Heerlijk

Heerlijke borrelplank, wat een ruim assortiment om uit te kiezen. Ziet er netjes uit en we kregen enthousiaste reacties.

Makkelijk online

Een prima pakket online besteld en keurig op afgesproken tijd afgeleverd.

Geen goede ervaring

De voornaam op het bijgevoegde kaartje was niet goed gespeld. En dat is natuurlijk wel heel suf voor de ontvanger. ‘ Lieve….foute voornaam’. Je zou denken dat een tekst 1 op 1 gekopieerd wordt… Heb uiteraard dubbel gecheckt of ik zelf geen fout had gemaakt maar dat was niet zo.

Leuke pakketten

De aangeboden pakketten waren erg leuk en voor elk wat wils. Alleen ging het met de bezorging niet goed en hebben we er achter aan moeten bellen. Uiteindelijk is het door de door ons gekozen winkel heel goed opgelost en is een medewerker hoogstpersoonlijk het pakket gaan brengen.

Makkelijk snel en goed

Snelle levering van de cadeau bon mooi ingepakt.

Slecht

Mijn pakket kwam,totaal niet overeen met wat ik had besteld.Een nette mail gestuurd,maar totaal geen reactie gehad.Spijtig was een cadeau voor vaderdag,denk je de lokale ondernemer te steunen,krijg je zoiets

Ik werd zelfs gebeld of ik een foutje wou aanpassen en overleg over de bezorging.

Andere inhoud pakket

Speciaal voor dit pakket gekozen omdat er geen olijven in zaten. Toch olijven gekregen ipv het tweede kaasje en tweede worstje... Dit pakket was een cadeau voor iemand die geen olijven lust... jammer.

Mijn verwachting is overtroffen.

Ter gelegenheid van vaderdag online een cadeau uitgezocht. Gekozen voor het Zomer borrelpakket. Bij opmerkingen genoteerd dat het cadeau van mij voor Vaderdag was. Bij het pakket zat vervolgens een leuke vaderdag kaart gevoegd met op achterzijde handgeschreven mijn boodschap waardoor het leek alsof ik het zelf had opgeschreven!! Heel leuk gedaan. Complimenten voor de vestiging Leiden alwaar mijn cadeau vandaan kwam.

Verrukelijke graskaas

Het begin van de zomer is altijd graskaas-seizoen bij mij thuis. De boeren-graskaas van de Zuivelhoeve is werkelijk heel erg lekker.

Zie hieronder

Prima geregeld, helemaal Top!

Snel en keurig geregeld.

Vaderdag pakket besteld. Op tijd geleverd en goed ontvangen. Leuk idee.

Top! Gedaan wat er beloofd wordt.

Ik ben echt super goed geholpen. Ik had een pakket voor Vaderdag besteld. Er waren drie biertjes niet aanwezig die daarbij hoorde, maar ik werd heel netjes op gebeld of het oké was, dat er andere biertjes voor in de plaats kwamen. Dat vond ik geen probleem. Het waren ook nog is super lekkere biertjes. Toen ik aankwam heb ik ook nog een extratje gekregen echt super aardig.

Klanten staan op 1

Vanwege vaderdag, zou PostNL het pakket wellicht te laat leveren. Vanuit Zuivelhoeve Hasselo Hengelo werd er aangeboden deze via eigen bezorgdienst te bezorgen. Zo gezegd zo gedaan, pakket op tijd binnen en vaders blij. Nogmaals dank!

Geweldige kazen en geweldig geholpen!

Lekkere producten en snelle levering.

Altijd goed!

Producten zijn heerlijk, veel keuze en leuke kado pakketten. Service is in 1 woord geweldig :-) Kortom altijd goed!

Geweldige service

Voor vaderdag een pakketje besteld bij de Zuivelhoeve Hasseler Es in Hengelo(ov). Ik kreeg van hen een mailtje waarin ze schreven dat het via post.nl niet op tijd afgeleverd zou worden, maar dat ze het met hun eigen bus wel op tijd konden afleveren bij mijn ouders. Top service!! Pakket is op vaderdag ochtend keurig afgeleverd, en de tekst hadden ze handgeschreven op een vaderdagkaartje. Pakket zag er heerlijk vers uit! Zij krijgen van mij een dikke 10+!

Super schnelle Lieferung

Beste Qualität, super schnelle Lieferung, immer wieder gerne.

Snelle levering, mooi pakket

Snelle levering, mooi pakket

Absoluut voor herhaling vatbaar

Super vriendelijk, goede service en echt meedenken met de klant. Heerlijke producten!

Super service, goede producten

Online een pakket besteld dat zou worden verstuurd vanuit Zuivelhoeve Almelo. Door de drukte bij de pakketdienst en het warme weer, is het pakket langs gebracht. Echt een super service en ook goede, lekkere producten!!!

Bestelling netjes geleverd. Was alleen wat kapot gegaan onderweg. Heb even gebeld en kreeg zo een nieuw pakket. Top bedrijf. Top service

Goede kwaliteit,aardige medewerkers.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.