Top kwaliteit

Mijn was ruikt dagen later nog lekker fris, dus echt een aanrader

Super snel geleverd. En de geuren zijn fantastisch.

Heerlijke wasparfums

Ik heb een paar wasparfums ontdekt die heerlijk ruiken. Bestelling wordt heel netjes en snel afgeleverd. Zelfs bij een bepaald bedrag worden geen verzendkosten berekend wat ik goed vind.

Heerlijk

Je krijgt gewoon een goed humeur als je de wasparfum ruikt. Een paar druppels in het vakje van de wasverzachter en zelfs je huis ruikt daarna lekker. Ik ben fan! Tevens was de verzending heel snel, top!

Mijn was ruikt heerlijk!

Mijn was ruikt heerlijk en als het wat minder wordt fris ik het op met de spray.

Zalige geurtjes

Ik gebruik vooral het wasparfum. Zalig om de pas gewassen kleren aan te trekken als ze zo goed ruiken

Wasgoed met een hemelse geur!

Heel tevreden van dit wasparfum!

Vlekken in wasgoed

Die nieuwe wasparfum dolce latte laat vlekken achter op je wasgoed En dat krijg je zelfs na meervoudig wassen (zonder wasparfum) er niet meer uit

Heerlijke geuren

Ik ben gek op de wasparfum en kan niet meer zonder! Ik haalde dit altijd bij onze lokale drogist. Nu besteld via de website, na aanmelden kon ik namelijk bestellen met 10% korting. Gelijk een grote bestelling gedaan. Helaas in de dagen die daar op volgde meerdere mails met 15% korting. Gezien de hoeveelheid van mijn bestelling ben ik voorlopig voorzien, dus dat vind ik erg jammer.

Grote fan van hun geuren

Dit is de beste wasparfum dat ik ooit gebruikt heb! De geuren zijn heerlijk en blijven ook lang na het wassen nog goed aanwezig in het wasgoed. Krijg veel complimenten dat ik (eigenlijk mijn was) altijd zo fris ruik. Ook de vloerzeep ruikt fantastisch, ik kan er ondertussen niet genoeg van krijgen. Thuiskomen in een huis dat lekker ruikt. Daarnaast ben ik ook heel tevreden over de service. Leveringen gebeuren zoals beloofd en alles wordt altijd stevig en netjes verpakt. De klantenservice verdient een compliment. Ik stuurde onlangs een mailtje met een vraag over een product en kreeg binnen de kortste keren een vriendelijk en duidelijk antwoord terug. Echt een top ervaring van begin tot einde!

Ik ben FAN. Wat een top product. De geur blijft dagenlang hangen. Zeer zuinig in gebruik.

Heerlijk

Beste product om was langdurig lekker te laten ruiken.

Ruikt heerlijk!

Ik heb nu al meerdere wasparfums geprobeerd en ze ruiken allemaal echt heerlijk! Je blijft ze ook echt goed ruiken ook als de was helemaal is opgedroogd!

Heerlijke geuren

Heerlijke frisse geuren. Ik heb 6 verschillende en ze ruiken allemaal heel fris en natuurlijk. Niet zo'n "gemaakt" luchtje zoals.je wel eens hebt bij andere wasparfums. Blijft lekker lang hangen. Als ik net nieuwe handdoeken heb opgehangen in de badkamer ruik je de geur dagen later nog als je binnenkomt.

GOED PRODUCT

LEVERING DUURT VEEL TE LANG

zeer tevreden

snelle levering zalige geuren en de geur blijft lang in de kleding

Lekkere geuren

Geur blijft heel lang in de kleren hangen

Snelle en goede levering

Zeer tevreden zowel de levering als het product

Heerlijke geuren en fijne klantenservice

Ze hebben heerlijke geuren, wasparfum geuren blijven ook echt lang aanwezig. Bijv. wanneer je winterkleren een jaar later uit de kast haalt ruik je het nog. Daarnaast ook snelle levering en behulpzame klantenservice!

fantastisch product

Een fantastisch product, ruikt heerlijk. Snelle levering. ALLEEN JAMMER DAT ER TELKENS NA TOCH WEL EEN GROTE BESTELLING EEN MAIL KOMT MET KORTING;

Heerlijke landurige geur

Een was die zalig ruikt!

Smell all around

A love the smels, all house Stay with...perfect, been using for a couple of yeats, try some others trademark but always come to this

Top Product!

Al meerdere wasparfums geprobeerd, DEZE is voor mij, de allerbeste..de geur....zooo hemels.. bedankt!

Top!!!

Zeer tevreden met mijn eerste aankoop via julie website ik kocht al eerder julie merk maar dan bij een andere webshop ik kocht 2maal de test setjes en ik moet zeggen ze ruiken 1 voor 1 heeeerlijk ... Als ook was het verzenden zeer snel en heb ik nog 3 dagen mijn pakketje in huis top dank je wel ik bestel zeker en vast nog in de toekomst bij julie

Aangename geuren

Een ding vind ik spijtig en dat is het volgende. Ik had juist een bestelling geplaatst voor 103,80€ en een paar dagen later kwam er een mail aan met een reclame van -15% reductie. Dat voelt niet aangenaam