Snelle levering, goede schoenen en met zorg verpakt

Was op zoek naar goede schoenen met name voor mijn werk waar mijn steunzolen ook goed in passen. De Wolky Tera blauw gekocht. Ze lopen als pantoffels , ik ben er heel erg blij mee !! Met zorg ingepakt en een leuke kaart erbij. De papieren zak gebruikt één van onze katten als mand om in te liggen.

snel en goed

Snel geleverd, leuk kaartje erbij.

heel goed

had Wolky sandalen besteld en die passen altijd prima,is mijn ervaring met dit merk. ruim en met goede ondersteuning. niet de goedkoopste,maar wel de beste. mijn oude sandalen waren ca 8 jaar oud en echt versleten!

Online shop

Heel snelle en persoonlijke service. Je ziet gewoon dat het pakketje met liefde is ingepakt. En ja, ik wist het al, maar hiermee is het nog eens bevestigd: Loints zijn de beste schoenen ooit!

Het pakketje was keurig verzorgd.

Uitstekend!

Uitstekende service op maat. Fijn klantencontact, er wordt alles aan gedaan om de klant tevreden te houden!

Mooi bedrijf

Een zeer mooi bedrijf en netjes Ze hebben alle kennis en huis

Je krijg goede voorlichting over de schoenen die je daar koopt Top service

Goed bedrijf

Een zeer goede en kundig kennis van zaken Niks is voor hun te veel Ze hebben alle tijd voor je

Ondanks online bestelling een verrassende persoonlijke aandacht en snelheid

Na een online bestelling werd ik Binnen een half iir gebeld; de kleur van de schoenen zou een klein beetje afwijken van die van de website, ipv olijfgroen nl armygroen. Ik zei stuur maar, ik zie het wel en vroeg over de pasvorm. Ik twijfelde of ik de juiste maat had besteld. Ze stelde voor om ook een maat 39 (naast bestelde 38) mee te sturen en een retoursticker om zo het juiste paar te kunnen kiezen. Zonder Gevraagde Bijbetaling van het tweede paar arriveerde het pakket de volgende dag Met een attentvol handgeschreven kaartje van Gea. Ik heb dezelfde dag het tweede paar geretourneerd en deze Service verdient Hierbij 100 procent beloning.

Ik heb bij Happy Walker in Groningen schoenen gekocht en ben heel erg tevreden over de service. Goed advies, heel vakkundig en aardig. Lekker zittende sneakers, super licht gewicht. En ze denken met je mee; op advies van mijn verkoopster nog instappertje geprobeerd. Meteen gezwicht en ook die schoenen erbij genomen. Heel erg tevreden met mijn keuze.

Goede service door vriendelijk personeel!

Tijdens mijn bezoek aan de winkel ben ik super geholpen door het personeel en heb ik goed advies gekregen over wat voor schoenen het beste bij mij passen qua pasvorm etc.

Snelle bezorging en mooie zwarte sandalen en prima pasvorm!

Snelle bezorging van de mooie zwarte sandalen en prima pasvorm!

En heerlijke pantoffels, na 6 jaar toch maar een nieuw paar besteld. Zijn echt wereld pantoffels.

Mijn maat was er niet dan doen de verkoopsters hun best om alsnog die maat te bestellen.

Heel vriendelijk en behulpzaam

Ik kocht schoenen als cadeautje, en ze hebben het zo snel opgestuurd, en zo mooi ingepakt! Het heeft de jarige echt heel blij gemaakt. Meteen kreeg ik een mailtje terug op mijn bestelling, en ik kon ze ook nog terug sturen als het de verkeerde maat was (niet het geval, gelukkig). Super bedankt!

Helemaal goed

Produkt zowel als levering, arcopedico olijf en grijs zoals verwacht

Netjes!

Bestelling onderhoudsartikelen werd snel verstuurd. Dat bezorging wat op zich liet wachten, kwam door de corona situatie bij PostNL. Pakketje was keurig (en kleurig!) verpakt.

Goede en snelle service. De verpakking is met aandacht en persoonlijkheid verzorgd.

Super leuke schoenen, super service

Heb net de Wolky Base ontvangen! Leuk ingepakt, word je blij van De schoenen zijn echt heel leuk, zijn licht en zitten heerlijk!

Prima begeleiding en prachtige comfortabele schoen!

Best shop in Town!

Ging voor wandelschoenen naar Happy Walker. Heb gekozen voor de Dolomite Cinquantaquattro Hike GTX in het groen. Schoen zit vanaf het moment dat je de schoen aantrekt fantastisch! Je wordt er zeer vriendelijk geholpen in een prachtige winkel. Het team neemt alle tijd voor je en het advies is erg goed. Topwinkel met topmerken! Voor schoenen ga je gewoon naar Happy Walker!

Happy Walker heeft mij ook deze keer weer prima geadviseerd!

Op zoek naar goede wandelschoenen ging ik bij Happy Walker gericht op zoek naar de Dolomite-serie. Ook binnen deze serie viel weer veel te kiezen, gelukkig was er een zeer klantvriendelijke medewerker die mij snel en kundig van advies diende. Binnen een half uur stapte ik met prachtige wandelschoenen, 3 paar veters en een fijn stel sokken de winkel weer uit. De schoenen zijn echt een aanrader! En Happy Walker ook!

Prettig winkelen, eerlijk en deskundig advies. Prachtige ambiance.

Kennis, keuze & klantvriendelijk: super winkel waar ik graag m'n schoenen koop

Zeer content over de wijze waarop je geholpen wordt. Er wordt goed gekeken, geluisterd en meegedacht. Voor alles wordt geprobeerd een passende oplossing te vinden. Kom hier al jaren en hoop nog jaren van jullie kennis, keuze en klantvriendelijkheid gebruik te mogen maken.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!