fantastisch

Keurig verzonden. Milieu vriendelijk verpakking met een persoonlijke noot.

Gewoon perfect

Na lang zoeken toch nog een paar Dolomite wandelschoenen van mijn maat kunnen vinden. Dinsdag besteld bij Happy Walker, woensdag afgeleverd, persoonlijk kaartje er bij met handgeschreven tekst, helemaal milieu vriendelijk ingepakt, verzonden in een papieren tas met daaraan vast een kaartje. Ja mijn ervaring is helemaal goed en vandaag ga ik de eerste kilometers lopen op de nieuwe schoenen. Ze zien erg trouwens prachtig uit. Een plaatje en ze passen in ieder geval al goed

Snelle verzending en ontzettend leuk verpakt.

Mooie schoenen gekocht bij jullie. Wat grappig om zo een pakketje binnen te krijgen. Leuke manier om zo te verzenden. Erg persoonlijk!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Schoenen waar je al maanden naar op zoek bent bijna nergens te krijgen en hier wel, top!

Kwaliteit geleverd met een persoonlijk tintje

Snelle service van een topkwaliteit product. Heel leuk dat er ook nog een persoonlijk kaartje in het pakket zat.

Snelle super persoonlijk en klantvriendelijke service

Er zat een persoonlijk kaartje bij om mij veel plezier te wensen met de schoenen en een super schattig zeepje in de vorm van een voet. Dit gaf net het persoonlijk tintje diebje natuurlijk mist wanneer je online gaat bestellen.

Blij verrast met de manier van verpakken, geen overbodige dozen en bovendien een persoonlijk berichtje. Nog belangrijker is de schoenen zitten heerlijk.

Heel goed!

Een telefoontje dat de kleur er niet meer is, dan een prachtig verzorgt pakketje, leek wel of ik jarig was, geweldig! Dankjewel Gea, je verdient een bloemetje!

Helaas heb de schoenen terug moeten sturen omdat ze te breed waren.

Persoonlijk tintje

Makkelijk besteld. Snel geleverd. Echt een cadeautje vanwege de verpakking en het persoonlijke kaartje! Daar word je toch blij van (Ook fijn: als de schoenen niet passen zit er al een retourbon bij, dus niet ingewikkeld doen met opzoeken uitprinten etc. )

perfect

Keurige communicatie, en zo mooi verpakt, als een cadeautje

snel geleverd

Makkelijk online te bestellen.

Persoonlijk en 100% service, dat maakt het verschil!

Na mijn on-line bestelling werd ik gebeld. De gekochte maat was niet beschikbaar, fout in het systeem. Er werd gelijk een oplossing geboden en met me meegedacht. De bestelling was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje en een klein kadootje (voetje van zeep) .Ik waardeer het persoonlijke contact en ben helemaal tevreden met de geboden service! Top!

Goede service top schoenen

Breed aanbod van kwaliteitschoenen, jammer dat de website niet up to date was maar er werd gelijk gebeld en een goed alternatief aangeboden.

Bestelling en bezorging helemaal in orde, persoonlijk en zorgvuldig verpakt, top!

Contact aan de telefoon was zeer vriendelijk en klantgericht. Pakketje werd snel geleverd. Het was mooi ingepakt en er zat een verrassing bij. Ook het handgeschreven kaartje maakte het zeer persoonlijk. Wij kopen de volgende keer zeker weer bij Happy Walker!

Snelle service en bezorging!

Snelle service en leuk hoe jullie het pakje een persoonlijk tintje geven ondanks dat het een online bestelling is!

Fijne website. Zeer snelle levering en ook nog door Sara met zorg verpakt!

Snelle levering en keurig verpakt

Blij verrast met de leuke attentie en het persoonlijke briefje, en heel fijn dat de schoenen al van een protectie laag zijn voorzien.

Plezierig

Snelle levering, feestelijk verpakt, goede kwaliteit

Kan niet beter

Kwaliteitsschoenen en met zorg ingepakt!

Snelle levering en met aandacht verpakt i.v.m. de paasdagen en een leuke attentie erbij.

Weliswaar later dan beloofd maar perfect!

Vanwege, waarschijnlijk, een organisatorische fout berichtte ik hen de dag van de beloofde levering. Men gaf direct toe dat er een fout gemaakt was en beloofde mijn bestelling direct te posten. Even kater zag ik dit ook via track en trace. De dag erna mijn bestelling ontvangen in een zeer fraaie verpakking met erop nog eens 2 leuke kaartjes vanwege pasen. In de schoenendoos ook nog eens een schoenlepel en een zeepje in de vorm van een voetje cadeau.top, dank u. Niet onbelangrijk, haha, de schoenen geheel naar verwachting.

Even wachten maar dan krijg je ook ++

Door drukte duurde mijn bestelling wat langer, prima ontvangen en het was echt als kadootje ingepakt erg leuk!

Snel, mooie producten en prachtig met zorg verpakt. Een feestje als het pakketje binnenkomt.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!