Geweldige service.

Ook als er iets fout gaat is Il Bucato Di Adele er voor je. Geweldig opgelost. Ook producten zijn erg goed. Wil niets anders.

Beste wasparfume

De wasparfume ruikt erggggg lekker snelle verzending en betaalbare prijs mijn favoriete is Dolce vita en Bianco Puro en diamante blu als ik de was ophang mijn hele huis ruikt erggggg lekker naar parfume

Superfijne producten voor was en schoonmaak

Regelmatig krijg ik te horen dat ik zo lekker ruim.... tja, dat ben ik niet, dat is mijn kleding. Ik gebruik al jaren het wasparfum en ben ook groot fan van de multireiniger en de vloerreiniger. Heerlijke geuren die niet chemisch of synthetisch aandoen.

Fantastisch geuren

Weinig in verbruik

Super produkten

Super tevreden over onze favoriete geurtjes

Topproduct!

Heel erg aangename geur die lang blijft.

geweldig

Heerlijke geuren en goede service

Top product

Ik vind het een top product, ik gebruik de wasparfum, vloerreiniger & textielsprays. De geur blijft lang hangen.

Dit is de beste!

Al jaren fan van de wasparfum van Il Bucato di Adele. Het is de lekkerste en ook sterkste geur onder de wasparfum!

Zeer correcte en snelle levering

Zoals altijd herl snel geleverd, Binnen de 4 dagen.

een beetje verslaafd aan deze producten

Vele mensen vragen me hoe het komt dat onze kleren en bij uitbreiding ons huis zo lekker ruiken. Het antwoord is altijd, het wasparfum van Il Bucato Di Adele! Ondertussen gebruiken vriendinnen de producten ook. Zelfs op reis ruiken de kasten van hotels waar mijn kleren worden opgehangen naar deze geuren. Fijn en absoluut Fan

Netjes geleverd en heel blij mee

Heel blij mee en dat speciaal kerstpakket zo lekker en dan nog gratis grote fles wasparfum geweldig

Heerlijke geuren, snelle verzending

Ik kan niet meer zonder de wasparfum ! Heel je huis ruikt tevens fris, maar ook je kledingkast ! Top product !

Super was parfum , zeer blij mee de geuren zijn heerlijk

Fantastische producten en professioneel bedrijf

De producten laten een langdurige zalige geur. Als er iets mis is met de bestelling, staan ze direct klaar met een oplossing Een aanrader !

Top geuren!

Jammer dat er bij elke bestelling zoveel verzendkosten bij gerekend worden. 16-10 voor €107,80 besteld en op 24-10 nog eens voor €60,00 Wel een gratis flesje deze keer maar toch 2x standaard verzendkosten.

Goeie geur

Ik vind het heerlijk ruiken, Alleen jammer dat het zo duur is en je zoveel verzending kosten nog moet bij betalen. De geuren voor in de wagen en kasten ook heerlijk .

Aangename geuren

Aangename geuren

super

snelle levering en top product

Heerlijk ruikende wasparfum.

heerlijk frisse was

heb nu 3 flessen besteld en ben er dik tevreden mee Kan weer een tijdje vooruit ermee Het is wel veel geld wat je er voor betaald Maar ja ik geniet van de reuk van mijn was Zouden eigenlijk eens wat meer aanbiedingen moeten zijn Margriet

opkikkertje

Ik word altijd blij als ik gepoetst of gewassen heb met jullie producten. Zalig om dan aan je was te ruiken of de kamer binnen te komen en alles ruikt zo fris. Onlangs kwam een werkman aan de deur en die zei spontaan mevrouw het ruikt hier zo fris, ik ga mijn schoenen afdoen. Mijn dag was direct goed !

bestelling niet ontvangen

mijn bestelling van 13.10.2025 nog niet ontvangen betaling is gebeurt op 13.10.2025 47euro 05 dit staat vermeld op de overschrijving 337EFF724EF1401985AB300012354 Vriendelijke groeten locy veronique

Geuren zijn ongelofelijk

Besteld en alles correct geleverd in enkele dagen

Aanrader