in een stevige doos, erg netjes. Verder heeft Vrouw Fashion een uitgebreide collectie en goede socials..
8 February 2023
Anita
Eindhoven
Snelle verzending en alle kleding, mooi en netjes verpakt. Cadeautje, blij met mijn bestelling!
6 February 2023
Brenda
Castricum
Mooie kleding, ik werd goed op de hoogte gehouden. En heel dat ik makkelijk en gratis kon retourneren.
3 February 2023
Eveline
Katwijk
Door een fout op de betaalpagina van de bank was mijn betaling niet gelukt, bleek achteraf, keurige mail gekregen, en alsnog betaald, na een week nog niks ontvangen, gebeld met de klantenservice, zeer vriendelijke vrouw, mijn bestelling was even zoek, gelijk dezelfde dag verzonden, en excuus voor het ongemak, mijn bloese zat verpakt in een mooi binnenpakje met een mooi lint eromheen en een lief kaartje erbij, helemaal top!! Dank jullie wel
1 February 2023
Patricia
Lelystad
Zeer goed. Als ik in de buurt ben van Horst zal ik zeker een bezoek aan de winkel brengen.
1 February 2023
Gerda
Papendrecht
Super netjes verzorgd en mijn pakketje snel ontvangen! Hartelijk bedankt Vrouw!
31 January 2023
Lisanne
Heesch
30 January 2023
Janneke
Poortugaal
Het team van Vrouw Fashion straalt liefde uit voor het vak. Top!
24 January 2023
Mevr H H
Wijchen
Wat een mooie collectie aan kleding! Snelle levering. En een fijn pakketje om te ontvangen. Je ziet dat het met aandacht voor je wordt ingepakt!
23 January 2023
Chantal
Ijsselstein
Heb een bestelling gedaan, binnen 2 dagen geleverd. Netjes ingepakt, per artikel met een strik erom heen en een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben er blij mee.
20 January 2023
Franny
Rijswijk
Het bestelde pakketje kreeg ik snel binnen. Het was leuk ingepakt en retourlabel was al bijgesloten voor als het kledingstuk toch niet passend zou zijn. Dat is prettig. (Gelukkig niet nodig geweest)
14 January 2023
Ella
Ede
Snelle levering, mooi ingepakt, product goed! Zou weer bestellen.
10 January 2023
Stephanie
Utrecht
8 January 2023
Ellen
Eindhoven
Snelle levering! Bij de bestelling een leuk kaartje met een persoonlijk berichtje ontvangen... Dat kleine gebaar maakt je bestelling nog een stukje leuker!
30 December 2022
Marlien
Hippolytushoef
Supersnel geleverd en een leuk persoonlijk kaartje erbij.
30 December 2022
Hennie
Ospel
Het aankoop proces loopt perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevindt. Snel verzonden. Netjes verpakt en er zit en retour bon bij. Mocht je het willen terug sturen.
29 December 2022
Ellen Koenders
Zevenaar
De bestelling was de volgende dag al binnen. Goed verpakt met een leuk kaartje erbij. Top en snel geregeld
27 December 2022
veronic
Heerenveen
Snelle levering, en mooi verpakt. Aanrader!
21 December 2022
Anja
Heerenveen
Snelle levering, leuk verpakt met persoonlijk briefje. Een item retour gestuurd ivm maat. Ook retour snel verwerkt. Top
19 December 2022
Ciska
Leusden
Inmiddels is er een oplossing gevonden voor het probleem, goed opgelost
14 December 2022
Heidi
kessel
Ben jij een modebewuste vrouw? Vind jij het belangrijk om er mooi uit te zien? Met een outfit die precies bij jou past? Bij je persoonlijkheid, bij je stijl en bij je figuur? Dan ben je bij VROUW aan het juiste adres! Met ons brede aanbod van merken, stijlen en prijsklassen is het voor (bijna) iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht je leeftijd.
Je shopt onze gehele collectie online op onze webshop, maar wij hebben wij ook een fysieke winkel in het mooie centrum van Horst (Limburg).
Kerkstraat 13 A
5961GC Horst