Goed product

Snelle en vriendelijke service

Goed contact, Helaas pasten de bestelde schoenen niet, Heel snel reactie via de mail, Schoenen terug brengen verliep ook prima, Geld werd snel terug gestort.

Heel verzorgd verpakt met voor Valentijn snoepjes

Snelle levering door vriendelijke mensen

's morgens schoenen besteld en 's middags afgehaald (Click & Collect). Stond klaar met een persoonlijk briefje, leuk!

Goede service en snel afgeleverd en de bestelling ziet er netjes uit.

Erg fijn,

Het was een feestje om dat leuk ingepakte pakje uit te pakken. Het kwam erg gezellig en sympathiek over. Ik had de schoenen voor mijn zoon besteld. Hij vond ze geweldig, maar waren hem helaas te groot! Erg jammer!

boven verwachting

een dag eerder bezorgd dan verwacht hele fijne schoenen van Dolomite, aanraders

Super snel en prima service. Heel persoonlijk - dat vond ik leuk!

Snelle bezorging! Liefdevol en persoonlijk ingepakt. Met de hand geschreven kaartje erbij - heel leuk! Zeker in deze tijd, hoor! Ik zal voor mijn vriendin ook sloffen bestellen.

Bestelling met veel zorg uitgevoerd

Schoenlevering prima, als kado verpakt met veel zorg en aandacht! Helaas moest ik toch retourneren omdat eigen inlegzolen niet goed er in pasten.

Snel bezorgd en het zijn super pantoffels

Fijne pantoffels en vooral heerlijk warm!

Zeer snelle correcte levering

Vanochtend besteld. Paar uur later opgehaald bij de winkel. Stond al klaar en een uurtje later had ik mijn warme Glerups willen wollen sloffen aan. Aanrader!! Heerlijke warme voeten. Ook nog een aardige persoonlijke opmerking bijgevoegd.

Zeer vriendelijk

Het pakje zag er zo leuk uit met persoonlijke touch. Helaas moest ik de sloffen terugsturen, omdat ze te klein waren. Ga in de herkansing, zodra bedrag is teruggestort

verrassend!!

De sloffen werden snel bezorgd in een rijk versierde verpakking waaraan kaartjes met aardige boodschappen waren gehangen. In de papieren tas nog een extra Valentijn verrassing..... Deze bestelling gaf mijn dag een gouden randje , hartelijk dank ervoor!

Geweldige service

Zowel telefonisch als voor de wijken prima service. Persoo lijk briefje bij de aankoop + happy valentine snoepjes. Erg attent. Aankoop bevalt goed.

Prima en persoonlijke service

Prima en persoonlijke service

fantastisch

werd goed doorgevraagd toen ik belde dat de bestelde schoenen niet pasten. Uiteindelijk 4 paar schoenen thuisbezorgd gekregen via de winkel. Lukte nog steeds niet, maar de verkoopster bleef goed meedenken en uiteindelijk is het toch gelukt!

Top service met oog voor detail

Levering was vlot ondanks de wintervorst. Product was gezellig verpakt terwijl het om n standaardlevering ging. En zelfs met n persoonlijk bericht en n kleine valentijnsattentie erin. Echt leuk om hier te bestellen!

Gewoon goed

Online besteld en thuisbezorgd. Maar toch persoonlijk!

Online een bestelling geplaatst. Telefonisch contact opgenomen omdat ik geen track en trace code had ontvangen. Heel leuk en vriendelijk te woord gestaan en alles opgelost. Pakketje nu ontvangen. Het voelde als een cadeau! Leuk ingepakt. Een persoonlijke boodschap op de buitenkant. Ook in de schoenendoos een persoonlijke boodschap. Nou echt fantastisch!!! En de sloffen van Glerups? Supergaaf. Zitten geweldig, staan leuk, beetje eigenwijs. Had ik jaren eerder moeten doen.

Super geregeld en snel geleverd.

Goed. Er was wat kleurverschil, maar dat is prima opgelost door verf bij te leveren en korting te geven met de mogelijkheid tot gratis retour zenden. Schoenen zagen er prima.uit. Heel blij mee.

Leuke persoonlijke verpakking en snel geleverd!

Heerlijke pantoffels geleverd in persoonlijke duurzame verpakking. Erg attent & leuk!

Super ervaring!

Hier sloffen besteld. Ze werden heel snel verstuurd en de sloffen zijn van hele goede kwaliteit. Het handgeschreven kaartje maakte het helemaal af. Omdat ik geen track & trace code had ontvangen, heb ik contact gehad met de klantenservice. Ik kreeg meteen iemand aan de lijn en werd heel vriendelijk en adequaat geholpen.

Voldoet volledig aan verwachting

Keurige levering met als tijdelijke (?) verrassing een paar snoepjes.

Ben heel blij met mijn Glerups.

De afhandeling van Happy Walker is zeer goed. De verpakking van mijn Glerups zag er feestelijk uit, in een tas met lintje en handgeschreven tekst. Tot mijn verrassing nog een handgeschreven kaartje en een kleine attentie in de schoenendoos. De Glerups zelf: een feestje om te dragen, lekker warm en zeer comfortabel.

Snel en zeer verzorgd met persoonlijke noot

Helaas passen de schoenen niet

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!