Super niks meer aan doen

Had al van andere mensen gehoord dat de producten superlekker zijn. Heb het nu zelf ervaren door de tonijn en zalm te hebben geprobeerd. Je likt je vingers erbij af. Wat een smullen was dat. Ga zeker vaker bestellen.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten echt uniek

Kwaliteit vis!

De lekkerste vis van Nederland!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten

Goed bedrijf goed product goede levering netjes volgens afspraak

Goed bedrijf goed product goede levering netjes volgens afspraak

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja zeker

Wederom een prachtig stuk tonijn geleverd!

Van bestellen tot levering, uitermate tevreden: eenvoudig bestellen, snelle, gekoelde levering, ditmaal in een isolatiezak ipv -doos, op de afgesproken tijd. Kan eigenlijk niet beter.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Deels goed, deels onder het gewicht.

De tonijn was prima, gewoon de 2 kilo die ik had besteld. De zeebaars was onder het gewicht helaas.

Zalm van uitstekende kwaliteit

Koop hier nog alleen de zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat proef je zeker

Uitmuntend

De tonijn die ik had besteld en heb ontvangen is gewoonweg heerlijk. Zo vers en goed van smaak en structuur. Ook was ik aangenaam verrast hoe de tonijn was verpakt. In een koelverpakking met bevroren zakjes ijs om het koel te houden. Ik ben zeker van plan om vaker te gaan bestellen bij Zalm van Urk

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Prijs kwaliteit en gemaakte afspraken is geweldig

Heel betrouwbaar

We bestellen regelmatig zalm en paling en het wordt afgeleverd in een goede verpakking die we gebruiken om het mee te nemen naar het buitenland. Daar aangekomen is het nog vers en lekker koud!.

heerlijke tonijn

het bestelde product was heerlijk maar toch twee opmerkingen 1. ondanks te hebben aangegeven dat de bestelling onder de veranda moest wordne geplaatst als we de deur niet open deden werd deze voor de voordeur neergelegd. 2. de kabeljauwhaas was in een niet afgesloten zak bijgevoegd en bij het optillen gleed deze eruit en belande op de grond. was handig geweest als deze ook gewoon afgesloten was

Geweldige ervaring

Bij de heren van Fant altijd goede producten vis en vlees service optimaal laatste x verse tonijn gekocht was super lekker sashimi van gemaakt. Top

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker

Top kwaliteit en correcte afhandeling van m’n bestelling

Zie vorige

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Ik kan hier kort over zijn: Zalm van Urk is top! Superverse vis. Je wilt nooit meer anders!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut

Super vers

Super verse Tonijn en zo zacht van smaak! Prima levering.

verrukkelijk

Heerlijke verse vis. Lekker mals en erg goed te bereiden.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Snelle levering, goed verpakt. Mooi vers,

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Pima verzorgd en eerste kwaliteit

De kwaliteit en smaak van de vis zijn uitstekend. De verpakking is zeer goed zodat alles goed, tijdig en fris afgeleverd wordt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Hoge kwaliteit producten

Hier kan je wel wat bestellen, mooi spul en snel bezorgd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Toeleverancier van tonijn en zalm

Keurig verpakt. Verse zalm en tonijn. Topkwaliteit. En de pepermix ook geweldig om te gebruiken.

Fantastisch lekkere tonijn

Voor het eerst bij Zalm van Urk besteld en dat ging heel voorspoedig. De tonijn werd gekoeld de volgende dag geleverd en zag er prachtig uit. Inmiddels heerlijk van gegeten. De tonijn is super zacht! Echt een aanrader.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Vind kwalititeit tonijn niet het nivo van vorige keer Smaak goed.Iets teveel zenen

Voor wat betreft eerder levering 250 gr koud gerookte gesneden zalm De plakken zitten erg gekleefd Smaak en kwaliteit verder prima

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Wat een topkwaliteit en geweldige service door Zalm van Urk geleverd.

Smaaksensatie is geweldig van de gerookte paling en zalm. Ook de tonijn besteld en ontvangen, prachtig stuk van hoge kwaliteit. Ook fantastische service qua reactie op e-mails en oplossingsgericht zonder daarom te hoeven vragen. Ik raad deze toppers aan om hier je vis te bestellen. Verpakking is uiterst verzorgd voor hun producten. Dus ik zeg bestel en ervaar zelf.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker weten

Super lekkere kraakverse vis!

Goede service, super lekkere kraakverse vis!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Heel lekker.

Heel lekker en Ambachtelijk gerookt. Topper 6 sterren.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Was weer heel erg lekker, al 3 x besteld!

Voor de derde keer genoten van deze heerlijke producten. Ben en blijf nu vaste klant en ga jullie zeker overal aanbevelen!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!