Supersnelle en heel persoonlijke levering

Een paar Glerups sloffen besteld die prachtig als cadeautje zijn ingepakt en we kregen er een Kerststol van een kilo bij! En...persoonlijk door de eigenaar thuis afgeleverd! Hulde voor deze super service!

Alles volgens planning en persoonlijke noot.

Bijzonder fraai ingepakt!

Bestelling super snel verstuurd!

goed geregeld

De juiste schoen, de juiste maat en ook op voorrraad, tripple A

Hele goede afhandeling van bestelling!

Goede informatie, snelle levering en geweldig leuk ingepakt!

Heerlijke sloffen en top service

Goed te vinden en prettige service. Bijzaak maar toch leuk gezellig verpakt!

Snelle service met persoonlijke touch

Ondanks een foutje bij invulling van de bestelling, werd de aangepaste bestelling snel geleverd. Verrassend was de handgeschreven boodschap. Maakt het wat persoonlijker en klantvriendelijker.

Mijn Glerups pantoffels waren binnen 2 dagen na bestelling in huis en waren zoals verwacht uitstekend. Geweldig zoals ze verpakt waren, echt een leuke extra! Zó hoort een webwinkel te werken wat mij betreft. Complimenten!

Veel keuze, snel geleverd, alles prima in orde

Veel keuze, alle maten , mooie website met goede info. Heel snel geleverd, was leuk als geboren stadjer, wonend in het zuiden, de groeten uit Groningen te krijgen. Pakje zag er leuk en verzorgd uit. Een aanrader!!!

persoonlijk en met aandacht

De sloffen werden prachtig & feestelijk verpakt bezorgd. Door lange tijden bij de post, heeft men persoonlijk contact opgenomen om een alternatieve oplossing te bieden. Erg attent en persoonlijk!

Super geleverd

Met veel zorg ingepakt en verstuurd

Echt leuk om te krijgen . Er wordt veel zorg besteed aan het pakket met leuke kerstversiering en een persoonlijk briefje. Komt goed over! Laarzen zijn ook weer super! Ik had per ongeluk ingevuld op de website dat ik de laarzen zou halen maar werd opgebeld of dat wel klopte gezien de afstand, attent!

Snelle levering & topkwaliteit

Super snel zijn mijn bestelde sloffen geleverd. Persoonlijk verpakt en de sloffen zelf zijn fantastisch!

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Hele fijne ervaring. Fijne webshop, makkelijk qua betaling en heel snel geleverd! Het hele proces was heel overzichtelijk. Daarnaast kwam het in een leuke kartonnen tas, met kerstlabel en ingepakt, helemaal klaar om te geven volgende week!

Fijne service!

Snelle en nette reactie op mijn mail.

Liefdevol, mooi verpakt, milieuvriendelijk

geweldig

het meedenken en het advies wat gegeven wordt en de condities voor de aankoop en retour zijn erg goed. Ik ga zeker vaker een aankoop doen bij de Happy Walker, omdat men klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit blijkt uit meedenken en de mooie manier waarop schoenen verstuurt worden. Ik ben erg blij en tevreden met mijn aankoop.

Heerlijke warme pantoffels

Ik heb een paar heerlijke warme pantoffels gekocht. Merk: Gierups. Via de website besteld en vervolgens opgehaald bij de winkel.

Keurig op tijd in mooie verpakking geleverd

Besteld bij Happy Walker, makkelijk site en keurig op tijd in een mooie cadeau verpakking geleverd,

Echt een aanrader.

Kadootje keurig ingepakt voor mijn kleinzoon, ontzettende aardige mensen. Super

Laarzen besteld als Sinterklaas cadeau. Met veel zorg ingepakt en een snelle levering. Erg blij mee!!

Mooie schoenen, op tijd geleverd met ook nog een persoonlijke noot.

Mooie schoenen, duidelijke info op de site. De schoenen zijn op tijd geleverd en er zat een persoonlijk briefje bij. Heel leuk om dat zo te ontvangen!

Geweldig ingepakt

Snelle levering en enig ingepakt. Kon zo de zak in voor 5 december. Dank!

Prima service, vriendelijk personeel

Prima service, vriendelijk personeel

Zeer klantvriendelijk!!!

Besteld en in minder dan 2 dagen mijn bestelling in huis met “ groeten uit Groningen “. Zo leuk

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!