Netjes thuis afgeleverd.

Op de afgesproken tijd thuis afgeleverd en afgesteld. Goede en duidelijke toelichting van de werking fiets. Info over service gekregen.Prima manier om een fiets thuis te krijgen. Henk is een aardige en deskundige medewerker.

Fantastisch advies en service!

Blij met de hulp en adviezen bij de keuze van mijn e-bike. Je kunt het bedrag maar één keer uitgeven en dan wil je wel de juiste fiets passend bij je behoefte. Ik ben zeer tevreden en raad fiets-exclusief van harte aan!

Fiets besteld, fiets snel bezorgd

We hadden een fiets besteld en die werd snel en aardig bezorgd, rijklaar. Voor een goede prijs. Wat wil je nog meer.

fantastische service, heel klantvriendelijk

In de stromende regen werd mijn fiets netjes voor mijn deur afgeleverd. Stuurtje nog even rechtzetten, even uitleg over de batterij en hoe de lamp aangaat. En klaar om te fietsen, fijne dag! Heel vriendelijk en prettig, ook het telefonisch contact was menselijk en fijn. Kortom ik raad dit bedrijf echt aan.

Vriendelijk, correct en snelle service

Tijdens een telefonisch contact van correcte informatie en advies voorzien. Na de bestelling geplaatst te hebben werd de bestelde fiets, zoals beloofd, enkele dagen later, geheel afgesteld aan huis afgeleverd. Ook met de after sales service heb ik prima ervaringen.

Snelle levering. Top fiets!

Mooie fiets uitgezocht en gekocht. Prima prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd en in elkaar gezet. Ook met Eén administratie vraag ben ik snel en accuraat geholpen. Niets dan lof.

GE-WEL-DIG!

Afgelopen vrijdag was ik gestrand met een lekke band in het centrum van Leiden. Natuurlijk net wanneer ik over een half uur bij de basisschool van mijn kind moest zijn. De geweldige fietsenmakers van Oldenburger Fietsspecialist Leiden hebben direct mijn fiets voorzien van een nieuwe binnenband! (er zat een grote spijker in). In 20 minuten kon ik weer verder rijden! Heel erg vriendelijk personeel, snelle service en betaalbaar! 1000x dank! Groeten, Nina

Goede service, snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle duidelijke op de hoogte gehouden van de bestelling en een snelle levering.

Geweldige service, vriendelijke mensen!

Ik heb de service als zeer positief ervaren. De fiets was op voorraad en werd 2 dagen later volledig afgemonteerd bij mij thuis geleverd. Van te voren hadden ze telefonisch contact opgenomen over het tijdstip wat paste. Bij de levering van de fiets een goede uitleg en zelfs het zadel werd op de juiste hoogte afgesteld. De fiets is van hele goede kwaliteit en super mooi. Ik ben blij!

Snel rijklaar geleverd!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisch geholpen!

Ze doen wat ze beloven en denken mee. Ik zat al 4 maanden te wachten op mijn bestelde e bike. Dezelfde fiets had ik via fiets exclusief binnen een week in huis. Ik ben heel blij!

Snelle service, fiets naar verwachting!

De bezorging was even een uitdaging. Maar er werd goed meegedacht, waardoor ik mijn fiets in goede orde heb kunnen ontvangen!

Toch teleurstellend

Een Sensa super lite besteld. Telefonisch contact gehad dat men het zadel niet laag gemonteerd wordt tijdens transport, omdat deze dan beschadigd. Antwoord: komt voor elkaar (wat het geval was) en wij monteren de fiets correct af. Wij zijn geen dozen schuivers. Dat stelde me gerust. Voor remschijf slijt ligt aan. Eerst maar mee fietsen. Tweede fietstocht in de Vogezen. Afdaling 10%, ik rem voorklauw of vooras verschoof tijdens het remmen (denk vooras). Na een paar honderd kilometer aflatende achterband. Om het half uur bijpompen. Ok, de banden kwaliteit van nieuwe fietsen is slecht. Heb de fiets nu 6 maanden eb denk amper 300km mee gefietst (geen tijd) Net gekeken wat voor banden erop zitten om te vervangen. Schetst mijn verbazing. Zit de achter schijf los. Moer geheel losgelopen. Deze behoord met 40Nm aangedraaid zijn en loopt dan niet los.

