Voordelig, relatief iets hogere verzendkosten
Pribleemloos retour infien nodig
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 243 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering en redelijke prijzen. De website is gebruiksvriendelijk en bestellingen worden snel verwerkt. Af en toe doen leveringsproblemen zich voor, maar de klanten waarderen de duidelijke communicatie en de oplossing. Over het geheel genomen worden kwaliteit van producten en service geprezen.
Pribleemloos retour infien nodig
20 June 2026
jeroen
Bussum
Kom altijd weer terug
12 June 2026
Bob
Valthermond
Goede website en snelle levering en redelijke prijs.
7 March 2026
R
Oost-Souburg
Prima ervaring
31 October 2025
Pha
Markelo
door wat transport problemen werd mij een briefje door de deur gedaan dat ik niet thuis aangetroffen was en het pakje retour gestuurd zou worden. Pakketje helemaal vergeten maar wel betaald. word ik gemaild waarom mijn pakketje niet opgehaald was? want de chauffeur had klaarblijkelijk het verkeerde vakje aangevinkt. en ik had het gewoon kunnen ophalen. Dus uitgelegd dat het briefje aangaf word retour gestuurd en niet u kunt het pakketje bij het servicepunt ophalen. Waarop Woodiesshop het gelijk weer naar mij toezond. top.
7 October 2025
henk
Musselkanaal
very nice service,cool product...
20 July 2025
Vitalii
Schiedam
Snelle levering van mijn speciale schroeven voor mijn Azobe project
24 June 2025
Dominique
Belgie
Zoekfunctie verloopt prima, bij check out blijft de pagina lang laden totdat je door kan met je betaling
20 February 2025
Hellings
Sint Oedenrode
Prima prijs alleen heb ik geen track and trace ontvangen waardoor de pakketen bijna retour waren gestuurd.
15 February 2025
Bart
Rotterdam
Bestelling geannuleerd op eigen verzoek. Per direct gehonoreerd en binnen 3 dagen gecrediteerd. Top.
15 January 2025
Hans
Heinkenszand
Bestelling is makkelijk geplaatst. Als er iets met de bestelling is, wordt er gelijk contact opgenomen. Erg fijn.
25 October 2024
Annet
Drachten
Prima service. Leveren wat er besteld is en netjes optijd.
8 April 2024
Tevreden
Klant
Goede schroeven
28 January 2024
Daan
Haren
Het pakketje met schroeven was volgens de track and trace bezorgd, Maar Ik had niets ontvangen. De volgende dag vond ik het pakket terug in de tuin achter de vuilcontainer. Aangezien het erg hard geregend had, was alles zeiknat. Ik heb de schroeven maar in sorteer bakken gedaan, omdat de doosjes haast uit elkaar vielen van de nattigheid. Het is de fout(gemakzucht) van DHL, maar het is erg omslachtig om daar een klacht in te dienen. Uiteindelijk is de verstuurder eindverantwoordelijk. Ik ben er dus erg ontevreden over
Beveelt niet aan
27 November 2023
M
Marrum
Bestelproces eenvoudig. Grote eigen voorraad, waardoor snelle verzending mogelijk is. Breed aanbod, prijs/kwaliteit zeer goed. Milwaukee bitjes mee bestellen is een aanrader.
21 November 2023
Christian
Smilde
Woodies zijn perfecte schroeven , de service van WoodiesShop is goed met scherpe scherpe prijzen.
1 November 2023
karel
Sommelsdijk
Ik had ruime keuze, goede prijs. Ik kreeg goede schroeven en snel geleverd. Ben tevreden.
24 October 2023
Bernard
Nijverdal
Ik kreeg het pakket toch 1 dag later, daar de koerier zijn afspraken jegens zijn klant niet kan waarmaken. De besteller of afnemer krijgt daardoor zijn product ook later. Wordt tijd dat die koeriersdiensten eens aangepakt gaan worden.
22 October 2023
Raijmond
Almere
Meerdere malen hier de schroeven besteld, altijd goed voor elkaar. De laatste bestelling was er een vergissing gemaakt tussen een blister en een enkele, deze werd snel en naar tevredenheid opgelost!
14 October 2023
René
Wolvega
Bestel je schroeven van 6mm x 140 mm dan krijg je schroeven van 4mm x 140 met schroefdraad van 6 mm wat een **********.
Beveelt niet aan
21 September 2023
Marco
Assendelft
Jammer dit te horen, wat we wel vaker zien is dat de review gebruikt wordt als klachten formulier. Dat is niet de bedoeling. Als je een klacht of probleem hebt, kan je gewoon contact met ons zoeken, bel ons even of gebruikt het contactformulier op onze site. Het zou zomaar kunnen dat er een productie fout of dat je een verkeerd artikel hebt gekregen en dan gaan we dat oplossen, dat er een keer een fout gemaakt wordt, kan gebeuren. Zelfs een goed meetlint voor jouw zou de oplossing kunnen zijn ;-). In beide gevallen willen we graag eerst met je in overleg en als je dan niet tevreden bent dan mag je gerust alsnog een review invullen over ons. Nogmaals zou ik wel de kans willen krijgen om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. We nemen elke klacht serieus we gaan door tot de klant tevreden is. Maar dat kun je ook zien aan de reviews.
top een snel en product zoals omschreven
26 July 2023
jan
Oosterbierum
Alles correct en snel afgehandeld.
18 June 2023
steven
Nijlen
Bij verschillende bedrijven schroeven gekocht maar de Woodies zijn nog steeds fijn om mee te werken. Accu van de schroevendraaier gaat langer mee de schroeven draaien overal makkelijk en snel in. Kortom de beste schroeven voor een goede prijs
17 June 2023
Tamme
Delfzijl
Wacht al sinds 30 mei op mijn schroeven.
9 June 2023
Aad
Den Helder
Snelle levering en fantastische schroeven. Zonder voorboren in bankirai
28 May 2023
Jakob Schuitema
Soest
In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.
Branch
E-Commerce, Retail