Snelle en goede verzending
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 731 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Beoordelingen prijzen consequent snelle levering en stevige verpakking. Klanten waarderen heldere communicatie en betrouwbare afhandeling. De feedback benadrukt een soepele shopervaring met aandacht voor assortiment en waarde. Over het algemeen wordt whiskyboeken.nl gezien als betrouwbaar en klantgericht.
Prima verzorgd
2 May 2026
Arnold
Westbeemster
1 May 2026
Wim
Lede
Goed sortiment, goede introductie van de boeken, makkelijke webshop en snelle levering. Dik tevreden.
Desmond
Noordwijk
Prima service en levering. Ik mis alleen de boeknummer.
Erik
Hoofddorp
Kwaliteit van levering, altijd correct Boeken zijn altijd goed verpakt om schaar te voorkomen
Jaap
Groningen
Snelle terugkoppeling en vlotte levering
Sidney
Duiven
Eenvoudig om een bestelling te doen. Levering is zoals verwacht! Als lid is het altijd leuk om nog een Whisky Passion te ontvangen. Zo kan ik nog meer mensen enthousiast maken.
Wilko
Zwolle
Blijft mijn vaste adres waar ik whiskyboeken koop
Dick
Stadskanaal
Keurig optijd bezorgd, zelfs twee verschillende bestellingen samengevoegd. Top service!
Roy
Zenderen
Alle whiskyboeken in mijn collectie komen zo goed als bij whiskyboeken.nl vandaan. Verzending is ook altijd perfect gegaan.
Maz
Gouda
Mooi assortiment en prima levering
Wim
Hoogland
Boek besteld en twee dagen later al in huis. Goed verpakt een TOP adres voor je Whisky gerelateerde boeken.
Paul
Tilburg
Goed en stevig verpakt als bescherming van het boek.
28 April 2026
Ron
Heemskerk
Goede communicatie,goed verpakt. Kortom zeer tevreden!
27 April 2026
Paul
Rotterdam
Goed verpakt en leuke attentie erbij in de vorm van het tijdschrift WhiskyPassion
27 April 2026
Hans
Kortenhoef
Netjes en correct
Anton
Voorschoten
Er zat een kwartier tussen de bevestigings mail en de mail dat het boek verzonden was. Ik denk niet dat het sneller kan
Richard
Rijswijk
Komt afspraken na Snelle levering
Loe
Reuver
Duidelijk communicatie en verder alles netjes geregeld
Denny
Hulst
Zoals gewoonlijk weer prima ervaring. Goed verpakt, meegedacht met de klant om 2 boeken te combineren. Dus weer niets dan goeds!
Marc
Zierikzee
Ruime keuze in whiskyboeken. Snelle levering en stevig verpakt als brievenbus pakketje!
Goos
Harderwijk
Keurig netjes ingepakt en snel geleverd.
René
Renkum
Altijd snelle service en zeer vriendelijk
Sybren
S Heerenhoek
2 April 2026
remco
Nederland
Elk boek dat een whisky liefhebber kan wensen is te koop bij whiskyboeken
1 April 2026
Otto