Ontzettend leuk!!

Ontzettend leuke spelletjes (stippen en touw) voor de kids. Eenvoudige, snelle spelletjes waarbij je het zo gek/moeilijk kunt maken als je zelf wilt! Het zou leuk zijn als ze meer spelletjes uitbrachten, met balletjes ofzo..

• Product Spellenboek Stippen

Fantastisch spelplezier voor jong en oud

We vermaken ons prima met alle verschillende kleuren schijven, persoonlijk vind ik het jammer dat ze niet geplastificeerd zijn. We hebben uren spelplezier met de verschillende spellen die je er mee kunt doen.

• Product Spellenboek Stippen

Superleuk en duidelijk voor de kids.

Ik heb beide boeken het stippen pakket en het touw pakket. De kinderen vinden het heel leuk vooral nu ze thuis moeten zijn hebben we al verschillende spelletjes uitgeprobeerd. De service was ook super . Dus kortom het is een aanrader .

• Product Spellenboek Stippen

Leuk en origineel product!

Ik heb de gekleurde stippen en het boekje met spelletjes besteld bij Monkey Moves en ben daar erg tevreden over! Het idee is heel origineel en de spelletjes zijn ook erg leuk en afwisselend en worden hier thuis met een 3,5-jarige peuter met veel energie, enthousiast gespeeld. Top product!!

Geweldig voor thuis

(Voor de verjaardag gevraagd) Ik werk in de kinderopvang en denk daarom thuis vaak aan spellen doen in groepsverband. Dit is individueel leuk en leerzaam om te doen. Mijn dochter van 6 vond het nog leuker met de stopwatch erbij. Eerst zij dan ik. Mama ook meteen gesport =)

Leuk!

Leuke simpele spellen die je makkelijk kan uitvoeren met je kinderen. Nu we compleet thuis zitten door de Carona is het helemaal fijn om dit in huis te hebben! Straks gaat hij mee op vakantie zodat we daar lekker verder kunnen spelen.

Leuk

Leuk om diverse spelletjes mee te spelen, kinderen worden hier ook creatief van! We hebben ze nog maar 2 weken in huis en nu komen ze goed van pas (tijdens de corona crisis) We pakken ze nu wat vaker uit de kast. Tot nu toe, memorie gespeeld, kleuren geteld, reeksen neergelegd, genoeg mee te doen!

Leuk maar snel kapot

Heel leuk idee en onze dochters zijn er ook enthousiast over. Zo enthousiast dat de eerste stip al binnen 24 uur kapot is. Het zijn een soort gekleurde bierviltjes, ik had een ander materiaal verwacht. Spellen zijn leuk.

Speels leerzaam

Op een speelse en leuke manier met mijn kind aan het spelen. Ook haar eigen fantasie komt hierin mooi uit.

• Product Spellenboek Stippen

Mijn dochters vermaken zich prima met de stippen en verzinnen er zelf ook leuke dingen mee.

Echt super leuk!

Heb het spellen boekje en stippen aangeschaft voor mijn meiden van net 4 jaar. Omdat ze even uitdaging nodig hebben voor ze naar school kunnen. En ze zijn echt razend enthousiast! Vragen steeds weer of we het stippenspel gaan doen. 😄

• Product Spellenboek Stippen

Supersimpel en daarom zo krachtig!

Onwijs leuke spelletjes met veel variatie. Kids vinden het prachtig.

Supertof speelgoed!

De kinderen zijn er hartstikke blij mee en doen er heel veel spellen uit het boekje en zelf verzonnen.

Nog niet gebruikt

We hebben het nog niet gespeeld maar het ziet er leuk uit!

Prijs/kwaliteit viel me tegen

Ik ben gastouder en had 50 gekleurde stippen gekocht, om wat nieuwe spelletjes aan te bieden als ik mijn verjaardag ging vieren. Op de website staat niet van welk materiaal de stippen zijn gemaakt. Mijn gastkindjes zijn tussen de 0 en 3,5 jaar oud. De kartonnen rondjes werden in de mondjes gestopt, er werd in gebeten en de peuters knakten ze dubbel tijdens hun spel. Omdat er geen anti-slip op de onderkant zat konden de kinderen er ook niet overheen lopen. De stippen bleven onder hun sokjes plakken of ze gleden weg als ze er op stapten. Daarom ben ik nu zelf van gekleurd dik papier stippen aan het maken die ik ga lamineren en uitknippen. Alleen nog niet anti-slip, maar plakband kan ook helpen. Het boekje is leuk om erbij te hebben, maar voor mijn doelgroep had ik deze spelletjes zelf al bedacht en leverde het weinig nieuwe ideeën op. Het zal zeker leuk zijn voor kinderen vanaf 4 jaar, maar voor de kleintjes ishet materiaal minder geschikt.

Leuk peuter/kleurenspel.

