Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies tonen consequent een hoge productkwaliteit en betrouwbare service. Klanten waardeerden snelle reacties, vriendelijk advies en duidelijke communicatie gedurende het proces. De levering verliep vlot en het advies na aankoop werd als waardevol ervaren. Over het geheel genomen geeft dit de klanten vertrouwen in het merk en tevredenheid met het assortiment en de service.
Het wat niet de goedkoopste optie, maar voor een goede prijs heb ik een hele mooie boom thuisbezorgd gekregen.
16 June 2026
Matthijs
Berkel en Rodenrijs
Ik heb de boom maandagavond besteld. Deze is dinsdagochtend geleverd. Ik ben via een e-mail geïnformeerd, maar de bedrijfsnaam werd daarin niet genoemd. In eerste instantie dacht ik dat het spam was, totdat ik de vrachtwagen voor de deur zag. Natuurlijk ben ik tevreden dat het zo snel ging, maar betere communicatie zou welkom zijn. Hierdoor verliest u een ster. Verder was de bezorger klantvriendelijk en heeft de boom tot in onze achtertuin gebracht. De boom staat nu in onze tuin. We wachten nu af tot hij gaat groeien.
31 May 2026
Aymeric
Hoorn
Echt een aanrader: we werden goed begeleid en geadviseerd in het hele aankoop proces. Goede communicatie. We hebben gekozen voor bezorging aan huis inclusies professionele aanplant service. Die kan ik iedereen aanbevelen, in het persoonlijke contact krijg je nog extra tips en adviezen. Daarnaast vlotte levering en goede communicatie over de aflevering.
24 April 2026
Bert
Tiel
Bomendael reageert vlot op aanvragen. De eigen kweek zag er goed uit.
20 April 2026
Gaston
Ermelo
Vriendelijk en deskundig geholpen toen wij het appelboompje gingen ophalen. Ook in telefonische nazorg toen wij er nog vragen over hadden. Staat nu al mooi te bloeien in onze tuin. Ook vlotte aflevering met service tot aan de plek waar we het boompje gingen planten.
14 April 2026
Sjef
Heumen
We hebben onze bomen zelf uitgezocht op de kwekerij en waren onder de indruk van het assortiment, de professionaliteit en de netheid. Echt een bedrijf waar je trots op kunt zijn! De kwee-peer en treurpeer zijn vlot en keurig netjes bezorgd. We hebben ze inmiddels geplant en ze beginnen al mooi uit te lopen. Dat belooft veel goeds. Kortom: super tevreden!
30 March 2026
Maurik
Almere
Snelle en verzorgde levering, Hele mooie bomen.
18 February 2026
jolien
Meldert
Het contact was vriendelijk, duidelijk en correct. De levering van de bomen was zoals afgesproken en de bomen zijn in topconditie geleverd.
12 December 2025
Paul Thaens
Schilde
Heel fijn geholpen. We hebben hier 5 verschillende bomen gekocht en er werd heel fijn meegedacht wat de beste keus zou zijn. We konden zelf daarna de mooiste bomen uitzoeken. De bezorging kon ook al na een paar dagen dus dat was helemaal top. En nu afwachten hoe het er over een half jaar uit zal zien als alles weer in blad zit maar ik heb er het vertrouwen in dat dat wel goed komt.
12 December 2025
Margo Dijkman
Beek en Donk
Top kwaliteit. Vlotte communicatie en levering.
10 November 2025
Luc
Kalken
De transporteur heeft vermoedelijk tijdens transport de top gebroken. De bezorger heeft tijdens het afleveren al een deel van een tak afgeknipt echter tijdens het loshalen van de kroon constateerde wij dat de bovenkant ook gedeeltelijk afgebroken was. Op advies van Bomendael zelf de bovenste tak naar boven moeten binden zodat er een nieuwe top ontstaat. Positief puntje; Snelle reactie van Bomendael en het boompje ziet er verder wel netjes uit. Jammer dat de boom nu een metertje korter is.
