Snelle vlotte levering en goede dienst na verkoop

Amai...ik kon nt geloven dit zo echt zo snel geleverd zou worden!! Alsook de snelle reactie bij het retouren wegens verkeerde maatkeuze. Top!!! Keep up the good work!!!

Goede service en heerlijke geuren, ik ben er dol op!

Super tevreden

Tevreden

Lekker was geur, wel erg prijzig dat is wel jammer

Lekkere wasparfums

De wasparfums ‘Dolce Vita’ en ‘Spring Party’ zijn echt lekkere geuren naar mijn hart. Wasparfums zijn voor herhaling vatbaar. Verzendkosten zijn wel wat hoog, krijg je 1 cadeau maar door de verzendkosten wordt het effect teniet gedaan.

Goede communicatie,snelle levering.

Ik heb hele goede ervaring,goed contact via de mail. En je word goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd word.

Ruikt heerlijk

Maar een klein beetje nodig voor een heerlijke geur. En veel keus.

Heerlijk product. Kan niet meer zonder

Zalige geur voor een onberispelijke was

Leuke geurtjes.

Jullie hebben veel heel leuke geurtjes in het assortiment !

Geweldig webside

Ik bestel altijd bij jullie het is betrouwbaar ,mooi ingepakt, snelle levering.ik ben zeer tevreden

Lekker spul

Je was blijft lang heerlijk ruiken

De lekkerste wasparfums

Ik probeerde al andere wasparfums maar deze zijn de enige echte voor mij. Het lijkt duur maar je hebt uiteindelijk niet zoveel nodig voor een heerlijk fris ruikende was. We krijgen altijd complimenten over de heerlijke geuren. Als je goedkopere kopt, zijn ze uiteindelijk even deur omdat je er veel voor nodig hebt. Kies gewoon voor Il Bucato Di Adele. Ook de sprays zijn geweldig! Goede service! Gewoon TOP

Jullie geuren motiveren …

Jullie authentieke geuren beïnvloeden subtiel omdat ze rechtstreeks worden verwerkt in het deel van de hersenen dat emoties en herinneringen regelt. Daardoor kunnen ze onbewust onze stemming, motivatie en gedrag sturen… jullie geuren zijn zo herkenbaar dat we worden meegetrokken in de positieve lijn.

Deksel in 50% van de flessen NIET opzn te krijgen

We hebben 2 flessen moeten openzagen kregen deksel onmogelijk open

Fijne service van de heerlijke product

Altijd leuke aanbiedingen en snelle levering van de heerlijke producten.

Heerlijke geuren snel in huis!

Ik heb 2 proefpakketten besteld en ik vind bijna alle 20 flesjes heerlijk ruiken. Inmiddels al grote flessen besteld van de lekkerste en deze werden snel bezorgd.

Heel trage klantenservice

Er was bij de levering al duidelijk zichtbaar een fles uitgelopen. Heb dit ook direct gemeld bij hen en 1x een antwoord ontvangen. Maar sindsdien niets meer gehoord over een mogelijke vergoeding. Heel jammer.

Snelle levering netjes verpakt Heerlijke geuren

Heerlijke geuren, ik beveel het iedereen aan

Heerlijke geur!!

Fresco Bucato wasparfum is mijn favoriet, heerlijk geurende was.

Waardeloos bedrijf!

Bestelling gedaan, krijg geen verzendbevestiging. Geen update, geen oplossing. Puur oplichting.

De levering duurde erg lang maar product is geweldig!

Het product is geweldig! Ik gebruik de wasparfum in het vakje voor wasverzachter. De was ruikt heel lang fris. Andere vragen mij altijd wat ik gebruik omdat kleding zo lekker ruikt!

De wasen je hele huis ruiken heerlijk

Ik gebruik de wasparfum super graag . De was en je huis ruiken fantastisch goed. Een aanrader

Was blijft lange tijd lekker ruiken.

Indien ik op jogere temperatuur 60 en 90 graden was is de lekkere geur veel minder aanwezig.

Hele goede artikelen qua prijs, kwaliteit!

K ben bezig met alle geuren van wasverzachters te testen, er zitten veel geuren in dat een aangename geur hebben! De geurders voor de wagen zijn ook heel lekker geparfumeerd! De vloerzeep is goed reinigend en frisse geur! Ben heel tevreden!