Prima.

Voor de telefoon al heel vriendelijk en kundig te woord gestaan. Online pantoffels besteld. Die kwamen vlot met een vriendelijk kaartje met goeie wensen en een zonnetje erop getekend. In het pakje ook nog een zeepje en weer wat vriendelijke wensen. Leuk hoor. Doet je goed.

Erg tevreden!

Door de Corona crisis duurde het een paar dagen langer maar het pakje was het wachten waard! Mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje en versierinkje! Echt een verrassing.

prima shop

Schoenen waren keurig verpakt en netjes op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd met een tip, zie beschrijving.

Prima verzorgd. Een tip: de schoenendoos was verpakt in een redelijk stevige zak. Die zak was gescheurd toen het pakket werd bezorgd, de schoenendoos was er nog net niet uitgevallen. Het is misschien beter om de zak strak om de doos te verpakken, zodat hij nergens achter kan blijven haken. Verder prima. Ben fan van Loints!

snel en zorgvuldig

We hadden al goede ervaringen met de winkel, maar nu ook met de webshop.Het helpt natuurlijk wel dt ik van de bestelde schoenen al eerder een paar had gekocht bij de Happy Walker

Fijne winkel om te bestellen

Het is makkelijk om bij Happy Walker te bestellen. Ze sturen het netjes verpakt op, vaak met een aardigheidje erbij.

Fijne winkel, top advies, veel keuze.

Ik kom graag in deze winkel. Ze nemen alle tijd voor je, en gezien mijn voetklachten zoeken ze echt iets voor je wat bij jouw voeten past. Ik ga altijd weer blij de winkel uit. Thuis mag ik nog rustig de schoenen even proberen, maar dat zit altijd wel goed, en terug gaan de schoenen nooit. Ik ben blij met de goede schoenen en loop op "wolkjes". Het is het meer dan waard een wat duurdere schoen te kopen. Ik hoef nooit meer de stad af te struinen voor goede schoenen, ik heb mijn adres gevonden

Altijd goed

Ik kom al jaren in de winkel . Maar nu ivm corona via internet besteld. Pakje is aandacht aan besteed. Zoals Altijd goed geregeld.

Ontzettend tevreden over de vriendelijke hulp

Net voor de Corona-maatregelen was ik in de winkel. Ik kwam alleen even kijken en werd supervriendelijk geholpen. Er werd benadrukt dat ik rustig kon proberen en passen en - later - gewoon online kon bestellen als ik er aan toe was. Ik werd zelfs gestimuleerd om een foto van de schoenen te maken om thuis te kijken of de kleur bij mijn kleding paste. Een paar weken later heb ik schoenen via de webwinkel van Happy Walker gekocht. Ik werd gebeld naar aanleiding van een vraag op het bestelformulier. En loop nu al een paar weken super tevreden op mijn nieuwe schoenen!

Persoonlijk en snel,!

Verrassend dat men belt over de kleur van slippers, of het de licht- of donker bruine moeten zijn. Dan heb je ze snel thuis met een persoonlijke noot, kaartje en zeepje. Over klantenbinding gesproken... supper!

Zeer vriendelijk personeel, goede telefonisch uitleg en advies. Supersnelle levering en een pakket wat met heel veel zorg en leuke attenties is samengesteld. Het was een klein feestje om zo je pakket te ontvangen. In een woord TOP!

snel en leuk verpakt met een persoonlijke boodschap

uitstekend

Wat een service! En mooie schoenen natuurlijk :-)

Ik gaf een paar Blundstone schoenen cadeau aan mijn broer. Maar de maat was een puzzel. Drie keer was scheepsrecht, maar de service rond het ge-heen-en-weer om de goede maat te vinden was fantastisch! En met deze fijne schoenen is mijn broer nu officieel een Happy Walker!

Geweldige service!

Snelle en goede service

Zeer snelle service de ene dag besteld de volgende dag kon ik ze al ophalen, keurig verpakt met een hand geschreven briefje erbij 👍🏼

Zeer klantvriendelijk

De schoenen die ik besteld had waren te klein even gebeld en geen probleem er werd een maat groter gestuurd. Deze krijg ik morgen ben benieuwd. Zouden deze ook niet goed zijn ook dan weer geen probleem gratis terug sturen. Ook de verpakking is een must dit heb ik verder nog nooit gezien een product wat zo leuk is ingepakt. Ik weet zeker dat ik een volgende keer weer bij deze webwinkel mijn schoenen bestel. Toppie gewoon

Bestelling kwam op tijd en was goed verpakt met leuke attentie. Helaas was de maat niet goed. Retourneren ging makkelijk en binnen korte tijd het geld weer terug op de rekening.

Keurig website, makkelijk bestellen. Geen verzendkosten, wel track and trace én vlot verzonden, netjes ingepakt. Ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Top.

vriendelijk,snel en een gezellig pakje ontvangen

eigenlijk hetzelfde:vriendelijk,snel en erg leuk pakje ontvangen

Prima winkel!

Mooie schoenen, prima verpakt en als verrassing een paar sokken erbij. Leuk!

Ben super blij met mij nieuwe wolkys super leuk ingepakt en leuke verrassing er bij toppie

Vriendelijk, attent en goede service.

Via de webshop schoenen gekocht en ze waren er binnen 3 dagen. Mooie verpakking en leuk kaartje bijgevoegd. Ook de service met ruilen was uitstekend.

Mooie schoenen , fijne bezorging

Nieuwe dolomites gekocht.. nu een hogere versie .. Ben erg tevreden over dit merk.. het blauwe paar ook hier gekocht toen ik in Groningen was.. Snel en netjes en op een persoonlijke manier verzonden

Blij!

met mijn nieuwe Loints. Snel geregeld en ontvangen; prachtig ingepakt en met een persoonlijke noot. Fijn in deze tijden van minimaal persoonlijk contact. De schoenen zijn prachtig en...zie foto

Vrolijke en betrokken mensen met kennis van zaken. Bij online bestellen zit er vaak nog een handgeschreven kaartje bij.

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!