Filters

10

Zeer goed.

Dit is de tweede fiets die we bij fiets-exclusief hebben besteld. De levering was op tijd en de gegeven instructies waren helder en bij de aflevering werd de tijd genomen voor je vragen! Benoemens waardig goede serviceverlenende aflevering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Behulpzaam, snelheid, netjes

El. fiets (Corrina) via internet gekocht, bekeken in de winkel,zelf opgehaald in Alphen a/d Rijn, aangezien we de fiets snel nodig hadden. Zeer nette en correcte verkoper aan de lijn gehad. Tevens in de winkel in Alphen zeer netjes gehlopen, juiste uitleg over de fiets en alle hulp bij het inladen van de fiets. De versnelling was niet helemaal juist afgesteld, direct een snelle toelichting toegestuurd gekregen en dit was zo opgelost. Uiterst tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende ervaring

Duidelijke website, goede en vlotte communicatie en snelle levering waarvan je goed op de hoogte wordt gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niks om over te zeuren!

Gedaan en geleverd waarom is gevraagd, precies zoals het hoort te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig

Vriendelijke en vakkundige verkopers. Ze weten alles over de merken en kunnen ook de verschillen tussen de fietsen uitleggen. Al wil je alle fietsen uitproberen, niets is hen teveel om jou met de fiets naar huis te laten gaan waar jij je het beste bij voelt! Ze hebben een eigen thuisbreng service waarbij je ook nog uitleg kan krijgen over de fiets. Nu al drie fietsen daar gekocht!

 • Aanbevelen? Ja
10

Scherpe prijzen en zeer vriendelijk personeel!

Via internet gevonden en vervolgens telefonisch contact opgenomen met winkel in Alphen ad Rijn en Leiden. Heel correct en klantvriendelijk te woord gestaan. Later bij het ophalen van de fiets in de winkel in Leiden ook zelfde ervaring! Voor de geschikte fiets zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top winkel. Niet zomaar een online shop.

Vriendelijke medewerkers die je een duidelijke uitleg en advies geven !

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positief!

Voor het overgaan tot aanschaffen van mijn fiets even telefonisch contact over de beschikbaarheid en levertijd, hierbij keurig en zeer duidelijk te woord gestaan. Goede communicatie over verzekering en verplichte slot hierbij. Na online aanschaf ook weer goede communicatie over levertijd (zowel via mail als telefonisch). Uiteindelijk 2 weken eerder mijn fiets al mogen ontvangen! Een vraag nadien werd ook vlot beantwoord via mail. Kortom: uiterst positief over de communicatie, en daarbij ook nog eens snelle levertijd én een zeer scherpe prijs. Niets dan lof!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle goede service ook na een klein mankement

Goede service en snelle afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede bestel, contact ervaring!!! Cortina E-Lett 2023 besteld. Aanrader om een fiets te kopen!

Om zeker te zijn van de actuele voorraad belde ik met de klantenservice. Zeer vriendelijk en geduldige medewerker aan de lijn die alle begrip had voor mijn vraag en uitzocht wat ik wilde weten; de fiets die ik wilde bestellen stond daadwerkelijk bij hen in het magazijn. Via de uiterst overzichtelijke website de bestelling geplaatst. Fluitje van een cent, netjes bevestiging email ontvangen. Via het aflever agenda zelf een datum geprikt voor de bezorging. De dag voor de bezorging kreeg ik netjes een email met het tijdvak. Geen halve dag maar heel fijn in een tijdframe van slechts 2 uurtjes. En zo werd de volgende dag netjes mijn fiets bezorgd! Keurig gemonteerd, vriendelijke bezorger. Waarom geen 5 sterren...Ik kreeg de fiets aangereikt en daar stopte vrijwel gelijk het gesprek. Omdat ik doorvroeg over de aflevering, afstelling, eventuele bijzonderheden etc kwam de bezorger een beetje op gang om toch even het een en ander uit te leggen. Had het perfect gevonden als de bezorger bij aflevering even had aangegeven samen de fiets even door te nemen, eventueel even een kleine proefrit te laten maken, even samen het zadel goed afstellen, eventuele bijzonderheden te duiden mbt opladen etc. Nu werd dit wel besproken maar op mijn eigen initiatief. Is het dan nooit goed? Oh jazeker wel! Maar zonder kritiek geen groei! Laat ik helder zijn, ik ben uitermate tevreden en kan iedereen van harte en zonder twijfel aanbevelen hier een fiets te bestellen. De klantenservice geeft vertrouwen, de fiets wordt perfect afgemonteerd afgeleverd en zeer vriendelijk bezorgd. Kortom, er staat hier een prachtige Cortina E-Lett 2023 in de schuur!

