Zoals altijd heerlijk

Zalm was heerlijk

Top product!

Eerst wat huiverig voor de bezorging vwb afhankelijkheid maar kan maar één ding zeggen de vis zalm en paling van bijzonder goede kwaliteit en de verpakking en bezorging was top. Komen zeker terug.

Super lekker

Heerlijke zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Ervaring is uitstekend !!

Duidelijk geregeld !! Perfect !!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut !!

Ronduit geweldig!!

Snelle levering, perfecte service en topkwaliteit zalm!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker!

Geweldige zalm van Fant

De jongens van Fant hebben een fantastische zalm geleverd. De zalm was van een mooi groot formaat en je proefde de ambacht in de zalm. Hij werd keurig bevroren geleverd in een mooie verpakking.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

heerlijke zalm

Snel geleverd. Goed van smaak.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Goede kwaliteit en keurige aflevering

De produkten worden goed verpakt en gekoeld geleverd. De kwaliteit is prima.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ik ben geen specialist maar de smaak is heerlijk

Top smaak, perfect verpakt bezorgd

Heel tevreden met de zalm, écht heerlijk!! Met ijspack bezorgd en nog perfect gekoeld. Zeker niet de laatste keer, bedankt!

Zeer correcte levering!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Voor het eerst besteld .en een goede bezorging goed verpakt .en een geweldige smaak .onze vrienden en kinderen vonden het heerlijk .wee hadden twee chef koks in ons midden die waren ook zeer tevreden over smaak en kwaliteit

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker een 10

Heerlijk

Zalm en paling besteld. Was heerlijk, echt een aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Voor het eerst gebruik gemaakt van Zalm van Urk. Geweldige service en leverantie. Beslist een aanrader. Wij wensen jullie een gezond en een zakelijk goed 2026.

Top zalm

Netjes geleverd, en de zalm die ik had was goed en lekker gekruid

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat proef je zeker

Superlekker en fijne bezorging

Heerlijke zalm! Snelle bezorging!

Smaak is heerlijk ambachtelijk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja heerlijk zacht gerookte pure smaak

Super heerlijke gekruide zalm

Geen woorden, je moet het echt proeven! En je wil niet anders meer…

erg lekker !

500 gr paling besteld ; erg grote verpakking wel .

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? heerlijk

Heerlijke verse vis

Nooit meer vis van de supermarkt deze vis is zo vers.

Beautiful tasty salmon

When my order arrives, I freeze most of it and enjoy a couple of days of delicious lunches or dinners! My doctor says once a week is good, but I must admit I sometimes take my "good cholesterol" fish two or even three times. So yummy! Delectable food!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Yes, though I'm no expert!

Uitstekende service. Heerlijke zalm

Heerlijke zalm. Uitstekend gekoeld ontvangen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Geweldig lekker

Heerlijke zalm, zo koop je het nergens

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

gerookte zalm zoals hij hoort te zijn

perfecte levering, super goed verpakt en gekoeld, de zalm, (warm en koud gerookt) waren keurig geseald in mooie hanteerbare porties. Het is lang geleden dat ik zulke lekkere zalm heb gegeten, vooral de koud gerookte zalm verdiend een 10, fantastische smaakbeleving, perfecte vastheid, geen kleffe hap zoals in de supermarkt, echt heerlijk een aanbeveler dankzij de jonges van de Fant uit Urk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? heel zeker

Producten van kwaliteit en levering is top.

Genieten van het product op mijn bord.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

De lekkerste met een echte rooksmaak

Iedere keer weer de lekkerste. "Oe i oe lekker!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker, de lekkerste warm gerookte zalm.

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met Trunkrs of UPS proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!