Gewoon zwaar teleurgesteld...

Gewoon zwaar teleurgesteld...in mezelf dat ik nooit eerder producten van de zuivelhoeve heb geprobeerd. Wat een verademing zijn de 'toetjes' tov de standaard meuk die er altijd in de schappen ligt. Gelukkig is de Appie nog open, ga me ff snel wat bijhalen;)

Dag 1 besteld 2 dagen erna had mijn vriendin haar pakket

Super service!

Super service en heerlijke producten

Er was bij ons iets misgegaan met de verzending van een bestelling en dat is allemaal super opgelost! En natuurlijk ruime keuze uit heerlijke producten altijd.

Is uitstekend

Menige keren heb ik iets besteld.. Zeer tevreden.. Ik wil in de toekomst ook gebruik maken van hun diensten

Op tijd!

We wilden onze makelaar een borrelpakket cadeau geven. Zuivelhoeve heeft een uitgebreid assortiment aan pakketten. Ze hebben zeer tijdig het pakket geleverd en de ontvangers waren zeer tevreden ermee! Dank!

Verassend

Zo leuk dat dit mogelijk is en mensen die ik zo’n brievenbuspakket gestuurd heb vonden dit zo leuk .

Gewoon top!

Alles is gewoon Top!

Heel vriendelijk,duidelijke uitleg zeer goed

Top geregeld

Ik heb een verjaardagskado geregeld voor mijn broer wat geleverd zou worden in de brievenbus. Heel leuk kado door jullie opgesteld en precies op gewenste dag afgeleverd in brievenbus

Een ontzettend leuk en lekker pakket. Wat snel geleverd werd.

Goede producten maar wel even leuk inpakken. Dat is leuker ontvangen

Producten waren goed, maar ik had het als cadeau pakketje besteld en rechtstreeks naar de geadresseerde gestuurd en alle producten zaten gewoon los in een grote doos geleverd. Dat vond ik wel jammer. Dat het niet leuk ingepakt zat.

Verwennerij

Lekkere producten ,ruime keuze, vriendelijk personeel

bezorging was niet perfect

Pakket was een dag later aan pakketdienst overhandigd dan beloofd. Pakketdienst heeft bij het bezorg adres niet aangebeld, maar het pakket al direct bij de buren bezorgd. Dit was wel jammer van de verrassing

Prima service, makkelijk om er wat te bestellen

Ik had verschillende items besteld als kadootje en ten eerste ging dat gemakkelijk en ten tweede werd het leuk ingepakt geleverd bij de jarige. Top!

super geregeld

Mooi pakket besteld voor een beterschapwens. Zag online dat het pas later bezorgd kon worden, maar (onverwacht) toch nog eerder gelukt. Ontvanger was er blij mee!

Altijd op en top verzorgd en lekker!

Degene die ik nu al een paar keer in de winkel zelf heb getroffen is een heel aardige, vriendelijke man die met je meedenkt, adviezen geeft en al een paar keer een mooi borrelpakketje voor ons heeft samengesteld. Ook het pakketje dat per post werd bezorgd, omdat het in de vakantie viel en ik niet in Krimpen aan den IJssel was, was netjes verzorgd. Dit adres weten we voortaan te vinden!

Nadat ik een bestelling online had geplaats. Miste er iets uit het pakket. Ik heb gebeld en het werd meteen geregeld en binnen 2 dagen was het bij mij thuis bezorgd. Echt een top service!

Een hartstikke leuke verrassing

Ik heb vrienden verrast door de Hollandse borrelbox in de brievenbus te laten bezorgen door De Zuivelhoeve Maassluis Koningshoek. Ze waren blij verrast, vonden het erg leuk en het zag er top uit.

Uitstekende service.

Super geregeld

Wilde andere datum om te versturen Was geen probleem

Leuk om te geven

Heel leuk idee om te geven , lekkere dingen voor bij de borrel, voor diegene waar het voor was was ook erg verrast en gaf aan dat het ook voldoende was, dus redelijke porties, al met al een heel leuk cadeau.

Niet op tijd bezorgd brievenbuspakketje

Ik had voor de verjaardag van mijn zoon.4 dagen van te voren een brievenbuspakketje besteld en betaald. Nog mailcontact gehad. Op de verjaardag kreeg ik s avonds een berichtje dat bezorgen niet gelukt was. Op dinsdag kreeg ik (4 dagen na de verjaardag) kreeg ik bericht dat het weer bezorgd zou worden en aan het eind van de dag dat het bij de primera moest worden opgehaald. Was een pakketje van 20 euro en de bezorgkosten waren 6,95. Ik vind dit een slechte gang van zaken

Top, snelle levering, mooi ingeplakt, goede kwaliteit producten!

Top, snelle levering, mooi ingeplakt, goede kwaliteit producten!

Veel variatie en vooral erg lekker

Er is zoveel te kiezen, lekkere kaasjes, sausjes, dipjes, noten, nougat, chocola, heerlijk en bovendien leuk om kado te geven, weer es wat anders dan een bos bloemen!

Top!!

Snelle en correcte afhandeling

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.