Heerlijke geuren

Sinds ik de wasparfum van Il Bucato di Adele gebruik ruikt mijn hele huis naar heerlijke geuren. Ik ben nog aan het ontdekken welke mijn favoriet is, heb de box met 10 geuren om dit uit te zoeken.

Was goed goed geholpen

Heerlijke geuren

Was ruikt heerlijk,dagen lang

Fantastische geuren wanneer je juist doseert

Wasgeuren en sprays zijn top maar heb zelfs na 6md gebruik nog steeds wat moeite met de dosering. Geur blijf heel lang. niet geschikt voor alle stoffen (best niet gebruiken bij fleece)

Heerlijk!

​Wanneer ik mijn delicate was ophang aan het rekje, verspreidt deze heerlijke geur zich subtiel door het hele huis. Het ruikt meteen zo lekker fris! Deze geuren zijn echt fantastisch!

Heerlijke geur

Weinig nodig voor een heerlijke geur sensatie, zelfs de buren 2 huizen verder kwamen vragen wat ik gebruikte in de was !

Snelle verzending en levering. Heerlijke geuren! Ik ben verslaafd! Hele huis ruikt Heerlijk na wassen.

Sehr gut schnell und perfekt!

Helaas 1 verpakking lek

Ik kan geen contact met jullie krijgen terwijl 1 verpakking lek is aangekomen

Geweldige geuren

Ik gebruik het al jaren en zelfs nog geen favoriet geurtje gevonden: ze zijn allemaal heeelijk!

Snelle levering zorgt voor frisse was

Zeer tevreden over alles

Supere geuren blijven heel lang na ruiken in de kast

Blijft de beste tot nu toe

******en

Mijn 1ste bestelling , geen 10% korting Was niet meer geldig?!? Uitgesteld van bestellen Dan was er bij aankoop van 40€ een fles gratis Wou nog eens proberen en dat lukte ook niet , tijd verstreken Uitgesteld van bestellen Heb dan toch besteld en zou 10 staaltjes krijgen , zoals die nu loopt Heb het aangeduid maar men zegt van niet Ok, kan gebeuren dat ik iets over het hoofd heb gezien. Laat het weten en er kan niets meer gedaan worden, weer te laat ?!? Ik heb niet de gewoonte om negatief te zijn , maar na 3x proberen en dan nog zonder succes. Voor mij was dat te veel. Ik zit ook in de verkoop en probeer de klant altijd gelukkig te maken , zo is er positieve reclame. De negatieve gaat altijd langer mee dan de positieve. Op jullie manier verlies je klanten , terwijl de staaltjes een kleine extra is om positief te zijn. Heel spijtig Mvg Brigitte

Super fijne was parfum

Zeer fijn in gebruik

Heerlijk

Altijd weer een feestje om de wasparfum te ontvangen. Ik hoor altijd van iedereen dat onze kleding lekker ruikt

Lekkere geuren

Dankzij een collega heb ik jullie geurtjes ontdekt. Zitten heerlijke geuren tussen en je doet toch een tijdje met een fles van 500 ml

Het bestellen ging makkelijk, de betaling ook en het werd keurig netjes afgeleverd. De wasparfum ruikt heerlijk! Ik heb de Bianco Puro. Het hele huis ruikt er naar! Voor in de auto heb ik ook een luchtverfrisser van Bianco Puro, ook een topper!

Uitstekende service, snelle levering van dit prachtig product!

Uitstekende service, mooi product, correcte leveringen.

Jarenlang wasgeluk, gemiste kans in klantenservice

Ik bestel inmiddels al ruim vijf jaar met veel plezier bij Il Bucato di Adele en ben oprecht fan van de wasparfums. De geuren zijn normaal gesproken warm, luxe en blijven heerlijk lang hangen; echt een klein moment van wasgeluk in het dagelijks leven. Juist daarom vond ik het jammer dat mijn eenalaatste ervaring minder positief was. Een van de geuren (Seta) week sterk af van wat ik gewend ben: veel vlakker en zeperiger, zonder de warme tonen die deze geur voor mij juist zo bijzonder maken. Toen ik hierover contact opnam, kreeg ik als reactie dat waarschijnlijk mijn geurbeleving veranderd was. Dat voelde eerlijk gezegd wat makkelijk afgedaan, zeker omdat ik deze geur al jaren gebruik en meerdere andere varianten in huis heb waarmee ik dit verschil niet ervaar. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds fan ben van het product zelf en hoop dat er in de toekomst iets zorgvuldiger wordt omgegaan met dit soort feedback van trouwe klanten.

Heerlijk geur, snel geleverd.

Heerlijk geur die lang blijft, snel levering somder bezorgingskosten als je bulk koopt.

Zeer verslavend ….:-)

Wat is dit toch heerlijk! Zodra de was uit de wasmachine komt en ik heb een beetje wasparfum gebruikt van Il Bucato Di Adele ruikt de was heerlijk! Zelfs als de was is opgedroogd en in de kast ligt ruik je het nog. Geur blijft mega lang hangen. Krijg veel complimenten dat mijn was altijd zo lekker ruikt dus ik ben helemaal verslaafd eraan! Veel mensen al fan laten worden van deze geweldige wasparfum!

Al jaren fan van deze wasparfum!

Ik gebruik deze wasparfum al jaren en blijf een enorme fan. Mijn was ruikt heerlijk en ik word hier ook geregeld op aangesproken. Voor mij niets anders meer om mee te wassen dan deze wasparfum.

Super product en snelle levering

Ik ben al jaren fan van deze wasparfum, het ruikt heerlijk en de lucht blijft ook lang in de kleding handen ook als het een tijdje in de kast hangt. De bestelwijze is makkelijk en er is vaak een korting ook word er snel geleverd.

Alles was uitstekend en snel geleverd De wasparfum ruikt lekker en zelfs nog na een weekje blijft de parfum hangen Ik ben er zeer tevreden mee

Top producten!

Zeer fijne geuren