Goede prijs, snelle en goede service
Snel geleverd voor een mooie prijs. Ik had alles per meter besteld in plaats van een hele rol en aparte extra meters. Het verschil in prijs teruggekregen, top!
10 January 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 136 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen de betrouwbare service en de zorgvuldige verpakking. Bestellingen verlopen vlot, met duidelijke communicatie waar nodig. De website is duidelijk en het bestelproces verloopt gemakkelijk. Over het algemeen blijft de feedback positief over de ervaringen.
10 January 2023
Ruben
Haarlem
Bestelling snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
2 January 2023
Jan
Eindhoven
Heb isolatie materiaal besteld, achteraf wilde ik iets heel anders. Het werd direct geregeld en kreeg gelijk mijn geld terug gestort
29 December 2022
Martin
Jouby
Veel beschadigde pakken isolatie
Beveelt niet aan
28 December 2022
Sip
grou
Het materiaal is prima. De verzending vlot. En de levering op tijd en een vriendelijke behandeling. Niets meer te wensen.
14 December 2022
Nieuw-Amsterdam
9 December 2022
John
Ossendrecht
Goede afspraken en levering. Daar ik drie verschillende diktes had bestelt en op een oneven aantal uitkwam( rollen worden per twee fabriek af verpakt) had ik 3 rollen met geen dikte/ lengte aanduiding. Er staat namelijk maar één etiket op de verpakking voor twee rollen. Ik had dus geen idee welke dikte in deze rollen verpakt was. Tip voor het expeditie Team, als je een enkele rol levert waar geen etiket opzit zet dan even met een stift de bijhorende dikte erop zodat de klant weet bij welke deel partij deze hoort. Voorderest Top, pallet netjes afgeleverd op de plaats waar ik deze wilde hebben. Ga zo door maar met de kleine verbetering hierboven beschreven.
Mookhoek
Goede communicatie en snelle levering, bedankt!
13 November 2022
RJ
Vught
Ondanks dat het bestelde product niet op voorraad lag, er alles aan gedaan zodat ik verder kon met isoleren.
5 November 2022
Bauke
Assen
Prima service. Besteld en binnen 48 uur in huis. Ook de chauffeur die de spullen kwam brengen was alles mogelijk. Mijn vrouw was alleen thuis en die man heeft alles neergezet waar we wouden.
25 October 2022
David
Krimpen aan den IJssel
Duidelijke site en snel geleverd.
29 September 2022
Ronald
Gouda
Keurige levering. Een beschadigd item werd meteen gecrediteerd.
12 September 2022
Menno
Groningen
Op de juiste dag alles bezorgd. Goede service en goed prijs kwaliteit verhouding.
28 June 2022
Bart
Weert
Twee keer isolatie hier besteld voor onze verbouwing. Hele snelle levering, steeds genoeg vooraad. Zeer vriendelijke chauffeurs die meehielpen met de pakken bij de deur krijgen (ondanks smalle en oude straatjes). En ook nog eens zeer scherp prijsje. Heel tevreden!
10 June 2022
H
Brielle
Prima prijs kwaliteit verhouding goeie communicatie
25 April 2022
hans
Groningen
Goed en vlot, zonder franje
7 April 2022
w
Workum
snelle en correcte levering voor een scherpe prijs
21 March 2022
Jan Overeem
Langbroek
De bezorging zou naar m'n factuuradres gaan maar na een telefoontje was dat direct en goed voor elkaar en kwam het keurig op m'n bezorg adres aan
6 March 2022
Frans
Katwijk
Ik was erg blij met het meedenken van medewerker René om mijn bestelling op tijd geleverd te krijgen. Materiaal was goed verpakt en op de aangegeven tijd prima geleverd
19 February 2022
A
Rotterdam
In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.
Branch
Bouw, Constructie