29 October 2025
ACE
Bergen op Zoom
De bomen zien er goed uit en werden geleverd met een flinke kluit. De chauffeur was zo vriendelijk met te helpen de zware bomen op de juiste plek te krijgen, alleen was dat niet gelukt. Mbv het tracking systeem wist ik precies wanneer de levering zou arriveren. Kortom bestellen bij Bomendael is voor herhaling vatbaar.
9 October 2025
Rob
Winterswijk
perfect.
19 July 2025
Ruud
Rockanje
Goeie communicatie, en mooie kwalitatieve bomen geleverd! Als we in de toekomst nog bomen nodig hebben zal dit zeker voor herhaling vatbaar zijn!
31 March 2025
Mathias
Beveren aan de ijzer
Twee leibomen besteld met aanplant pakket. Helaas waren wij niet thuis op de dag van levering maar alles is keurig geleverd.
29 March 2025
Tessel
Purmerend
Twee fruitbomen besteld obv data op de website. Na bestelling nog even gebeld om deze te controleren en vervolgens twee mooie bomen geleverd gekregen. Erg tevreden mee!
17 February 2025
Hein
Vijfhuizen
Mooi maat lei fruitbomen en keurig afgeleverd met goed verpakte kluit
7 February 2025
Gerhard Winters
EEFDE
Duidelijke website. Zeer goede telefonische hulp en nadien ook snel en goede reply op de mail. Vriendelijk en goed geholpen. Bomen voldoen zeer aan de verwachting en zijn zonder beschadiging afgeleverd. Veel dank !
27 January 2025
robert brands
Amsterdam
Kwalitatieve boom op juist tijdstip geleverd
11 November 2024
Roeland Vermoere
Hoofdplaat
De site was duidelijk en bood alle info die ik nodig had. De bomen die ik wilde hebben waren op voorraad en werden snel bezorgd. De aflevertijd was te volgen via een online link en de chauffeur was kundig en behulpzaam. Als de bomen nu ook nog goed groeien is het helemaal in orde. Maar gezien de professionaliteit van het bedrijf denk ik dat dat wel goed zit.
23 September 2024
Marcel
Sittard
Eerder heeft Bomendael al bij mijn ouders geleverd wat perfect geregeld was. Nu was de keuze dus snel gemaakt en hebben we 2 mooi kersenbomen ontvangen. Duidelijke website en goede communicatie m.b.t. de levering!!
10 July 2024
Nancy
Schinnen
Snelle levering van mooie boom. De medewerkers zijn heel vriendelijk en deskundig en beantwoorden vragen zowel online als telefonisch snel. Best grote boom voor redelijke prijs. Goede website met veel keuze uit verschillende fruitbomen uit de Betuwe. Ook veel achtergrondinformatie op de website.
12 April 2024
Dirk
Weesp
Ik was duidelijk en snel geïnformeerd en geadviseerd door de verkoper en ook goede dienst verlening van de bezorger gehad.
9 April 2024
Mehdi
Amsterdam
Mooie boom, snel geleverd.
25 March 2024
Tineke
Bolsward
De bestelde bomen zijn op de afgesproken tijd geleverd en van goede kwaliteit.
22 March 2024
Arie
s-Gravenzande
Bomendael is dé kwekerij in Opheusden. Sinds het ontstaan van ons bedrijf leveren wij niets anders dan kwaliteit. Wij beschikken daarnaast over een groot en veelzijdig assortiment, voeren het rooien en de levering van de bomen in eigen beheer uit en voorzien u graag van persoonlijk advies.
Wij leveren jou de beste kwaliteit. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1995 laten wij ons uitsluitend leiden door kwaliteit, vakkennis en passie. Dit doen wij innovatief en toekomstgericht; onze groeiende containerteelt is daar het jongste bewijs van. Hiermee kunnen wij jou het hele jaar van de beste kwaliteit bomen voorzien. Uiteraard verzorgen wij de bomen persoonlijk, zodat jij verzekerd bent van direct contact en optimale dienstverlening. Op deze website vind je meer informatie over ons bedrijf en onze producten.
Varakker 4
4043JZ Opheusden