Laden reviews...
379 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de aangename geuren en langdurige werkzaamheid. Levering is betrouwbaar en snel. Het assortiment en het bestelproces worden positief genoemd. Over het algemeen is de feedback positief met af en toe een verzoek voor kleine verbeteringen.
Geen was zonder il bucato wasparfum, kan niet meer zonder. Hoop wel dat een geur zoals Seta ooit terugkomt of iets wat erop gaat lijken was mijn favoriet uit jullie geuren. :-)
Angela
Roermond
Ik gebruik al een tijdje deze wasparfum, ik heb zo'n 5 favorieten. Bij deze bestelling kwam er een proefpakket met 10 nieuwe geuren en ook daar zitten weer heerlijke geuren bij.
Myriam
Amsterdam
De site werkte niet naar behoren waardoor ik een actie heb gemist. Screenshots meegestuurd als bewijs. Gemaild voor een passende oplossing maar die was er niet. Al jaren trouwe klant.
Ramona
Almere
Alexa
Heusden-Zolder
Snelle levering en leuke acties
23 July 2026
Melanie
Hengelo
Ondanks de hoge aanschafprijs blijven wij dit gebruiken en is deze lucht direct aan ons verbonden geraakt door andere die dit luchtje ruiken. Als vaste klant zijnde zou het wel leuk zijn om korting te mogen ontvangen ivm de hoge aanschafprijs
23 July 2026
Rod
Zuid Holland
Snelle levering en schitterende producten. Zalig dat het gestreken wasgoed na een paar dagen nog lekker ruikt.
22 July 2026
Tiny
Dendermonde
Heerlijke geuren en leuk om mee te experimenteren.
22 July 2026
Gerritje
Belgie
Het product geeft een heel verfrissende geur aan de gewassen kledij.
19 July 2026
Pascal
Oostende
Als je net voor €80 besteld hebt en de dag erna een mail krijgt dat als je voor €40 besteld je dan 10 kleine wasparfum cadeau krijgt. Ja daar kunnen wij niks aan doen zeggen ze dan. Weer een klant minder, ze doen niet aan klantenservice.
Astrid
Purmerend
Beste Astrid,
bedankt voor uw beoordeling.
Zoals we je al via e-mail hebben uitgelegd, willen we graag verduidelijken dat al onze promoties ruim van tevoren worden gepland, vaak al weken of maanden voordat ze worden gelanceerd. Deze acties worden op hetzelfde moment naar al onze klanten gecommuniceerd, ongeacht eerdere bestellingen.
We hebben bewust voor deze werkwijze gekozen om maximale transparantie te garanderen en ervoor te zorgen dat al onze klanten onder dezelfde voorwaarden van onze promoties kunnen profiteren, zonder onderscheid te maken.
In jouw geval was er helaas sprake van een ongelukkige timing: de promotie werd pas na jouw aankoop verstuurd, maar stond volledig los van je bestelling en was hier niet aan gekoppeld.
We vinden het jammer dat je deze situatie als negatief hebt ervaren. We willen echter benadrukken dat het altijd ons doel is om al onze klanten dezelfde kansen en voordelen te bieden.
Ruikt fris en lang
Carine
Izegem
De gewassen kleding etc ruiken langdurig naar een heerlijke geur naar keuze. Echt een aanrader!
Petra
Landgraaf
High end was parfums!
16 July 2026
Lydia
Wespelaar
Zo blij De enige wasparfum die ik gebruik
Rolike
Monster
De wasparfums zijn heerlijk. De geur blijft lang aanwezig.
Nathalie
Heule
De geur blijft dagenlang in mijn kleding hangen zonder overheersend te zijn. Je hebt maar een klein beetje nodig, dus een fles gaat lang mee. Ruim assortiment. Echt een aanrader!
Amy
Tilburg
Al langer fan van de was parfums! Ik kreeg verschillende dagen na elkaar meerdere mails met reclame over een gratis wasparfum. Deze staat wel op mijn orderbevestiging maar helaas niet ontvangen!
10 July 2026
Evi
Duffel
Beste Evi,
bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons te horen dat je een probleem met je bestelling hebt ervaren.
We hebben echter geen bericht van jou ontvangen over het niet ontvangen van het gratis product of over eventuele problemen met de levering.
Hoewel dit soort situaties zeer zelden voorkomt, kan er soms een fout ontstaan tijdens het klaarmaken van bestellingen. Daarom is het bij eventuele problemen met bestellingen of verzendingen altijd belangrijk om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected]. Op die manier kunnen we de situatie controleren en zo snel mogelijk de nodige ondersteuning bieden.
Il Bucato di Adele Team
Ik heb heel veel wasparfums geprobeerd en ben blijven hangen bij Il bucato Di Adele. Heerlijke geuren, heel veel keus en mijn kleding/linnenkast ruikt fantastisch, zelfs na een paar weken. Voor mij niets anders meer!
10 July 2026
Sylvia
Tiel
Blijft dagen ruiken! Echt top! Fijn dat je ook zo'n probeerset hebt!
9 July 2026
Marcella
Boekel
Ik raad jullie aan het is wow
9 July 2026
Mariam
Hoofddorp
Word er vrolijk en zen van ik was nieuwe klant en had recht op 10% korting ,maar dat lukte niet ,jammer
8 July 2026
Maria
Kuringen
De was ruikt nog steeds heerlijk, zelfs enkele weken na het wassen
7 July 2026
Zuzana
Heeswijk-Dinther
Lang aanhoudende frisheid
6 July 2026
Anoniem
Nederland
Helaas heb ik mijn bestelling nog steeds niet gehad of informatie gekregen met een status na 1 week.
5 July 2026
Freya
Berendrecht
Beste Freya,
bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons zeer voor de vertraging bij de levering van je bestelling.
De bestelling die op 25 juni werd geplaatst, heeft vertraging opgelopen tijdens de verzending vanwege het hoge aantal leveringen dat de vervoerder in deze periode moest verwerken. We zien dat je op 5 juli contact met ons hebt opgenomen om informatie te vragen over de status van je zending. Om verdere vertraging te voorkomen, hebben we de volgende dag je bestelling opnieuw verzonden op onze kosten.
Vervolgens is de vervoerder erin geslaagd om ook het eerste pakket terug te vinden en volgens onze gegevens zijn beide pakketten op 8 juli bij je afgeleverd.
We wachten momenteel op je reactie om samen te kunnen bekijken hoe we de dubbele levering kunnen afhandelen, aangezien er slechts voor één bestelling een betaling is ontvangen.
We willen je toch bedanken voor je geduld en blijven uiteraard tot je beschikking om deze situatie zo goed mogelijk op te lossen.
Il Bucato di Adele Team
Ruikt heerlijk . 1dopje is voor mij genoeg ( ik heb maar een klein wasmachine ) Ik heb hem gelijk gekocht met de wasparfum die als eerste uit de keuze kwam op face boek , Maar ik was direct overtuigd van deze , de andere rook je niet met 1 dopje. Dus ..,
5 July 2026
Jennyfer