Prima snelle service

Uitstekende zalm en gerookte paling die geweldig goed gekoeld verpakt verzonden wordt

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Heerlijke vis en snel bezorgd

Alles prima in orde!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

echt lekker makkelijk te bestellen en goed geleverd

voor het eerst geprobeerd maar echt goed bevallen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja zeker wel

Heerlijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

geweldige kwaliteit en zeer lekker

Ga zeker weer bestellen

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ..

Als test voor het eerst verse zalm besteld via internet. Het is goed bevallen. Uitstekende zalm. Heel goed verpakt in plastic en daarna in in een doos van polystyreen en zakjes ijs. En de levering was ook meer dan uitstekend. En achteraf gezien een hele fijne ervaring.

Aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

gerookte zalm om niet te vergeten

geen klachten, gewoon zeer lekker gerookte zalm, neetjes vacuüm ingepakt en op tijd thuis geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja, zeker

Heerlijkkkkkk

Voor de eerste besteld , maar gaat meer gebeuren , topper

Heerlijke zalm

Altijd goede kwaliteit en vlotte levering

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Heerlijk gerookte zalm perfect afgeleverd

Was heerlijk. Dik genieten. Echt een aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat was juist het heerlijke er van!

Geweldig lekkere warm gerookte zalm, je wilt nooit

Geweldig lekkere warm gerookte zalm, je wilt nooit meer andere.

Zeer goede kwaliteit!!

Makkelijke site, snel geleverd, zeer goede kwaliteit !!

Overheerlijk

Super heerlijke zalm en prima bezorging

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Super lekker voor iedereen die komt eten oma hoe kom jij hier aan dan zeg ik helemaal uit urk vragen ze hebben ze ook platte bedoelen ze tong en schar enz lekkerbekken hé ben ik nog niet tegengekomen ga vast zoeken

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Gewoon de lekkerste zalm

Alles wat ik hier tot op heden besteld heb was heerlijk. Goed verpakt en snel verzonden. Echt een aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ik denk dat je het verschil wel proeft, omdat het de lekkerste is.

Heerlijke zalm

Heerlijke zalm ik wil niet meer anders.

Grandioos

Heerlijke, verse zalm en kabeljauw. Hier genieten we echt van met ons gezin.

Lekkere vis

Goeie kwalitatieve vis. Bezorging goed geregeld. Hierin wel ruimte voor verbetering. In het verleden betere verpakking. Deze ronde de diepgevroren spullen al helemaal ontdooid. Lekker klaargemaakt de dag erna.

Heerlijk stuk tonijn

Een heerlijk stuk tonijn (1 kg) afkomstig uit Sri Lanka. Mooi van kleur en top kwaliteit. Het enige nadeel was de koerier die de doos met tonijn voor de deur in de zon had gezet. Toen we thuis kwamen waren de ice packs reeds bijna ontdooid.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Onwijs lekkere vis en uitstekende service!!!

Ik ben vaste klant. Bestel alleen bij jullie de verse zalm of tonijn. Is elke keer een grote hit bij onze familie of vrienden!

Kwaliteit !!!

Verzorging producten en verpakking!! Top !!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Prima kwaliteit , snelle gekoelde levering

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja absoluut

Heerlijk vers , je proeft de kwaliteit!

Goed geregeld, zelf in Groningen wordt op tijd geleverd!. Goed koud verpakt, kan zo onze vriezer in. Je raakt verwend, eenmaal deze versgerookte zalm geproefd, wil je geen supermarkt zalm meer. Wij zijn fan!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Dit is het neusje van de zalm {heerlijk}.

Dit is mijn eerste keer dat ik zalm van Urk besteld heb , maar zeker niet mijn laatste echt heerlijk , dit is zeker voor herhaling vatbaar .

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja ,want ik ben zelf ook een roker . {paling}

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!