Mijn schoenen waren snel geleverd. Een handgeschreven briefje er bij maakt het heel persoonlijk. Dus al met al heel tevreden

Supersnel ontvangen in super verpakking

Supersnelle levering, goede prijs,leuke verpakking,echt aandacht aan besteed

deze pantoffels geven wel een heel bijzondere ervaring

Mijn schoondochter was erg enthousiast over de pantoffels en heeft er mij warm voor gemaakt. Warm, ja dat zijn ze, letterlijk en figuurlijk. Het overtreft de verwachtingen

SUPER !

Mooie laarzen.Prima kwaliteit. De service is echt geweldig. In het pakket zitten kaartjes waarop een bedankje is geschreven ,en dit met je eigen naam erop.ik vind dat heel leuk. Mijn ervaringen met Happy Walker........super.

Zeer snelle levering, leuk ingepakt. Top!

Super service

Super laarzen

Alles naar wens.

Jammer dat ik de Happysalecode nergens kon toevoegen. Dan had ik nog 10 euro korting gehad. Verder snelle levering. Leuk pakketje. Prima.

Super!!!

Fantastisch, na de bestelling de volgende dag bezorgd, het was verpakt als een cadeautje met een Card en een persoonlijke groet erbij! Echt een verrassing!

Nemen meteen contact op als er iets niet logisch is in de bestelling. Heel vriendelijk en ook een snelle levering.

Een geweldige ervaring geen problemen.

Geen problemen, alles liep volgens afspraak.

Vandaag via de webshop mijn bestelling binnen gekregen. Het was netjes verpakt met een persoonlijke touch. Een feestje om uit te pakken. De schoenen passen en zijn mooi. Ik heb wolky why petrol schoenen gekocht. Moet er nog wel op lopen en ze voelen nu nog een beetje strak/stroef maar dat gaat wel goed komen. Ook nog een proefmonstertje voetenbalsem erbij gekregen. De verzending was ook snel en als gewenst.

Goed!

Ik heb pantoffels besteld via internet, ik zag dat ze geleverd werden via DHL. Ik heb slechte ervaringen met DHL en ze dus opgehaald in de winkel.... Goed geregeld!

Prima service !!

Zowel online als in de winkel is de service prima- De winkel medewerkers weten veel van hun vak en geven je hiermee de juiste informatie.

Hele goede persoonlijke service, snel verstuurd en duurzaam verpakt.

Ik heb hoge glerups gekocht bij Happy Walker. Een dag later kreeg ik ze heel netjes duurzaam verpakt, met een persoonlijke bedankje geleverd. Super service, en zou zo weer opnieuw kopen.

Een milieu vriendelijke verpakking en met aandacht ingepakt!!

Originele en persoonlijke behandeling.

Mijn ervaring met dit bedrijf is 100% naar tevredenheid!! Leuke en persoonlijke verzorging zelden zo meegemaakt kan dit dus iedereen aanbevelen!!

JPakket snel en mooi aangekomen

Snelle levering, mooie schoenen

Zeer tevreden over mijn bestelling. Snelle levering, heel leuk verpakt met vriendelijk, persoonlijk kaartje en prachtige schoenen.

Fijne webwinkel

Zeker goede service, erg aardige medewerkers die meedenken met je. Ik Kom hier terug.

Helemaal prima

Snelle levering, mooie persoonlijke verpakking, helemaal goed

Ontzettend goede service

Happy Walker heeft alle moeite genomen om een paar Dolomiti schoenen in mijn favoriete kleur te kunnen leveren, ondanks dat deze niet meer op voorraad was en enkel alleen via de Vertegenwoordiging van het merk alsnog kon worden geleverd. Daarbij als vanouds weer leuk ingepakt en kosteloos verstuurd

Een goede service

Ik heb schoenen besteld van Wolky. Helaas waren ze niet op voorraad. Maar ben constant op de hoogte gesteld. Echt een goede service.

Prima zeer vriendelijk .

Fijne ervaring,het pakket was mooi verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje er bij.

Goede duidelijke site en service

Pakket mooi aangeleverd, goed verzorgd, met een persoonlijke noot. En zonder plastic!

Uitstekend!

Pakket kwam vanochtend liefdevol verpakt bij mij aan! Persoonlijke notitie en alles top!

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Loints, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!