Laden reviews...
241 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Feedback uit de reviews benadrukt consequent een hoge kwaliteit zalm, betrouwbare levering en nette verpakking. Klanten prijzen de versheid en smaak, met veel herhaalbestellingen als gevolg. Een klein gedeelte meldt af en toe leveringsproblemen of prijszorgen, maar de meeste zaken worden opgelost en de service wordt gewaardeerd. Al met al wordt de service als betrouwbaar en van hoge kwaliteit ervaren.
Netjes, vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd. Heerlijke, zachte zalm die goed te verwerken is voor zowel roken in onze rookoven als het maken van zalmpakketjes voor uit de oven. Opnieuw heerlijk gegeten!
M
Biddinghuizen
Levering op afspraak heel goeie verpakking
Joke
Ederveen
Beter dan dit wordt het niet. Zalm salade en warm gerookte zalm zijn niet te overtreffen.
Wilfred
Kampen
s’avonds besteld en altijd op de afgesproken tijd binnen, zelfs de volgende dag. De vis wordt mooi schoon verpakt en gekoeld vervoerd. Ook de prijs is competatief met andere sites alleen het assortiment zou voor mij wel iets groter mogen worden. Bijvoorbeeld garnalen verder niets aan doen en blijven presteren. Groet Gerard
15 July 2026
Gerard
Hierden
De zalm wordt vers geleverd. Mooie moten en na bereiding is het echt genieten van de zalm.
Ja.
13 July 2026
Annie
Bavel
Boterzacht was de koud gerookte zalm die we vorige week bestelden en een dag later al in huis hadden. Zo enorm lekker, helemaal top!
Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is?
Ik denk het wel, niet eerder proefde ik zo een lekkere zalm
9 July 2026
Liselot
Zwolle
Altijd uitstekende kwaliteit vis en uitstekende levering.
7 July 2026
Anne Marie
Waskemeer
Fijne webshop, mooie producten, goede communicatie en levering. Kortom een aanrader en betrouwbaar adres!!
ja
7 July 2026
Eelco
Barneveld
Heerlijke zalm, maar dat wist ik, vond het alleen deze keer wel erg zout
6 July 2026
Brenda
Amersfoort
Henkie
Ede
We hebben al jaren uitstekende ervaringen met de gerookte zalm! Om die reden bestellen we altijd extra hoeveelheden die dan weer verdeeld worden onder onze vrienden!!
Absoluut
Dick
Zutphen
De bestelling online ging prima, kreeg een mail wanneer de zalm werd bezorgd, de zalm was zeer goed verpakt en voorzien van koelelementen en de smaak was overheerlijk.
Pietsje
Dronrijp
Makkelijk besteld op de site, zonder veel poespas meteen to the point. Keurig op tijd geleverd, gekoeld! En dan de smaak, in 1 woord geweldig. We hebben genoten.
Albert
Amsterdam
Verwennen voor mensen met smaak!
Zeker
25 June 2026
Wim
Apeldoorn
Geweldig lekkere zalm.
24 June 2026
Henk
Rijssen
Heerlijke zalm, snelle accurate bezorging!
24 June 2026
Toppers
Ja dat proef zekers
D
TOLLEBEEK
De zalm werd heel snel bezorgd en was goed verpakt. De smaak weet ik niet, want ik heb het cadeau gegeven, maar ze zag er heerlijk en smaakvol uit!
Sabine
Krimpen aan de Lek
De kwaliteit is heel goed vers en altijd perfecte porties.
Hanny
Harmelen
Hele goede ervaring, duidelijke website, goede bezorging en hele goede kwaliteit.
Proef een goed verschil
18 June 2026
Elly
Verrnhuizen
Heel lekker en goede levering
Ja heel goed
Ja zeker
16 June 2026
ferry
Vechmaal
Wij kopen hier onze gerookte zalm omdat deze zalm boven de Poolcirkel wordt gevangen. Dus geen gekweekte zalm!!! Ambachtelijk gerookt zonder kunstmatige rookaroma!!! Dit is de echte natuurlijk gerookte zalm en dat proef je!!! Wij willen niets anders meer dan deze zalm.
Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is?
Als je dit niet proeft heb je absoluut geen smaak!!!
15 June 2026
ankie
Apeldoorn
De eerste keer besteld en heel goed bevallen in alle opzichten. Blij dat we besteld hebben en blijven dit zeker doen. Heel tevreden een aanrader!
Zeker wel!
11 June 2026
Vincent & Wendy
Capelle aan den IJssel
Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met Trunkrs of UPS proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!
Breehorn 2 a
8321WP Urk