Mijn favoriete kaas werd gelijk besteld. Zeer vriendelijke en klantgericht!

Subliem!

Keurig in een stevige doos, gevaccumeerd opgestuurd gekregen. Met track & trace code. Bezorging netjes op tijd. We genieten nu van de heerlijke, en enige echte!, boeren belegen Stolwijker pikant!

Goede oplossing geboden ,toen bezorging via PostNL verkeerd liep,top service

Accurate levering nadat ik gebeld had met de vestiging in Nijverdal. Tevreden!

Snel besteld en goed afgehandeld. Zie hierboven.

Verkeerde kaas geleverd, maar heel netjes opgelost

Ik had Blue de Wolvega besteld omdat wij deze lekkere kaas in Harlingen gegeten hadden. Bij de vestiging Haarlem (dichtbij onze woonplaats) hadden ze deze kaas blijkbaar niet en hebben ze, zonder bericht, een andere kaas geleverd. Ik zag dit pas toen ik de kaas al had aangebroken en ik proefde dat ik deze kaas minder lekker vond. Nadat ik de vergissing had aangegeven, werd ik gebeld en werd mij netjes verteld dat vestiging Haarlem Blue de Wolvega niet kon leveren en dat ze mij daarom een andere kaas hadden toegestuurd. Hiervan hadden ze mij echter van tevoren op de hoogte moeten brengen, waarvoor zij zich excuseerden. Als tegemoetkoming krijg ik nu blok Blue de Wolvega kaas gratis thuisgestuurd, een erg nette oplossing!!

mijn pakket lag klaar

via mail besteld. lag keurig op tijd klaar. prima indeling met alle ingredienten.

Mooi en heerlijk pakket laten bezorgen.

Bestelling was makkelijk en snel te maken.Ruime keuze. Enige min punt is dat het niet geleverd werd op de aangegeven (feest)dag zelf maar een dag later.

Op Tijd geleverd en heerlijke dingen

brievenbuspakket is helemaal top!

x

Lekkere worst

Snelle levering, keurig verpakt en heerlijke worst

Aanvankelijk ging het mis met mijn bestelling: ik had boerenkaas besteld maar kreeg andere kaas, bestelling is doorgezet naar een andere winkel, ook daar kreeg ik niet de juiste kaas, uiteindelijk is er geregeld met weer een andere winkel dat ik toch de juiste kaas kreeg inclusief een leuke attentie. De foutief geleverde kazen mocht ik houden, ik kon ijn geld terug krijgen maar heb gekozen voor kaas. Eigenaar nam contact op, boodt excuses aan en uitleg wat er mis is gegaan, top service en heerlijke boerenkaas.

Brievenbuspakket

Brievenbuspakket besteld, via de track and trace wordt duidelijk dat dit pakket ergens bij Post NL blijft hangen. Mail gestuurd naar De Zuivelhoeve, met de vraag of men hiervoor wellicht een oplossing heeft. Helaas is die er niet, maar men komt wel met passend compensatievoorstel. Jammer dus van het pakket, maar ik ben wel tevreden over de adequate afhandeling.

Te taal binnen

Jammer dat ik moesten wachten ik Moest week wachten jammer hoor

Goed eten, op tijd bezorgd

Alles is goed verlopen. Bezorging was op de gewenste dag en het handgeschreven kaartje was een mooie toevoeging. Kortom goede service én lekker eten. Ontzettend bedankt!

Superaanbod ook lactosevrij!

en snelle levering!

Goede inhoud en tijdig bezorgd. Goede communicatie via mail

Inhoud van het pakket was zoals werd omschreven. Bezorging was zoals afgesproken. Kwaliteit is goed.

Popdwon menu werkt niet goed op tablet (iPad)

Het popddwon menu van de winkels laat de laatste winkels van Zwolle niet zien omdat je scherm te klein is. Dus je kan niet via internet bestellen bij die winkel

Goed geregeld!

Ik had een pakket besteld om te bezorgen als cadeau bij iemand anders . Dit is netjes en op de juiste dag gebracht met een gezellige kaart. Goed geregeld en lekkere spullen. Er zijn weinig sites waar het zo makkelijk is om iets als cadeau te laten bezorgen (met kaartje) zonder hele hoge kosten. Ik heb de lokale Zuivelhoeve gekozen.

Mooie producten

De producten die ik had gekocht waren perfect Wel aan de prijs maar dan heb je lekkere spullen zal zeker hier nog wel eens wat kopen.

Helaas niet helemaal compleet.

3 vakantie borrelboxen besteld. Helaas miste er in 1 box het brood. Nu maar hopen dat de ontvangers het niet gaan vergelijken. Verder leuke box maar ben blij dat ik wat aanvullingen had gedaan vrees dat de box andere wat karig over zou komen. Ontvangers waren er erg blij mee.

Keurig!

Veel keus, makkelijk te bestellen en het cadeau is keurig aangekomen. Ik heb begrepen dat alles heerlijk was. Dikke aanrader dus!

Fantastisch om cadeau te geven

Geen idee of mijn cadeau pakket bezorgd is

Op orderbevestiging stond wordt bezorgd met PostNL, u ontvangt track en trace zodra pakket verzonden is. Geen track en trace gehad, mail gestuurd met de vraag of pakket verzonden is? Kreeg ik mail terug, u pakket is bezorgd. Vervolgens krijg ik mail van de vestiging, dat ze al 8x langs zijn geweest op afleveradres en pakket zelf zouden bezorgen ipv PostNL. Zelfs 3x op een dag langs zijn geweest, om het pakket zelf te bezorgen op het afleveradres. Nu niks meer gehoord en weet ik nog steeds niet, of mijn cadeau pakket nu wel of niet bezorgd is!

Alles zag er goed uit

Alles zag er goed en verzorgd uit. Wel veel kaas in verhouding tot worst

Was allemaal weer top verzorgd

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.