Alerte verkoper

Ik had pakketje voor paasdagen besteld en dit ook op kaartje vermeld . Alleen verkeerde leverings datum ingevuld ( na Pasen) . Hier attendeerde de verkoper mij op in de mail , zeer attent.

Goede kaas en snel geleverd

Flinke bestelling gedaan, was goed verpakt en werdt snel geleverd. Enige minpunt is dat er geen track and tracecode werdt gestuurd! Moest dus op de bonnefooi naar postkantoor om te kijken of pakket daar was. De producten zelf waren van zeer goede kwaliteit, ik kom zeker vaker shoppen.

Makkelijk geregeld en fijn ontvangen

Onze vrienden mogen verwennen met een brievenbus pakketje. Het bestellen was heel eenvoudig en het pakketje zag er verzorgd uit. Al met al een geslaagde manier om onze waardering te laten zien

Goede ervaring

Was snel geleverd en alles was heerlijk

een zaak die afspraken nakomt !

Een lekker brievenbus pakket voor pasen besteld , toen bleek dat er ergens iets niet helemaal goed gegaan was werd het pakket toch nog op de juiste dag bij ons bezorgd ! zeer attent en het zag er mooi en lekker uit , dank nogmaals !

Goed geregeld

Makkelijk om te bestellen , te betalen en te laten bezorgen . Broer en schoonzus waren blij verrast .

Op tijd geleverd en zorgvuldig ingepakt

Prima pakket

Goede kwaliteit en snel geleverd

Leuke site

Leuk om iemand een cadeau te geven van de Zuivelhoeve, ze waren er erg blij mee

Leuke verrassing

Eens wat anders dan anders om cadeau te doen. De ontvangers waren blij verrast

Ik ben langsgegaan bij Zuivelhoeve Tromp Buitenveldert en werd hier enthousiast ontvangen. Mijn bestelling stond al netjes klaar en werd goed geholpen met het inpakken in tassen zodat ik makkelijker met mijn bestelling kon reizen met het ov. De werknemer had een vlotte babbel en was erg sociaal. Klein winkeltje, maar heel leuk ingericht!

Super geregeld. Dank daarvoor

uitstekend

heerlijke producten goede service

Mooi pakket

Heb een mooi pakket cadeau mogen doen, was perfect ingepakt.

Teleurgesteld met de te late levering

De inhoud van het pakket is super goed en lekker. Helaas een slechte ervaring met de levering. Ik heb een brievenbuspakket besteld als verjaardagscadeau. Tijdens de bestelling de datum van de verjaardag kunnen selecteren. Helaas is er vertraging opgelopen tijdens de levering. Het brievenbuspakket werd niet op de verjaardag geleverd. Het is onduidelijk waarom er vertraging is opgelopen. Het kan tenslotte door de brievenbus… of komt PostNL niet meer elke dag langs??? Het pakket is uiteindelijk twee dagen te laat bezorgd. Ik beveel de producten aan maar niet als verjaardagscadeau vanwege de problemen met de levering.

Nadat post.nl aangegeven had dat het pakketje geweigerd was `9vreemd want we waren niet eens thuis), werd er direct telefonisch contact opgenomen en gezocht naar een oplossing om het pakketje toch op tijd bij mijn ouders was. Het pakket vonden ze trouwens heerlijk!

Goede producten, goede service!

Ik had vanuit het buitenland een pakket besteld voor de verjaardag van mijn vader. Alle producten waren goed en lekker. Er ontbrak 1 product, dat kan gebeurden. Ik stuurde een email en kreeg direct antwoord. Het is dezelfde dag op een hele goede manier opgelost! Top gedaan, bedankt voor de goede service!

Heerlijk!

Echt een aanrader, bezoek was enthousiast, gastvrouw dan ook! ;-)

Superservice

Denken mee en bellen om even af te stemmen, superservice en fijne producten!

De ontvangers waren erg enthousiast.

We hadden een 'cadeau door de brievenbus' besteld. De ontvangers waren erg enthousiast en deelden direct een foto waarop ze de doos lieten zien én een foto waarop ze aan het eten waren.

Fantasties

Pakket werd zeer enthousiast ontvangen. Waren verrast

Leuk pakketje

Ik ben verrast door zo’n leuk pakketje

Makkelijk geregeld.

Ik wilde een pakketje, een verrassing voor familie. Het is vol blijdschap ontvangen. Missie geslaagd dus!

Superservice

Online bestelling gedaan bij Zuivelhoeve in Arnhem. Omdat één onderdeel niet aanwezig was voor het pakket hebben ze mij gebeld voor overleg. De ontvangster was er erg blij mee! Dank nogmaals voor de sevice. Geweldig!

lekkere producten, goede service

lekkere producten, bestellingen altijd goed verzorgd en de service is goed

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 95 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.