Accuraat

De Wolky's de volgende dag al in huis. Blij mee. Geleverd met een leuk presentje en een bemoedigende leus. Daar wordt je in deze gekke tijden blij van!

Altijd goeie ervaring bij Happy Walker. Omdat mijn oude Glenrups pantoffels echt versleten waren en om lokale winkeliers te steunen in deze moeilijke tijd, dubbel reden om nieuwe te bestellen. Wel via internet deze keer. Mooi verpakt met persoonlijk bedankje en presentje.

Superservice!

Mijn nieuwe zomerschoenen gisteren besteld en vandaag al thuis ontvangen, afgeleverd door the boss himself👍. Mooi ingepakt, met een leuke kaart en kleine attentie erbij. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de schoenen heerlijk zitten en leuk staan. Blijkbaar vindt mijn huisgenoot dat ook.

Keurig verpakt en snel geleverd

Ik heb een paar Xsensible stretch Walkers besteld bij Happy Walker. Nadat ze bij een andere webshop helaas niet meer voorradig waren. Gelukkig werden ze bij Happy Walker snel geleverd. Milieu vriendelijk verpakt maar op een gezellige manier.

Erg goed!! Supersnel de perfecte schoenen ontvangen!!

Heerlijk het voorjaar in op mijn nieuwe schoenen!!

Snelle en correcte levering

Zaterdag schoenen besteld en maandag al in huis. Maar helaas te klein. Toch maar even gebeld of ik opnieuw een maat groter weer via de site moest bestellen. Was niet nodig. Ze hebben gelijk de nieuwe opgestuurd. Deze passen perfect. Er werd een retour label meegestuurd zodat ik het andere paar gewoon weer retour kan sturen. Super service met leuke attentie en persoonlijke boodschap.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Heerlijke pantoffels ontvangen!

Geweldig ,goede service,klantvriendelijk

Mijn ervaring met Happy Walker is in 1 woord geweldig top team en geweldige service goede schoenen Wij kopen al jaren lang onze schoenen bij Happy Walker. Toen Chris zijn vader het bedrijf nog had kwamen wij er ook al. Wij kopen hier altijd onze schoenen Sinds een aantal jaren draag ik xsensible schoenen Geweldig en ook nog een sportieve schoen Wat een service heb deze keer de schoenen besteld en gisteren zijn ze bezorgd Wauw

Vriendelijk en goed geregeld, snel mijn bestelling in huis!

Toen de sloffen die ik bestelde niet meer in de kleur die ik wilde voorradig waren, werd ik persoonlijk gebeld om te overleggen of ik een andere kleur wilde. De andere kleur blijkt me zelfs meer te bevallen :) De persoonlijke benadering heb ik zeer gewaardeerd.

Goede, lieve, hartelijke service!

Vlotte afhandeling van de bestelling. Snelle reactie op de mail. Erg klantvriendelijk. Helemaal tevreden.

Ik ben zeer tevreden

Zeker aan te raden. Snelle levering. Erg leuke verpakking, daar wordt je toch blij van in deze bizarre tijd. Ik ben zelf ook thuis met verkoudheid, maar hier wordt je meteen vrolijk van...TOP Vriendelijke groet B de Wilt

fijn bedrijf!

Goed en snel contact! snelle levering.

Excellent!

Top service bellen je zelfs op om te vertellen dat de schoenen klein uitvalt.

Keurig verzorgd opgestuurd. Met een lief kaartje erbij!

Fijn, dat er nog een lointsschoen was maat 43 en precies de kleur die ik wilde hebben! Dank!

Een kadootje voor jezelf!

Super gezellig verpakt en een persoonlijk krabbeltje erbij. Hou dr van!

Betrouwbaar

Communicatie, voorraad en website waren allemaal prima. Snelle bezorging. Ze hadden bovendien mijn favoriete sloffen die ik nergens anders kon vinden.

Een cadeautje, fantastisch!

Ik heb de schoenen in de winkel gezien en helaas was de maat niet op voorraad. De medewerker in kwestie stelde voor om de schoenen voor mij te bestellen en naar mij op te sturen, wat een service op zich is. Enkele dagen later een pakketje ontvangen wat er werkelijk uit ziet als een cadeautje, uiteraard voorzien van mijn aankoop in de juiste maat. Mijn complimenten voor de service en afhandeling. In 1 woord "Fantastisch". Ga zo door!

Zoals je online shoppen wenst!

Mooie site, eenvoudig bestellen, betalen en daarna snel geleverd met een personal touch.

Zeer goede en deskundige service

Altijd goed en deskundig personeel aanwezig voor een goed advies en super kwaliteit schoenen.

Altijd top levering

De schoenen worden keurig verpakt opgestuurd. Vaak met een grappig cadeautje erbij en een sleutelhanger. Ooit heb ik per ongeluk de verkeerde maat besteld, toen ik daarover belde werd meteen de goede maat opgestuurd, en kon ik de verkeerde maat ook retour sturen. Ik beveel deze winkel bij iedereen aan.

Happy Walker, daar wordt je blij van.

Hele fijne winkel met een perfecte service. Als ik hier binnenstap voelt het voor mij als ‘thuis’ komen. De persoonlijke benadering en de goede kwaliteit van schoenen zorgt ervoor dat ik hier altijd tevreden de deur uit loop. Voor schoenen gaan we altijd naar de Happy Walker!

Happy!

Ik twijfelde over de maat, Happy Wakker bood aan twee paar schoenen op te sturen zodat ik kon passen, mocht kosteloos retour sturen, dat is echt geweldige service!

Mijn telefonische vraag over de juiste maat werd snel gehoord en vriendelijk en deskundig beantwoord.

Chapeau!!

Gewoon een bestelling gedaan en de volgende dag netjes bij mij thuis afgeleverd. Ik was al in het bezit van een paar Panama Jack Bergamo schoenen die ik twee jaar geleden in het buitenland had gekocht en hier in Nederland amper te krijgen zijn. Deze schoenen bevallen mij uitstekend en ben online op zoek gegaan naar deze Bergamo in een ander kleurtje. En wat schetst mijn verbazing, dat Happy Walker de enige winkel is die ze heeft.. Ik blij en mijn complimenten aan Happy Walker. Super!

Het leek wel 'n cadeautje

Steentilstraat 2 4

9711GM Groningen

Over Happy Walker

Happy Walker is een begrip in Groningen, al ruim 48 jaar een echt familiebedrijf. Als gespecialiseerde schoenenwinkel in comfortabele merkschoenen streven wij ieder seizoen naar een bijzonder assortiment schoenen, die voor elke gelegenheid passend zijn, zowel voor de vrije tijd, een speciale gelegenheid of op het werk. Happy Walker heeft bijzondere merken zoals Xsensible, Wolky, Blundstone en Dolomite. Elke dag zowel online als offline in onze fysieke winkel, staan wij voor u klaar om een passende schoen voor u te vinden. Kom langs bij Happy Walker!