Als meerdere keren zalm besteld, het wordt netjes thuis gekoeld afgeleverd. De zalm is uitstekend verpakt in vacuüm. De smaak is voortreffelijk, ook heerlijk door een salade.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Top Kwaliteit Vis

Mijn eerste keer besteld en erg blij met de geleverde kwaliteit van de vis, bezorging. Dit is meer dan voor herhaling vatbaar, want in stadje Stavoren is geen vis te krijgen, anders dan bij de Plus

Kort ,bondig en top kwaliteit

Snel duidelijkheid over mijn bestelling Terug communicatie is super net al jullie zalm en tonijn

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

perfect!

Voor de 3e keer verse tonijn laten bezorgen. Uitstekende kwaliteit die door een prima verzorgde levering in no time binnen was. Helaas wel een nadeel: de tonijn was zo lekker dat hij (bijna) op is... Daarnaast een paar mooie kabeljouwhaasjes besteld. Ook die waren uitstekend.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Zalm eten was nog nooit zo lekker!

Wat een ontdekking, deze Zalm van Urk. En wat een verschil in kwaliteit vergeleken met de supermarkt en zelfs de visboer. Sinds we deze Zalm bestellen, zijn er ineens meer vis liefhebbers gekomen binnen ons gezin. En de onlangs bestelde verse tonijn was ook echt superlekker.

Top kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit producten. Een klein puntje; de labels van de zalm Tiriyaki zaten er los bij, die zij natuurlijk nu al kwijt. Daarmee is ook de bereidingswijze kwijt geraakt.

Zeer lekker

Goede communicatie , degelijke verpakking en snelle verzending

Perfecte zalm

Geweldige zalm . Bereid op de bbq. Malse vis . Mooi geleverd netjes bezorgd. Uitermate tevreden

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Geweldig maar wel te laat bezorgd

De zalm was (ondanks de sterk verhoogde prijs de laatste jaren) het geld meer dan waard! Smaakte geweldig. De black angus puntjes smaken ook erg lekker en zijn supper mals Het enige wat ik wel erg jammer vind is dat ik vrijdag bestel voor levering op dinsdag (via trunkrs omdat die geen vertraging zouden hebben) en dat dinsdag avond de status "wordt vandaag bezorgd" naar komt morgen wordt veranderd... En de zalm vervolgens ook bevroren wordt Heel fijn gezien je dan ineens een dag later tot half 11 savonds maar de tijd moet hebben om op je bestelling te wachten terwijl je alarm de volgende dag weer om half 4 gaat....

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? I guess? Smaakt in ieder geval erg lekker

Kan gebeuren

Zending verkeerd bezorgd aan de verkeerde regio, dus bij ons telaat bezorgd de vis was al half ontdooid. Nog nooit meegemaakt dus niks aan de hand kan gebeuren en netjes opgelost

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Denk het wel andres zou ik de AH zalm wel kopen

Zalm van Urk, er is géén lekkerder zalm te proeven!

Topzalm van een topbedrijf met topservice!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!

Perfect product en snelle geconditioneerde levering

De paling werd perfect gekoeld geleverd en was uitstekend van smaak. Ik heb mijn gasten van een heerlijke paling van de Zalm van Urk kunnen laten genieten.. Top.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Heerlijke zalm en paling m je vingers bij af te likken!

Snel besteld en bezorgt zonder enkel probleem! Goede communicatie!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Geen idee want ik heb nog nooit andere zal Besteld en gegeten!

Zeer lekkere zalm

Ik zou zeer zeker nog eens bestellen!! 100% aanrader!!

Heerlijke zalm

Heerlijke zalm. Netjes gekoeld geleverd.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker proef je het verschil met de supermarkt zalm, die smaakt veel kunstmatiger en zouter

Het was verrukkelijke zalm

Het was een smeuïge zalmzijde die wij ontvingen en de smaak is erg lekker. Bijna geen graatjes en weinig wit vet. Het was zeer smaakvol en voor herhaling vatbaar.

Alles top!

Topkwaliteit!

Heerlijk

Perfecte levering, de zalm én tonijn waren heerlijk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Heerlijke zalm. Bezorging was iets minder

Bezorger belt aan en er ligt een doos op de oprit maar de bezorger is al weer verdwenen. Die wachten dus niet om te zien of er iemand tuis is.

Vis overheerlijk.

Dit was de 2e keer dat ik bestelde helaas ging de levering niet soepel maar toen het er een keer was goed gekoeld en overheerlijk ook de zalmsalade. Er werd goed gereageerd op de vertraagde levering. Dank

Levert top kwaliteit

Fijn bedrijf, goed advies

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Top zalm voor een goede prijs, en ook nog thuisbezorgd

Heldere site, makkelijk te bestellen, duidelijk proces, goede producten die echt lekker zijn!! 2E keer nu besteld maar ga dat zeker vaker doen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Top kwaliteit, niet vergelijkbaar met de supermarkt.

Prima product goede levering netjes verpakt

Bestelde coquilles deze werden vlot geleverd en kwamen in goeie staat aan ik ben zeer tevreden en zal dit zeker vaker bestellen

Goede klantenservice

Zalm was niet aangekomen. Zalm van Urk had mij mails gestuurd maar die kreeg ik niet binnen. Netjes opgelost door te bellen en geld krijg ik nog terug.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Zeer positief.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? De pure smaak.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!