19 May 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 243 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Beoordelingen tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering en redelijke prijzen. De website is gebruiksvriendelijk en bestellingen worden snel verwerkt. Af en toe doen leveringsproblemen zich voor, maar de klanten waarderen de duidelijke communicatie en de oplossing. Over het geheel genomen worden kwaliteit van producten en service geprezen.
19 May 2023
E
Vijfheerenlanden
Verkeerde artikel in een bestelling ontvangen, zonder problemen het juiste artikel gehad. Op hun kosten, correct en snel
29 April 2023
René
Oostburg
Vlonder schroeven waren snel geleverd tegen een goede prijs. Ik ben er erg blij mee
3 April 2023
Posthumus
Schiedam
Zeer snelle bezorging. Bij de schoeven zit keurig netjes een passend bitje. Ik bestel er bedrijfsmatig maar ook privé bijde GOED.
13 February 2023
Michel ubeda
Lienden
je besteld spullen en worden dan ook snel geleverd is er iets bellen ze gelijk dus goed aan te raden
21 January 2023
Jurgen
Wijchen
19 January 2023
Mark
Assen
Het heeft eindeloos geduurd voor het pakket aankwam na 'verzending'. Na diverse mailtjes is er iets gedaan waardoor het meteen de volgende dag aankwam. Echter de verpakking was beroerd waardoor er stukjes van de plastic dozen zijn afgebroken. Voor een schroeven doos lastig, ze glippen er uit.
Beveelt niet aan
almere
2 December 2022
Jaap Vermeulen
Bergambacht
Goede leverancier met Woodies via importeur ASF Fisher, dan krijg je kwaliteit. Via op te geven ophaalpunt ook goed geregeld.
28 November 2022
Raymond
Almere
Goeie nazorg . Omdat mijn pakket was blijven liggen /kwijt was geraakt bij de bezorgservice , gemaild met WooddiesShop en ben zeer vriendelijk geholpen via de mail en telefonisch. Hebben een nieuwe verstuurd en alles netjes en vlug opgelost. Kan ze van harte aanbevelen !
16 November 2022
James
Brouwershaven
Prima assortiment, compleet met de te gebruiken bits
6 November 2022
Gerard
Leusden
snel verzonden prima schroeven, voor een concurrerende prijs.
31 October 2022
Jan
Doornenburg
Besteld en de volge de dag in huis. Prijstechnisch oke.
22 October 2022
Gerjo
Oudkarspel
1 artikel was niet op voorraad daarover heeft een medewerker gebeld. goed geregeld.
29 September 2022
Sacha
hoek
De bezorging duurde wat langer en we kregen geen track en tracé dat zijn min punten. Voor de rest zijn de schroeven prima! En de prijs redelijk.
28 September 2022
A
Zwijndrecht
Doen wat ze beloven. Correct en accuraat afgehandeld!
16 September 2022
Henk Jan
Enschede
Snelle en correcte levering
16 August 2022
Nico
Drachten
voldoende voorraad en snelle levering
16 July 2022
Hendrik Sanders
OUDERKERK AAN DE AMSTEL
snel levering van de besteling dat erg vijn . makelijk te vind op de pagina wat je zoekt met goed uit leg
9 July 2022
jeroen
almere buiten
De verschillende maten woodies werden snel geleverd. En netjes verpakt ook.
24 June 2022
…..
1 June 2022
Mark
Assen
Snel in huis door de vlotte levering
27 May 2022
Mario
Wouw
In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.
Branch
E-Commerce, Retail