Goede service tegen een nette prijs.

Mijn nieuwe Gazelle Eclipse werd keurig volgens afspraak thuis afgeleverd en ook op vragen achteraf wordt netjes gereageerd.

Super Service

De winkel zit niet echt bij ons in de buurt, maar ze hadden wel de fiets de we zochten. 's ochtends gebeld en diezelfde middag belde ze ons dat het gelukt was de fiets klaar te krijgen. Bij ophalen werden we super vriendelijke en met echte kennis geholpen in een hele mooie zaak. Zoals gezegd niet om de hoek, maar we gaan hier zeker vaker heen.

Snelle service en levering

Voor onze dochter een nieuwe fiets gekocht. Ruime keuze. Eenmaal de juiste fiets gekozen was bestellen eenvoudig en werd de fiets snel geleverd.

Excellent Purchase, arrived in 1 day!

I bought a Gazelle Bloom and it was delivered the very next day. The delivery guy was really pleasant and he took time to demonstrate all features. I am very happy I bought my bicycle here!

Uitstekend.

Goed advies bij de aankoop gekregen. Na 1 maand band lek gereden door mijn eigen schuld. Ik kon direct langskomen om mijn band de laten repareren tegen kostprijs. Top service en kwaliteit. Hier doe je het uiteindelijk voor, de service. Bedankt voor de goede dienstverlening.

Super!!!

De fiets is netjes op de afgesproken dsg afgeleverd.

Super snelle service en een top fiets!

Na even persoonlijk contact te hebben gehad of wat details van de fiets, de fiets besteld, zou binnen drie dagen worden geleverd, maar na een telefoontje van fiets exclusief met de vraag of hij ook al een dag eerder kon worden bezorgd, stipt op tijd geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. Service zo als je hem hoopt te krijgen. Top!

Quick, communicative, timely service

I initially specified a particular window, but the bicycle was ready earlier than that. They called and we were able to arrange a 3-hour delivery window one day earlier than planned. They arrived within that window and I'm pleased with my new bike.

Mooie fiets!

Mooie fiets, ben er heel blij mee! Goede afspraken, vlotte bezorging, netjes thuisgebracht! Heel fijn deze goede service! Ga zo door!

Wat een aardige mensen. De fiets van mijn vrouw was gestolen en we hadden snel een nieuwe nodig. Niks was teveel. Verschillende proefritten gemaakt en ver na sluitingstijd een fiets gekocht en we konden hem gelijk meenemen. Ik kom hier zeker nog terug!

Geweldige ervaring en uitstekende service!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn recente aankoop van een fiets via Fiets-exclusief. Het hele proces was soepel en duidelijk, van begin tot eind. De website is overzichtelijk en bevatte alle informatie die ik nodig had om de juiste keuze te maken. De productbeschrijvingen waren gedetailleerd en de foto's gaven een goed beeld van wat ik kon verwachten. Het bestelproces was eenvoudig en snel. Binnen enkele minuten had ik mijn bestelling geplaatst, en tot mijn verrassing werd de fiets al binnen een paar dagen bij me thuisbezorgd. De bezorging verliep vlekkeloos, en de fiets werd netjes en goed geleverd. Wat de ervaring echt compleet maakte, was de uitstekende service. Ik had nog een paar vragen na mijn bestelling, en het klantenteam reageerde snel en behulpzaam. Het is duidelijk dat dit bedrijf waarde hecht aan klanttevredenheid. Ik kan deze website en de fiets die ik heb gekocht van harte aanbevelen. Ik ben zeer tevreden en kijk ernaar uit om vele kilometers te maken op mijn nieuwe fiets.

Van wantrouwen naar vertrouwen

In mijn digitale zoektocht naar een nieuwe fiets, stuitte ik op Fiets-exclusief.nl. Mij geheel onbekend zocht ik al wantrouwend naar bevestigingen die mij het vertrouwen zouden geven om te gaan bestellen. Een vriendelijk & duidelijk telefonisch gesprek gaf de doorslag, De fiets werd, sneller dan verwacht, keurig & rij klaar afgeleverd.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den rijn