Laden reviews...
353 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de aangename geuren en langdurige werkzaamheid. Levering is betrouwbaar en snel. Het assortiment en het bestelproces worden positief genoemd. Over het algemeen is de feedback positief met af en toe een verzoek voor kleine verbeteringen.
Jullie product is geweldig maar wat ik heel irritant vind als ik een bestelling doe dat ik dan ‘s avonds een mail krijg: bij besteding van dat bedrag 1 g fles gratis. En ik koop echt regelmatig , verder veel te veel mails
Beveelt niet aan
3 July 2026
Anne
Bladel
Geur blijft lang hangen.
3 July 2026
Joke
Woudenberg
Heerlijke wasparfum. Snel en keurig geleverd. Nu gratis probeer fles erbij. Die is ook echt heerlijk. Voor mij geen andere wasparfum meer. Echt geweldig. Diamond blue is mijn favoriet!
Karin
Waddinxveen
Textiel spray, wasparfum en autogeurtje besteld. Ze ruiken erg lekker. Enige jammere was dat de doos aan de onderkant verzadigd was met de wasparfum, deze was gaan lekken door het warme weer. Maar ja dat kan gebeuren met die hitte.
Nancy
Maarssen
De geuren zijn uniek en werken heel goed, in mijn ervaring kan er geen ander merk tegenop. Echter, we hebben nu een paar keer een lekkende fles gekregen. Soms was de doos al half doorweekt. Door de manier waarop de bestelling ingepakt was, was er weinig bescherming tegen schade onderweg aan de flessen.
Liv N
Leiden
Ik ben dol op de wasparfum! Heerlijk dat mijn wasgoed altijd lekker ruikt. Niet te sterk, maar zo een heerlijke vleug!
30 June 2026
Carmen
Zaandam
Een snelle levering en goede service top
29 June 2026
Tineke
Zwartsluis
Zo fijn ook het wasmiddel is perfect Jammer dat het wasmiddel met de rose dop niet meer kan bestellen
28 June 2026
Margret
Oirschot
Ik koop niets meer hier, ik word gewoon voor de gek gehouden.
Beveelt niet aan
27 June 2026
Reggy
Amsterdam
Beste,
bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
Uit onze gegevens blijkt dat je bestelling op 21 juni om 22:26 uur is geplaatst. Nadat je bestelling was geleverd, heb je op 23 juni om 21:37 uur contact met ons opgenomen met het verzoek om een promotie toe te passen die op 23 juni om 00:00 uur is gestart. Deze promotie was dus nog niet geldig op het moment dat je jouw bestelling plaatste, twee dagen eerder.
Zoals wij ook per e-mail hebben uitgelegd, worden onze promoties ruim van tevoren gepland en zijn ze uitsluitend geldig gedurende de aangegeven actieperiode. Daarom is het helaas niet mogelijk om een promotie met terugwerkende kracht toe te passen op bestellingen die vóór de start of na afloop van de actie zijn geplaatst.
Daarnaast willen we graag verduidelijken dat wij een promotie nooit vooraf aankondigen. Alle klanten ontvangen onze communicatie op hetzelfde moment en onder dezelfde voorwaarden, zodat iedereen gelijke kansen heeft om van onze aanbiedingen gebruik te maken.
Zoals we ook per e-mail hebben aangegeven, heb je uiteraard nog steeds de mogelijkheid om gebruik te maken van je herroepingsrecht. Zodra wij je retourzending in ons magazijn hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag terug. In de tussentijd kun je een nieuwe bestelling plaatsen en profiteren van de promotie, die nog steeds geldig is.
Il Bucato di Adele Team
Goede service snelle levering
25 June 2026
Shelly
Roosteren
Ik gebruik deze altijd en heb dit weekend zeker 5 andere gezinnen overtuigd om ook deze wasparfum's aan te kopen. Iedereen was overdonderd van de lekkere geur.
22 June 2026
Evy
Torhout
Altijd snel verstuurd, goed verpakt en mijn was ruikt hemels. Geweldig product! Wel jammer dat de aanbiedingen nooit gelden als je 1 fles koopt, dat vind ik jammer. Ik begrijp hoe en waarom, ik heb meer dan 35 jaar in sales gewerkt. De aanbiedingen die ik met enige regelmaat ontvang hoef ik nooit te checken, want ik weet dat ik er toch niets mee opschiet. Neem een keer de verzendkosten voor je rekening, of 3 halen 2 betalen of e.d.
21 June 2026
Hilde
Ouderkerk aan de Amstel
Ik heb al verschillende producten van hen gebruikt en alles ruikt heerlijk en goede kwaliteit!
20 June 2026
Mary
Peer
Mooi verhaal achter de producten Ruiken heerlijk Prijs kwaliteit goed in orde
17 June 2026
Hilde
PAAL BERINGEN
Sinds ik de wasparfum van Il Bucato di Adele gebruik ruikt mijn hele huis naar heerlijke geuren. Ik ben nog aan het ontdekken welke mijn favoriet is, heb de box met 10 geuren om dit uit te zoeken.
10 June 2026
Was ruikt heerlijk,dagen lang
9 June 2026
Rita
Zwijndrecht
Wasgeuren en sprays zijn top maar heb zelfs na 6md gebruik nog steeds wat moeite met de dosering. Geur blijf heel lang. niet geschikt voor alle stoffen (best niet gebruiken bij fleece)
8 June 2026
Nathalie
Burcht
Wanneer ik mijn delicate was ophang aan het rekje, verspreidt deze heerlijke geur zich subtiel door het hele huis. Het ruikt meteen zo lekker fris! Deze geuren zijn echt fantastisch!
7 June 2026
Jacqueline
Winschoten
Weinig nodig voor een heerlijke geur sensatie, zelfs de buren 2 huizen verder kwamen vragen wat ik gebruikte in de was !
6 June 2026
Elly
Zutphen
Snelle verzending en levering. Heerlijke geuren! Ik ben verslaafd! Hele huis ruikt Heerlijk na wassen.
5 June 2026
Patricia
Venlo
Sehr gut schnell und perfekt!
3 June 2026
Uwe
Putten
Ik kan geen contact met jullie krijgen terwijl 1 verpakking lek is aangekomen
3 June 2026
Sanne
Zevenbergen
Beste Sanne,
bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons zeer wat er is gebeurd tijdens het transport van uw bestelling.
Uit onze controles blijkt echter dat u ons op 3 juni correct per e-mail heeft gecontacteerd en dat wij vervolgens het defecte product hebben laten ophalen. Daarna hebben wij op onze kosten een nieuw product als vervanging opnieuw naar u verzonden.
Wij hopen dat deze oplossing naar tevredenheid is geweest en aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Il Bucato di Adele Team
Ik gebruik het al jaren en zelfs nog geen favoriet geurtje gevonden: ze zijn allemaal heeelijk!
2 June 2026
Anja