Gerookte zalm

Ik had paling en gerookte zalm besteld ,ik zou de vlg keer lang gesneden zalm willen hebben

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Heerlijke zalm! Elke keer weer goede kwaliteit

Makkelijk bestelproces. Mooie producten die heerlijk smaken. De niet gerookte zalm was weer heerlijk! Bestel vaak de 1200 gram zalm, heerlijk! Voorheen ook meerdere keren de gerookte zalm besteld en gegeten. Heerlijk! Zalm slaatje ook echt lekkerder dan die in de supermarkt.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker!

Subliem

Heerlijke vis. Goed verpakt en snel geleverd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat weet ik niet, maar de smaak vind ik heerlijk.

GEWELDIG

De warm gerookte zalm is overheerlijk. Wij zijn er verzot op.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker weten.

Zalm van Urk

De zalm van Urk is heerlijk snelle levering. Netjes verpakt wil geen andere zalm meer.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Dat proef je zeker!

Heerlijk

Klasse spullen en goed verzorgd

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Makkelijk te bestellen goede en snelle levering

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja

Altijd geweldig en lekkere zalm

Warm- of koudgerookt, of helemaal naturel. De zalm van Urk bevalt ons wél!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja zeker. Tussen bestellingen door weleens zalm van de supermarkt. Gerookte zalm van Urk heeft meer smaak.

Hemels.

Na duizenden kilometers gezwommen komt het tot rust in je mond . De smaak zo zacht en fijn, ben heel blij dat het mijn mond mag zijn !

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja echt wel.

Fantastisch!!!!

Voor het eerst de koude en warme gerookte zalm bij jullie gekocht!!! Wat een verschil!!! Dit is volgens ons zoals de gerookte zalm behoord te zijn. We zijn nu vast klant!!!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Heel duidelijk!!!

Verrukkelijke zalm

De zalm was heerlijk! Je kon ze wel zuigen!

Goeie kwaliteit

Organisatie back office klopt

Grandioos

Wij zijn echte visfanaten en hebben nog nooit zo’n mooi product op ons bordje gehad, zo fijn en zuiver van smaak, wist niet dat deze firma zo groots is!

Heerlijke gerookte zalm

Als vanouds heerlijke gerookte zalm

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Heerlijke koud gerookte zalm, net zo lekker (of nog lekkerder) als de warm gerookte zalm. Toppers

Top kwaliteit en service

Kwaliteit vlees en vis met oog voor dierenwelzijn. Belangrijk. Kun je het betalen, koop je hier deze producten. Goede service en perfecte bezorging

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? N.v.t.

Nooit meer naar de supermarkt!

Bij de eerste hap wist ik het: nooit meer naar de supermarkt voor gerookte zalm. De zalm was heerlijk vers met een verassende bite.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Absoluut!

Iets anders inpakken

Hallo, met deze verpakking, was mijn kipfilet lichtjes aan het zacht worden. Niet dat het erg was, maar als het langer onderweg zou zijn lijkt me dat niet de bedoeling. De zalm en de kip waren weer heerlijk. Tot de volgende keer. Mvgr Carla mallee

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Ja, nou zeker weten

Heerlijke zalm

Fijn, dat het ook in delen besteld kan worden!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Uitstekend!

Alles steeds weer uitstekend, de kwaliteit en de levering.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jazeker

Super kwaliteit

Al diverse keren besteld en altijd perfect. Levering ook…

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Jaaah

Er is maar één woord voor, en dat is: geweldig!

Ik heb zelden zo’n heerlijke gerookte zalm gegeten. Echt een aanrader!

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? ja

Heerlijke zalm en snelle levering

Heerlijke zalm. Je proeft echt t verschil.

• Proef je het verschil dat dit echt 100% ambachtelijk gerookt is? Zeker

Heerlijk vers en snel bezorgd

Heerlijk vers gerookte zalm, snel en netjes gekoeld bezorgd. Was de perfecte combinatie met asperges voor pasen en moederdag!

Uitstekend geregeld

De vis kwam netjes gekoeld aan in een soort koeltas met ijs pakken dus de kabeljauw was nog bijna helemaal bevroren en de zalm lekker koel

Breehorn 2 a

8321WP Urk

Over Zalm van Urk

Wij zijn Zalm van Urk, de online webshop van de Jongens van de Fant uit Urk. Wij roken op een ambachtelijke manier zalm zonder het toevoegen van smaakstoffen of geurstoffen, wat wel gebeurt bij de zogenoemde 'Fabriekszalmen'. Onze zalm is ook E-nummer vrij en wij roken nog op de traditionele manier. Dit geeft onze zalm een unieke smaak. In samenwerking met PostNL proberen we de zalm zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. Wij gebruiken Kiyoh opdat iedereen kan zien hoe andere mensen over ons denken. Smakelijk eten toegewenst!