Wat mij erg aansprak dat bij het eerste spel stond: vrij spel. Hierdoor begon mijn zoontje meteen zijn fantasie te gebruiken en dat was geweldig om te zien. Ook speelde hij eigenlijk vanuit zichzelf al 2 spellen die in het boekje staan. Hierdoor merk je dus dat het erg goed aansluit bij de belevingswereld van de kleintjes. Wij hebben veel plezier beleefd met de stippen. Wat ik ook via Facebook al zei tegen MonkeyMoves; Het idee met de stippen is eigenlijk zo simpel..(positief bedoeld) maar je kan er zoveel mee doen. Wat ik ook leuk vond is om te zien hoe (apen)trots mijn zoontje was nadat hij het spel beheerste /de goede kleuren stippen vond.(met stippenmemory) Ik ben erg blij met deze aankoop en ik denk dat mijn peuter nog vaak met veel plezier zal spelen. Groetjes Lisanne de Rover en peuter Milo (3)

Eenvoudig creatief

Wat je allemaal al niet kunt doen met eenvoudige 'stippen'. Inderdaad herkenbaar dat je regelmatig in het contact met je kind toch afgeleid bent en het lastig is om leuke samen-doe-dingen te verzinnen. Met deze stippen krijg je daarvoor leuke ideeën. Onze zoon van bijna 3 vond het meteen erg leuk en vraagt nu zelf om de stippendans te doen (dan moet de radio aan en één paarse stip om op te staan als de muziek stopt), of de zelfbedachte stippenregen-dans (springen naar de kleur die mama roept, snel achter elkaar), het schildpadden parcours of de pannenkoek op zijn hoofd. We maken samen lol, lachen veel tijdens het spelen en zijn actief en creatief bezig, dat is heel gezellig!

• Product Spellenboek Stippen

Super eenvoudig en behaalt meteen zijn doel 👍

Ik heb het stippenspel en het touwspel aangeschaft. Eigenlijk lijkt het een heel simpel "goedkoop" gedoetje, maar de magie zit hem juist in de eenvoud en simpelheid. Het was uitpakken en meteen samen lol, het kost mij geen moeite om voor te bereiden en er is meteen enthousiasme bij mijn kleuter en mezelf, helemaal top, ik ben zeeeeeeeeeer blij met deze aanschaf !!

Super leuke activiteiten

Ik ben gastouder en de kindjes vinden het super leuk! Ik heb zelf de stippen en touw spelletjes! Ook de service is super!

Spellen top! Stippen slechte kwaliteit

Ik vind de spellen leuk. Zitten zeker leuke ideeën tussen. De stippen had ik van ander materiaal verwacht... Dit zijn naar mijn idee opgewaardeerde bierviltjes.. Sorry

Spellen

Zowel het stippenspel als het touw een groot succes! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zo leuk om te zien wat ze gaande weg zelf allemaal verzinnen!

• Product Spellenboek Stippen

De kinderen vinden het erg leuk!

Je kan echt allerlei spelletjes doen. Mijn dochter vind de balanceerspelletjes en de mindgames t leukst. Mijn zoontje vind het leuk om met de stippen te gooien, rollen en erop te springen en dansen. En de jongste moet k vooral opletten dat ze niet steeds in dr mond belanden.

• Product Spellenboek Stippen

Zo simpel, maar zo veel mogelijkheden!

Het touw is een equivalent van de kartonnen doos (maar neemt veel minder ruimte in beslag! ;-)) Zo simpel, maar oneindig veel mogelijkheden. Ik heb nog lang niet alle spelletjes uit het bijgesloten boekje gedaan, maar de kinderen verzinnen zelf elke dag weer nieuwe dingen ermee! Top speelgoed!

• Product Spellenboek Touw

Superleuke ideeën, jammer dat het van papier is.

De ideeën in het spellenboek zijn super. Tijdloos en eindeloos. Wel jammer dat de stippen van papier zijn. Eigenlijk zijn het gewoon kartonnen viltjes. Dat is jammer. Hierdoor kun je er niet mee buitenspelen en kun je ze ook niet schoonmaken. Ze gaan maar eventjes mee.

• Product Spellenboek Stippen

Kids vinden het leuk om te doen en dat is het belangrijkste 😄

Australiëlaan 5

3526 AB Utrecht

Over Monkey Moves

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging. Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door het prikkelen van hun nieuwsgierigheid en hun uit te dagen om op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken. De beste begeleiding in de juiste omgeving biedt daar de perfecte voedingsbodem voor.. Met een beweegrijke opvoeding met veelzijdig bewegen en multisport groeit en bloeit je kind uit tot een topper: thuis, onder vriendjes en in de klas. Spelen, leren, groeien. Beweging is dé kracht die kinderen helpt om uit te groeien tot gezonde, zelfstandige en sportieve toppers. Dat geloven, ervaren én leven we bij Monkey Moves. In de apeleuke lessen van Monkey Moves wordt je kind fysiek en motorisch sterk én leert hij van jongs af aan ook spelenderwijs emotionele- en levensvaardigheden die hij in de toekomst nodig heeft voor een gelukkig, gezond en actief leven. De ervaren en enthousiaste coaches van Monkey Moves zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving. Hier ontdekt jouw kind met sport en beweging de steeds groter wordende wereld. Doe mee en ontdek de voordelen van een beweegrijke start!