Super gerookte zalm

Voor het eerst koud gerookte zalm besteld bij zalm van Urk. Erg smaakvol, goede kwaliteit. Volgens afspraak geleverd, helemaal top.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Helaas raakte de zending vermist, maar dat is goed opgelost

Helaas raakte mijn zending zoek. Toen het op de tweede avond niet was bezorgd, en de status van de zending ook niet veel duidelijkheid gaf heb ik contact opgenomen. Zalm van Urk reageerde snel en er werd een nieuw pakket verstuurd dat de avond erop in goede order werd bezorgd. De producten zijn van goed kwaliteit. Ik zal zeker vaker bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Wel goed

Vis en vlees goed , maar niet de service

Topservice

Netjes verpakt en gekoeld en vooral binnen de afgesproken tijd geleverd. Chapeau!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Goede zalm en snelle levering

Kwalitatief goede zalm en snel geleverd. Gewoon top!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Uitstekende service en keurige aflevering

Bestelling een week geleden binnen gekregen. Keurig op de afgesproken tijd en heel professioneel verpakt. Nog niet geproefd maar dat gaat heel gauw gebeuren! Wel al de helft van de paling aan mijn dochter cadeau gegeven die ontzettend blij was! En ondanks het late tijdstip in de avond, ook gebracht door n vriendelijke bezorger.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Nog niet geproefd maar gaat binnenkort gebeuren.

Neusje van de zalm!

Je proeft direct kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap. Probeerde nu ook de hertenbiefstuk, ook goed. Kijk even op Veluws Wild als jullie het assortiment willen uit reiden!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Van ouds

Heerlijk

Is inmiddels elke 2 weken een vaste bestelling geworden. Het is heerlikk en ook nog eens goed voor mijn cholesterol, waarvan de waarde gehalveerd is in een jaar!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Een ook deze keer weer voor herhaling vatbaar.

De zalm was vorig jaar heerlijk, wij gaan er van uit dat ook deze levering geheel aan onze wensen zal voldoen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, net zo lekker als de zalm die wij in Alaska hebben gegeten.

Heel goede kwaliteit..en super verpakt

Hier wordt je blij van... Een kadootje!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker...

Aanrader

Altijd heerlijke zalm, of het nu koud gerookt is, warm gerookt of verse zalm is. Het is altijd heerlijk!

Geweldige smaak festijn

Heerlijke zalm wil niet anders meer.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? 10

Snel geleverd en geweldig product!

Ja het zien van een advertentie dacht ik, laat ik het eens proberen en een bestelling plaatsen. Ik ben gegaan voor de 1 kg warm gerookte zalmzijde en 2 kg zalmfilet met huid. Ik kon zelf kiezen wanneer er geleverd werd en ze waren keurig binnen de afgesproken tijd bij ons, de bestelling was geweldig verpakt. In een stevige doos, daarna isolerend materiaal en gel blokken om het op temperatuur te houden. Kwaliteit van de zalm was perfect, de gerookte zalmzijde moest eigenlijk bewaard worden voor een verjaardag maar was de volgende dag al op, oeps. Wij gaan zeker vaker bestellen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Super niks meer aan doen

Had al van andere mensen gehoord dat de producten superlekker zijn. Heb het nu zelf ervaren door de tonijn en zalm te hebben geprobeerd. Je likt je vingers erbij af. Wat een smullen was dat. Ga zeker vaker bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten echt uniek

Kwaliteit vis!

De lekkerste vis van Nederland!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Goed bedrijf goed product goede levering netjes volgens afspraak

Goed bedrijf goed product goede levering netjes volgens afspraak

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja zeker

Wederom een prachtig stuk tonijn geleverd!

Van bestellen tot levering, uitermate tevreden: eenvoudig bestellen, snelle, gekoelde levering, ditmaal in een isolatiezak ipv -doos, op de afgesproken tijd. Kan eigenlijk niet beter.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Deels goed, deels onder het gewicht.

De tonijn was prima, gewoon de 2 kilo die ik had besteld. De zeebaars was onder het gewicht helaas.

Zalm van uitstekende kwaliteit

Koop hier nog alleen de zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat proef je zeker

Uitmuntend

De tonijn die ik had besteld en heb ontvangen is gewoonweg heerlijk. Zo vers en goed van smaak en structuur. Ook was ik aangenaam verrast hoe de tonijn was verpakt. In een koelverpakking met bevroren zakjes ijs om het koel te houden. Ik ben zeker van plan om vaker te gaan bestellen bij Zalm van Urk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Prijs kwaliteit en gemaakte afspraken is geweldig

Heel betrouwbaar

We bestellen regelmatig zalm en paling en het wordt afgeleverd in een goede verpakking die we gebruiken om het mee te nemen naar het buitenland. Daar aangekomen is het nog vers en lekker koud!.

heerlijke tonijn

het bestelde product was heerlijk maar toch twee opmerkingen 1. ondanks te hebben aangegeven dat de bestelling onder de veranda moest wordne geplaatst als we de deur niet open deden werd deze voor de voordeur neergelegd. 2. de kabeljauwhaas was in een niet afgesloten zak bijgevoegd en bij het optillen gleed deze eruit en belande op de grond. was handig geweest als deze ook gewoon afgesloten was

Geweldige ervaring

Bij de heren van Fant altijd goede producten vis en vlees service optimaal laatste x verse tonijn gekocht was super lekker sashimi van gemaakt. Top

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!