Een goede ervaring

Goede inhoud lekker Alleen moet wat verder in de brieven worden gedaan Stakt er een heel stuk uit de brieven bus Bedankt Helma dolman

Hele goede ervaring met Zuivelhoeve

Online een beterschap pakket voor mijn zus besteld. Werd netjes geleverd en mooi ingepakt. Zag er fantastisch uit.

Voor de verjaardag een plank besteld. Deze naar eigen wensen ingedeeld met de smaakvolle producten van de zuivelhoeve. Het was een groot succes, zeker een aanrader.

Pakket besteld via de website

Onlangs een pakket bij de Zuivelhoeve Dokkum besteld. Werd snel verstuurd en pakket had een erg leuke inhoud! Zéker een aanrader!

Een bestelling gedaan om mijn oma te verrassen; gelukt! Verder was ze erg enthousiast over de bezorger. Bedankt Zuivelhoeve Leeuwarden!

redelijk

de inhoud ziet er prachtig uit maar de verpakking is niet zoals het op het plaatje staat ,heel erg jammer

Heerlijke kaas, snel geleverd

Heerlijke kaas, snel geleverd

Smakelijk paaspakket laten bezorgen. En dat allemaal op korte termijn én op tijd in die drukke periode. Klasse.

Cadeau is goed ontvangen, echt een verassing

Cadeau box gestuurd voor pensioen

Prima idee!1

Leuk om te zien dat je op deze manier de kaas kan promoten. Heel goed ontvangen bij min vrienden.

Een dag later bezorgd maar de ontvanger was dik tevreden!

Tevreden

Door drukte waren we even vergeten maar dit is op fijne manier in orde gekomen en de producten zijn prima kwaliteit!

Super! Geweldige service.

Online een bestelling geplaatst voor Pasen om te laten bezorgen bij onze kinderen. Prima geregeld en goed app contact gehouden. Zeker een aanrader!!

Gemakkelijk te bestellen snelle verzending product zoals omschreven

Heerlijke producten, op tijd bezorgd .

Kwaliteit en smaak valt tegen

In Zwolle zuid heeft Harry de Smaakspecialist plaats gemaakt voor de Zuivelhoeve. Deze nieuwe zaak kan niet tippen aan de kwaliteit en smaken die Harry leverde. Het is vergelijkbaar met wat ik bij de supermarkt kan halen. Harry had van alle artikelen de beste en lekkerste kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld zuivel van lokale boeren, pinda’s en buitenlandse kazen. Helaas moeten we dit nu missen. Personeel is deels gelijk gebleven en als altijd vriendelijk en servicegericht.

Aardige winkel

Ik haal elke vrijdag zuivelproducten. Ze zijn klantvriendelijk, aardig en hebben kennis van zaken. Bij mij weten ze al wat ik nodig hebt. Een heel goede winkel, ik raad iedereen om daar hun koopjes te doen.

Snel levering en lekker

Was een cadeautje is erg in de smaak gevallen

Leuk zo'n verrassing sturen

Op tijd afgeleverd en als top verrassing ontvangen

Het pakket zag er goed uit

Snel, netjes verpakt en lekkerrrr

Top kado

Altijd goed!!

Ideaal dat je online kunt bestellen en meteen bij de ontvanger kunt laten bezorgen, de ontvangers waren erg enthousiast! Producten zijn altijd van fantastische kwaliteit dus daar geen twijfels over. Ook al heb ik ze zelf niet kunnen proeven nu ;). Ik heb ruim van te voren besteld en de bezorgdatum aangeven, het is precies op de gewenste dag bezorgd! Super!! Enige wat ik jammer vond; na het bestellen en de bestelbevestiging heb ik niets meer gehoord. Niet dat de bestelling is verzonden oid of dat hij bezorgd was. Geen halszaak, maar ik vind het altijd wel even spannend; wanneer wordt het bezorgd en komt het goed? Verder; alleen maar positief, ik ga hier zeker vaker gebruik van maken!

Niet van deze tijd

Heerlijke boerenkaas, geweldige snelle service en een vriendelijke klantgerichtheid die me aan vroegere tijden deed denken.

Geweldig pakket

Pakket besteld als verrassing voor iemands verjaardag. Ik had wat fout gedaan tijdens bestellen, maar dit is heel netjes door de Zuivelhoeve Bergen op Zoom opgelost. Super! Smaakte natuurlijk ook top.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.