 • Aanbevelen? Ja
8

Service en kennis van top niveau!

We zijn zeer goed en professioneel geholpen bij het uitzoeken van onze fiets. Daarnaast ook fijn dat er voldoende voorraad was zodat we een paar dagen later meteen onze fiets thuisbezorgd kregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijke verkoper en goede kennis van zaken

vriendelijke verkoper en goede kennis van fietsen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede klantenservice en snelle goede levering

Ik heb mijn Gazelle Charmonix besteld bij Fiets Exclusief. Stond op de site dat hij is bestelling was bij leverancier. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de levering was alsnog zeer snel. Ben super blij met mijn mooie fiets en goede service!

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

Vanaf het eerste moment waren we zeer vertrouwd met de winkel en het personeel. Sjaak heeft ons naar de vestiging op het industrieterrein gezonden en uiteindelijk hebben we na goede informatie besloten 2 fietsen Gazelle Ami te kopen. Vanwege een ernstige griep waren we niet in staat om op de afgesproken dag en tijdstp de fietsen op te halen. Was geen enkel probleem. Tegen ons werd gezegd. Je haalt ze op zodra je weer in de gelegenheid bent. Al met al een hele goede service en wij zijn heel blij met de fietsen en met al het personeel van fiets-exclusief in Alphen aan den Rijn. Tot slot nog een vriendelijke groet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snel geleverd. Gewoon zo als iedereen het zou willen hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer snelle service.

Woensdag avond de fiets besteld en donderdag ochtend al keurig gebeld of ze hem al mochten bezorgen omdat ze in de buurt moesten zijn. Heel snel en keurig in overleg dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige zaak, geweldige fiets

Na een aantal proefritjes heb ik gekozen voor de Sensa Cintura Belt 2023. Geweldig goed geadviseerd door Eric (de eerste fiets die hij voor mij klaarzette bleek achteraf inderdaad de beste keuze voor mij!). De week erna de fiets opgehaald. Nog een klein rondje gefietst, het stuur werd nog iets versteld en sindsdien genieten van deze geweldige fiets. Wat rijdt het super met zo'n belt! En hydraulische schijfremmen en Shimano Alfine versnellingsnaaf. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service!

Besteld, keurig rijklaar gemaakt en heel goed geadviseerd. Top service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring

Er werd uitgebreid de tijd genomen, om fietsen uit te proberen. Goed advies gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Fijn en goed contact met de klantenservice, snelle en goede levering van de fiets

 • Aanbevelen? Ja
10

Fiets Exclusief doet zijn naam eer aan: Prachtige fiets perfect afgeleverd op de afgesproken tijd!

Een paar maanden geleden gebeld of er nog een fiets was voor mijn dochter die september naar de middelbare school hoopt te gaan. Tot onze grote opluchting was de fiets er die ze heel graag wilde hebben! Deze besteld en op de juiste datum netjes afgeleverd! Heel blij met jullie! Dankjewel! Ook namens mijn dochter.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel vriendelijk

Ik werd echt met open armen verwelkomd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig geleverd op de juiste datum en tijd!

Prachtige Senso fiets keurig geleverd op de juiste datum in tijd. Zeer tevreden met de fiets van exclusief.nl Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Zeer goede en prettige uitleg bij de aankoop van de fiets, goede service, Belangrijkste de gemaakte afspraken, worden zeer goed nagekomen. Aad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service !

Mooie en overzichtelijke winkel met veel fietsen. Vriendelijk en bekwaam personeel. Snelle levering en goede service.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd