Een zeer klantvriendelijke benadering en goed advies.

Ik ben zeer goed en vriendelijk ontvangen. Daarna uitstekende informatie formatie, met daarna een goede en persoonlijke afhandeling van de bestelling.

volgende keer weer

Snelle en persoonlijke levering van de bestelling

Erg leuk pakket ontvangen met persoonlijk berichtje

Super service, snelle levering.

Super service en snelle levering, erg blij met de Glerups

Uitstekende service en levering!

Het pakketje kwam aan als een cadeautje! Top gedaan Happy Walker team!

HEERLIJK

Bestellen en ontvangen nog nooit geen problemen gehad Ontvangen en aan doen de schoenen Blij met happy walker

Supersnelle levering

Ik bestel regelmatig bij happy walker. Kastijd snelle levering, goede service en gewoon vriendelijke benadering. De laatste keer was ik heel aangenaam verrast door de vrolijke en leuke manier van verpakken. Zo wordt een paar pantoffels ontvangen gewoon een mini-feestje;)

Snelle levering met topschoenen

Mijn bestelling werd snel geleverd, met een vriendelijk kaartje toegevoegd. Schoenen zijn precies wat er op de website werd geloofd. Prachtig can kleur, goede pasvorm en ze lopen heerlijk!

Snelle levering, alles puur natuur incl. de verpakking.

Heel leuk om een pakketje van Happy walker te ontvangen. Het is mooi verpakt en een handgeschreven kaartje erbij. En als de inhoud dan ook precies is wat ik had verwacht wat wil je dan nog meer?

Goede service en snelle levering met persoonlijk tintje

Snelle levering van spullen, met een leuk persoonlijk tintje

Prettig gevoel

Het liefst zou ik nog steeds goede schoenen in echte winkels kunnen kopen, maar helaas, die tijden zijn voorbij. Maar deze aankoop voelde bijna alsof ik in een echte winkel stond, toen ik ze uitpakte. Mooi met liefde verpakt, net het beetje extra gevoel, bij het passen van mijn mooie rode laarsjes.

Bijzonder tevreden!

Ik heb online een paar Glerups-sloffen besteld en heb zelden een pakketje ontvangen dat met zoveel zorg is verpakt (zonder plastic!). Een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij maakte het helemaal af. Qua klantenservice, behulpzaamheid, leveringssnelheid en kwaliteit allemaal een dikke 10 wat mij betreft!

De Glerup pantoffel ken ik al jaren, onze hele familie heeft ze ook in diverse modellen en kleuren. Snel bezorgd en in een leuke verpakking met een leuke kaart erbij. Een echt cadeau!

Vlotte levering. Prachtig ingepakt. Een persoonlijk kaartje in de verpakking. Zo doe je het goed. Een fijne ervaring. Happy Walker doet zijn/haar naam eer aan.

Snel en voordelig

Snel, voordelig en met een persoonlijk kaartje erbij. Gewoon top!

super

dit is de eerste maal dat ik schoenen bestel bij happy walker. het was een beetje moeilijk maar kreeg direct hulp van uw mensen. voor herhaling vatbaar ! groetjes, carmen +++

Prima service en leuk verpakt!

Alles verliep volgens afspraak. Het pakket was mooi verpakt. Op de site zagen de schoenen er wat flets uit, in het echt was de kleur veel mooier. Ben zeer tevreden.

Schoenen werden snel en keurig verpakt geleverd.

Helaas moest ik ze terug sturen omdat ze toch te smal waren voor mijn mijn voeten. Het betaalde bedrag stond binnen 3 dagen weer op mijn rekening. Het was jammer dat de schoenen niet geschikt waren voor mijn voeten breed was niet breed genoeg voor mij. Maar verder TOP

Comfortabele pantoffels voor een goede prijs!

De pantoffels passen perfect en zitten heel erg fijn. Ook zijn ze erg goed geprijsd en kwamen ze de volgende dag al geleverd!

Heel goed!

Prima geïnformeerd over vertraging levering en mooi verpakt met leuk kaartje ontvangen!

Mijn shetland sloffen zijn een geweldige aankoop die ik in no time in huis had!

Prachtige, degelijke Shetland sloffen aangeschaft. Ze zijn mooi, zitten heerlijk, zijn degelijk en veilig. Ik had ze binnen 2 dagen in huis! Verpakt in een aantrekkelijk, milieuvriendelijk pakket, waar zeer veel aandacht een was besteed met mooie touwtjes en een handgeschreven tekst. Het voelde als een cadeautje! Echt leuk moment om ze binnen te krijgen!!

Superservice en vlot

Helaas bleek één paar van de door mij bestelde schoenen niet leverbaar. Ik werd direct gebeld en kreeg een aardige attentie vanwege het ongemak. Superservice!

Zitten lekker

geweldige service

snelle service. Leuk verpakt. Lief kaartje erbij

Goed contact telefonisch

Super snelle levering mooi verpakt ben zeer tevreden

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!