Leuk pakket samengesteld door de Zuivelhoeve Roden voor mijn ouders! Zeker een aanrader!

Heerlijke producten

Heb mijn moeder verrast met een pakket. Ze was er erg blij mee... heerlijke producten.

Inhoud oke maar presentatie verpakking 0

Een puntje van aandacht is naar mijn mening : Een presentatie verpakking in de degelijke verpakking...en niet koud ala aldi uit een doos toveren ....

Mooi om kado te geven

Als kadootje gegeven.

Ouders waren blij met hun pakketje. Het was alleen een dag te laat bezorgd tewerk ik het ruim op tijd besteld had.

Mijn schoonouders waren erg blij en verrast met het brievenbuspakket!

Uitstekende service en producten

Vriendelijke en prompte service, overtrof mijn verwachting.

Super slecht!!

Op 6 mei pakketje bij de Zuivelhoeve besteld en zou dinsdag 16 mei bezorgd worden. Dinsdagavond bericht van PostNL ontvangen: sorry, we hebben bezorgmoment moeten wijzigen naar woensdag 17 mei tussen 08.00-18.00 uur. Woensdagavond opnieuw een bericht van PostNL: we bezorgen je pakketje *vrijdag* 19 mei tussen 08.00-18.00 uur!!! Het was een felicitatiepakketje voor hun huwelijksdag, waarin wij ze een onvergelijke dag wensen. Dat hoor je niet 2 dagen later te ontvangen. Ik baal hier enorm van en ben hierover heel boos en ontstemd!!! NB: achteraf besef ik dat de schuld meer bij PostNL ligt!

Snel bezorgd en heerlijke noten!

De walnoten en de notenmix zijn erg lekker en goed geprijsd.

Hele leuke kadootjes

Leuke pakketjes Brievenbus pakketjes Spaar systeem Kaas vrij duur helaas

Matig

Het pakket zelf was in orde. Wat jammer was ,is dat het huisnummer niet klopte terwijl hij wel goed was doorgegeven. Hij is dan ook bij de verkeerde persoon bezorgd. Deze heeft het pakket opengemaakt en vervolgens is het bij mijn moeder bezorgd met elastiek er omheen om alles bij elkaar te houden. Niet zo leuk voor moederdag. De track and trace heb ik ook nooit gehad.

Fabuleus!

Dit pakket door de brievenbus voor mijn verjaardag gekregen. Een overheerlijke combinatie van allerlei smakelijke producten. Genoeg om met de hele familie uitgebreid van te genieten.

Klantvriendelijk, kado mooi op tijd bezorgd.

Alles super goed. Een 10

Goed en netjes verzord

Goed en netjes verzorgd

Goed verzorgen pakketten

Mooie winkel met goede producten.

Winkel is uitnodigend. Ik kom vaak met meer kaas thuis dan de bedoeling is. (Positief bedoeld). Verse producten. Vriendelijk en vakkundig personeel.

tevreden

Toch ruim op tijd besteld voor een bepaalde bezorg datum. vrijdag de dag van de zorg. maar gewoon door Post.nl niet op de dag bezorgd maar een dag later bij de buren. zeer slechte ervaring met post.nl

Op tijd geleverd!

Uitstekend gedaan

speciaal pakket voor Moederdag besteld, keurig op tijd geleverd en alle producten waren heerlijk en dik in orde Absolute aanrader !!!

Geen idee is nog niet geleverd

Jammer dat als je weken van tevoren heb besteld het niet op de goede dag geleverd wordt

Een prachtig pakket gekregen voor moederdag! In een super leuke lieve tas. Heerlijke producten met een zalig Roseetje. Een pakket om van te genieten en met zorg samengesteld. Verwenmomenten zijn dit. Zelfs met mijn allergie mee gedacht. Keurig thuisgebracht door een aardig meisje!

De verassing was goed,

Op maandag online besteld, hopelijk levering op woensdag, maar dat werd uiteindelijk zaterdag. Hopelijk was de kwaliteit nog wel goed, Ook geen mail gehad over de track@trace gehad, dus zelf gebeld.

prima levering

Het pakket was prima verzorgd door Zuivelhoeve. Alleen postnl heeft het te laat bezorgd. Zuivelhoeve heeft mooie producten en is betaalbaar

Goed verzorgd

Ik heb al wat keren wat bestelt en het is allemaal op tijd binnen en goed verzorgd

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.