Precies de borrelplank die we zochten

De mogelijkheden voor het samenstellen van een borrelplank zijn zeer uitgebreid, zodat je precies die producten kunt kiezen die je graag wilt. Bovendien is het werken met de standaard bakjes met 3 of 6 vakken erg praktisch.

Helemaal Top!!!

Super goed verzorgd. Een feestje om te zien en om er van te genieten.

Snelle service en heerlijke producten

Topkwaliteit cadeaus! Echt leuk om te geven wanneer komen jullie richting Breda/zundert?

Leuk om te geven en krijgen een pakket van de Zuivelhoeve

Keuzes genoeg om iets leuks en lekkers te sturen naar iemand. Enige jammere was -ik had 2 pakketten te versturen- dat bij beide pakketten t verkeerde kaartje zat. Het zal de drukte rond de kerstpakketten zijn dat t fout ging.

top en vlug gekregen

Was makkelijk te bestellen, vlug gekregen en alles apart in kleine bakjes. Faciliteit,en ik zal nog daar bestellen. Dank jullie wel en fijne feestdagen

Helemaal conform verwachting.

Ontvangers waren super tevreden over het ontvangen pakket.

mooi pakket en een snelle levering gaan we zeker vaker doen en de producten zijn heerlijk

Nooit meer pakketje laten bezorgen

Ik had een brievenbuspakket besteld om te laten bezorgen. Pakket werd veel te vroeg verzonden(door verwachte drukte feestdagen) kreeg bericht dat ontvangers niet thuis waren (wat niet klopte) en moest zelf toen pakket gaan halen, 10 kilometer verder op. Dus betaald voor bezorgen en nog eens kosten gemaakt voor zelf bezorgen. Zuivelhoeve kan beter dit niet aanbieden als brievenbuspakket (pakket is veel groter)en verzorging anders regelen. Na telefoontje boden ze wel aan pakket opnieuw te versturen, maar zou hetzelfde weer kunnen gebeuren. Duur pakket op deze manier en niet zoals het hoort.Erg jammer.

waardeloos

ik kan geen ervaring melden! want ik heb helemaal niets ontvangen heb betaald en zou 12 dec geleverd worden!

Mooi pakket

Heb een pakket besteld voor een vriend, deze was goed gevuld en een snelle levering

Prima service en cadeau bon mooi verpakt. Producten uit brievenbus pakket heerlijk én op tijd geleverd.

Mooi cadeaupakket

Bestelling is netjes en zelfs voor de afgesproken dag bezorgd.

Uitstekend...

Alles is uitstekend....

Klantvriendelijk

Zoveel keuze in kaas en noten.

Goed verzorgd

Mooie producten

prima bedrijf

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Zeer tevreden.

Op internet gezocht en Zuivelhoeve gevonden. Mooi pakketje naar een jarige vriend gestuurd. Hij was er blij mee en vond het een echte verrassing.

Zuivelhoeve aan de Dobbe in Zwolle een topwinkel met een klantvriendelijk en enthousiaste eigenaar!

Goede producten en een fijne bediening

Niet goed ingepakt

Kreeg een te kleine doos met daarin gepropt de levensmiddelen en op de deksel van de doos zat de adresstickers geplakt,zodat je die niet meer cadeau kan doen

Goede service !

Er was iets fout gegaan met de bestelling, maar het is netjes opgelost en kan er genoten gaan worden van al het lekker.

Telaat geleverd

Ik heb het pakket besteld voor zaterdag 2 december omdat we maandag 4 december een feestje hadden. Het pakket is pas woensdag 6 december geleverd. Telaat dus.

leuk winkeltje

leuk geholpen, fijne sfeer ,personeel staat klaar voor een praatje ,das altijd goed

Uitstekende service!

Onlangs heb ik borrelpakketten via de Zuivelhoeve besteld. Ik heb daarbij een fout gemaakt in de adressen. Vanuit de Zuivelhoeve Deventer werd echter veel moeite gedaan en direct actie ondernomen om mijn fout te herstellen, waarbij ik heel vriendelijk te woord werd gestaan en ook een schriftelijke bevestiging heb ontvangen nadat ze mijn fout hadden hersteld. Een uitstekende service! De pakketten werden door familie enthousiast ontvangen!

Omdat het druk was bij postnl werden we gebeld of het misschien beter was om de brievenbuspakket eerder te versturen. Top deze service. Ontvanger was zeer blij met het pakket

Brievenbuscadeautje

Ik had een brievenbuscadeautje besteld en heb dat betaald, de ontvanger heeft dat nooit ontvangen. Hij had een berichtje in de app dat er een pakketje bezorgt was. Hij was gewoon thuis, er is geen pakketje bezorgd. Nieuwe beoordeling: Na mijn 1-ster review met uitleg is er contact met mij opgenomen door de Zuivelhoeve. Het pakketje is opnieuw verstuurd, terwijl het niet hun fout was (en vandaag ontvangen en namens ontvanger érg lekker!) En ik heb ook nog eens een kortingscode ontvangen voor een volgende bestelling. Dus super service!!

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.