Jammer dat er weinig leuke"vaste klanten" aanbiedingen zijn want t is erg duur!
Beste Christa, Bedankt voor uw beoordeling. Als u dat nog niet heeft gedaan, raden wij u aan zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief: elke maand bieden wij twee of drie exclusieve promoties aan! Il Bucato di Adele Team
De wasparfum is top. De verzending via GLS is echt onder de maat!!! Ik beveel de wasparfum wel aan.
Ik gebruik het in de auto en in de droogtrommel en heb de textiel parfum . Ik vind de geuren heerlijk .
Lekker geuren snelle levering en de prijs valt mee.
Ik gebruik al jaren het wasmiddel en de wasparfum van Il Bucato di Adele. Vooral de bloemige geuren doen het hier zo goed in huis. Zelfs visite zegt dat het zo lekker ruikt wanneer de was helemaal op zolder hangt. Ik word er zo vrolijk van!
Snelle service en topproducten. Ik ben fan.
De geuren in de giftbox zijn fantastisch. Ik had deze besteld om de lekkerste geur voor mijzelf te vinden. Maar nou ik deze heb gevonden is die minder fijn en goed als die van het kleine flesje. Dat vind ik wel een klein beetje jammer.
Beste Bianca, Bedankt voor uw beoordeling. Wij willen u geruststellen dat het product in de flaconnetjes van 20 ml exact hetzelfde is als in de grotere flessen. De geur wordt namelijk in één enkele formulering geproduceerd en vervolgens gebruikt om alle beschikbare formaten te vullen, zonder enige variatie. Indien de geur minder intens lijkt bij gebruik van de grotere fles, kan het zijn dat u een kleinere hoeveelheid heeft gebruikt dan in het monodose flaconnetje. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om steeds 20 ml product per wasbeurt te gebruiken. Il Bucato di Adele Team
Een echte aanrader
Al heel wat geprobeerd maar dit is de beste
Mijn favoriet is de fiori di cotton,blijft lang ruiken en de california,heerlijk zomers
Comprei 3 produtos e um deles veio vazando, a caixa estava molhada no fundo. Como é um presente não sei ao certo quando tô liquido vazou. Fiquei bem chateada.
Dear Luana, thank you for your review. We apologize for what happened during the transport of your order. We understand the inconvenience caused and are here to help resolve the issue as quickly as possible. We kindly ask you to contact our Customer Service team at [email protected] so that we can provide you with the necessary support. Il Bucato di Adele Team
Zalige wasparfums, ook na het wassen en drogen blijft de geur hangen in je huis en je kleren! Wij kunnen niet meer zonder❤️ Om te weten welke geuren je het beste vindt kan je starten met 1 van de test pakketjes waar je heeeeel lang mee doet. Je hebt keuze uit twee pakketjes, de klassieke geurtjes en de speciale geuren. Il bucato doet ook heel vaak acties waar je zo een start pakketje gratis krijgt vanaf de bestelling €40.☺️
Heerlijke geuren
Ik deed een bestelling met een gratis cadeau erbij code erbijj gezet stond erbij in de lijst en op het eindafrekening na het betalen en bestelling stond hij er ineens niet meer bij in mijn faktuur, ik heb dat doorgegeven direct na mijn ontvangen bestelling en ze zeiden niks meer aan te doen.Schandalig !!!!!! Ben er al jaren klant Een reden om ergens anders te bestellen
Beste Rita, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals al toegelicht in onze eerdere e-mailcorrespondentie hebben we jouw melding samen nagekeken en is gebleken dat de promotiecode niet correct is ingevoerd tijdens het plaatsen van de bestelling. De actie was wel actief en geldig, maar kan alleen worden toegepast wanneer de code wordt ingevuld tijdens het afrekenen. Van onze kant is de bestelling daarom correct verwerkt op basis van de gegevens die we op het moment van aankoop hebben ontvangen. Helaas hebben we jouw melding pas ontvangen nadat de bestelling al was geleverd en, zoals eerder aangegeven, kunnen we geen wijzigingen meer doorvoeren zodra een bestelling is verwerkt en aan de vervoerder is overgedragen. Het spijt ons dat deze situatie tot ontevredenheid heeft geleid en we staan uiteraard nog steeds tot je beschikking voor verdere toelichting. Il Bucato di Adele Team
Lekker geuren. De Bleu Diamond vind ik zelf het lekkerst. Maar nu de geuren set erbij gekregen om te proberen. Dus ben benieuwd.
Je n’utilise plus que ce parfum de linge, tenue longue durée et fragrance exceptionnelle Je l’ai fait découvrir à ma maman et mes amies qui l’utilisent également.
Goede producten, mooie verpakt en vlug geleverd !
Ik gebruik de geurtjes van Il bucato di adele al geruime tijd en ze zijn heerlijk. Voor in de was of in je emmer om te dweilen…een fris huis gegarandeerd!
Bestelling geplaatst een uur na dat de bestelling geplaatst is hebben ze een gratis geschenk om mee te sturen maar ze kunnen nd n het niet mee sturen of na sturen want het was een uur later de aanbieding Nou sorry vind dit niet klant vriendelijk
Beste Marina, Bedankt voor uw beoordeling. Volgens onze gegevens is je bestelling geplaatst op 12 maart om 07:53, terwijl de promotionele nieuwsbrief op 12 maart om 00:01 is verzonden. Toen je contact met ons opnam, op 12 maart om 17:11, was je bestelling al aan de koerier overgedragen en, aangezien de promotionele kortingscode niet was ingevoerd, is de bestelling verzonden zonder gratis product. Zoals we al in onze e-mailwisseling hebben aangegeven, is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen zodra een bestelling aan de koerier is overgedragen. Daarnaast was er in je bestelling al een andere kortingscode gebruikt. Zoals vermeld in al onze communicatie, zijn onze kortingscodes nooit cumuleerbaar, waardoor het sowieso niet mogelijk zou zijn geweest om van twee promoties tegelijk gebruik te maken. We hopen dat dit de situatie heeft verduidelijkt. Il Bucato di Adele Team
Heerlijke geuren die echt onwaarschijnlijk lang blijven en een ruim assortiment. Een must have om in huis te hebben zowel voor je wasgoed alsook voor de geur die zich verspreid doorheen je hele interieur
Supersnel geleverd!! Wasparfum besteld, ruikt heeeeeerlijk!! Ook de verschillende proefgeuren binnen gekregen, kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen
Helemaal overtuigd van deze top producten
Ik wou deze eens uitproberen omdat ik mijn gewone wasverzachter beu was en deze geur nooit bleef hangen Ik was aangenaam verrast en kan nu niet meer zonder, ik kocht meteen alles Wasparfum Vloerreiniger Drogerballen Allesreiniger Echt fantastisch en het ruikt heerlijk
Ik gebruik al jaren de wasparfum. Heerlijk en ze hebben ook vaak leuke acties. Textielspray en wasmiddel ook top. Ik ben heel tevreden. Ook goede service
De klacht is netjes afgehandeld. Ik heb een nieuwe zending met wasparfum ontvangen. Daarvan mis ik er nu nog 1, maar ik heb er vertrouwen in dat deze alsnog nagezonden wordt.