erg lekker !

500 gr paling besteld ; erg grote verpakking wel .

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? heerlijk

Heerlijke verse vis

Nooit meer vis van de supermarkt deze vis is zo vers.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Beautiful tasty salmon

When my order arrives, I freeze most of it and enjoy a couple of days of delicious lunches or dinners! My doctor says once a week is good, but I must admit I sometimes take my "good cholesterol" fish two or even three times. So yummy! Delectable food!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Yes, though I'm no expert!

Uitstekende service. Heerlijke zalm

Heerlijke zalm. Uitstekend gekoeld ontvangen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Geweldig lekker

Heerlijke zalm, zo koop je het nergens

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

gerookte zalm zoals hij hoort te zijn

perfecte levering, super goed verpakt en gekoeld, de zalm, (warm en koud gerookt) waren keurig geseald in mooie hanteerbare porties. Het is lang geleden dat ik zulke lekkere zalm heb gegeten, vooral de koud gerookte zalm verdiend een 10, fantastische smaakbeleving, perfecte vastheid, geen kleffe hap zoals in de supermarkt, echt heerlijk een aanbeveler dankzij de jonges van de Fant uit Urk.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? heel zeker

Producten van kwaliteit en levering is top.

Genieten van het product op mijn bord.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

De lekkerste met een echte rooksmaak

Iedere keer weer de lekkerste. "Oe i oe lekker!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker, de lekkerste warm gerookte zalm.

Mooie zalmzijde en netjes op tijd geleverd.

Heerlijk!!!!!!!

Snelle bezorging en uitstekend verpakt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Gewoon top, geen betere leverancier van gerookte vis vinden

De gerookte zalm, koud en warm, zijn absoluut top. vooral de warmgerookte zalm heeft een heerlijke en delicate smaak die ik alleen eerder heb geproefd bij een kleine rokerij in noord Noorwegen. De zalmsmaak is niet overheersend en heeft een lange goede nasmaak, Gewoon perfecte gerookte zalm. Ik bestel nu al een aantal jaren bij de jongens van Fant maar nooit klachten. Voor nieuwjaarsavond zal ik wederom een mooie bestelling gaan plaatsen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut.

Snel goed en op afgesproken tijd

Makkelijk te bestellen, goed koel verpakt en op afgesproken tijd bezorgd. Top services!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Was cadeau, dus niet zelf geproefd

Top!!!!!!!

Heel professioneel verpakte zalm, supersnelle levering. Neusje van de zalm!! Top ervaring.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja natuurlijk

De perfecte zalm

De koud gerookte zalm heeft een hele delicate smaak. Je proeft de zalm en het roken, maar niets overheerst. De perfecte zalm dus.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zekers

Heerlijk zalmig!!

Geweldig vers en heerlijk van smaak! Zalmig vers dus!!!

Super bedankt!

Wat een geweldige palingfilet uit Urk en wat een superservice .Dank voor jullie leuke contact en informatie!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

In 1 woord: zalmtastisch!

De koud- en warm gerookte Zalm is heerlijk! Maar het vlees is ook gewoon overheerlijk. Alles mega-vers, Super goed verpakt, en de bezorging is ook perfect!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja! Koop maar eens wat in de supermarkt.... Dan weet je wat ik bedoel Ik ben al jaaaaaaren klant, reed er graag een uur voor heen en een uur terug. Ben nu blij dat het nu ook bezorgd kan worden!

Geen reactie gekregen

Het zou bezorgd worden op dinsdagavond, maar de bezorger gaf aan dat de weg naar ons toe afgesloten was. Dit was aan één kant het geval, maar de andere ingang was gewoon open! Dus gemaild, want blijft alles wel bevroren? Helaas hier geen reactie op gekregen en alles was inderdaad ontdooid…… Erg jammer. Terwijl het de vorige keer zo goed was!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Vind het heerlijke gerookte zalm

Super lekkere zalm.

In eerste instantie verkregen als kerstgeschenk, maar sindsdien is dit "HET", Dit is kwaa bij de asperges, die we graag in het seizoen eten. Maar ook bij de borrel een heerlijke lekkernij!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, kwaa smaak niet te overtreffen.

geweldig

bestellen eenvoudig. De informatie op de site is helder en functioneel. De levering is perfect geregeld in goed gekoelde en hygiënische verpakking. De kwaliteit van de vis is uitmuntend.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? zeker!

Kwaliteit zoals je mag verwachten

Goede kwaliteit van alle producten Goede levering, die zich houdt aan de afspraken Kortom, ik ben hier heel blij mee

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Super gerookte zalm

Voor het eerst koud gerookte zalm besteld bij zalm van Urk. Erg smaakvol, goede kwaliteit. Volgens afspraak geleverd, helemaal top.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Helaas raakte de zending vermist, maar dat is goed opgelost

Helaas raakte mijn zending zoek. Toen het op de tweede avond niet was bezorgd, en de status van de zending ook niet veel duidelijkheid gaf heb ik contact opgenomen. Zalm van Urk reageerde snel en er werd een nieuw pakket verstuurd dat de avond erop in goede order werd bezorgd. De producten zijn van goed kwaliteit. Ik zal zeker vaker bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Wel goed

Vis en vlees goed , maar niet de service

Topservice

Netjes verpakt en gekoeld en vooral binnen de afgesproken tijd geleverd. Chapeau!

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!