Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vanaf het eerste email contact als daarna telefonisch heel erg goed.
4 June 2026
Patricia Panka
Amstelveen
Fijne samenwerking gehad met Feelingz. Ze konden snel schakelen en alle geschenkverpakkingen werden tijdig bezorgd. Goede service en doen wat ze beloven.
29 April 2025
veronique
den bosch
Met veel plezier voor het personeel een kerstcadeau geregeld via Feelingz. Ik heb het contact met de medewerkers van Feelingz als zeer prettig en professioneel ervaren.
24 April 2025
José
Venray
Voor ons bedrijf heb ik nu al meerdere jaren gebruik gemaakt van Feelingz. Vanuit Feelingz wordt er goed meegedacht naar de mogelijkheden en de personalisatie zorgt ervoor dat het echt een eigen gift wordt voor de medewerkers. De kerstgeschenken worden met veel enthousiasme ontvangen. Iedereen kan iets naar eigen keus uitzoeken en dat is de kracht van dit mooie geschenk.
23 April 2025
Kirsten
Urk
Blije vrijwilligers en makkelijk contact met Feelingz. Ook hoge mate van service tijdens en na het proces.
14 April 2025
Henrike Sjouke
Haarlem
29 January 2024
Sg Spieringshoek
Schiedam
Prima en snelle service, op tijd geleverd. Veel keuze.
24 January 2024
Marsha
Nieuwegein
Tijdens het proces om de kerstcadeaus voor onze collega's in orde te maken ben ik goed ondersteund. Voor vragen zijn jullie snel bereikbaar.
22 January 2024
Jantine
Helmond
21 January 2024
Edwin
Erica
Goede service tijdens de order. Mooie webshop, wij en onze medewerkers zijn tevreden.
19 January 2024
Bianca van Diepen
Heerhugowaard
Heel prettig samengewerkt met Feelingz. Vanaf het ontwerp tot de daadwerkelijke uitlevering ging allemaal prima. Zelfs toen we op het laatste moment toch nog extra exemplaren nodig hadden, was dit geen enkel probleem en werd dit keurig verzorgd. Verder hebben ze een groot assortiment om uit te kiezen. Heel veel cadeaus, maar je hebt ook de mogelijkheid om je voucher om te zetten naar een andere cadeaubon of je kunt (een deel) van het bedrag doneren aan een van de geselecteerde goede doelen. Er is dus echt voor iedereen wel iets te vinden.
19 January 2024
Miranda
Zoetermeer
Wij hebben nu voor de 3e keer Feelingz ingezet voor onze kerstgeschenken voor medewerkers. De communicatie is heel goed en snel, de geschenkdozen op maat zijn ontzettend leuk en mooi. Met heel weinig inspanning aan onze kant wordt alles tot in de puntjes geregeld.
18 January 2024
Minouk
Leiderdorp
Ik en mijn collega's waren erg blij met de bon, zodat iedereen zelf zijn lievelings kerstpakket kon uitzoeken. De een kiest weer een bon, de andere echt iets voor zichzelf en de ander doneert aan een goed doel.
Josefien
Arnhem
Fijn en vriendelijk contact, altijd snel antwoord. Er wordt met je meegedacht en geluisterd naar wat de wensen zijn.
Diana
Heerlen
Mooie cadeaus en een prima service!
Arthur
Maastricht
Ik hoor van mijn collega's veel terug dat levertijd langer is dan aangegeven, en verschillende dingen al snel uitverkocht.
Kim
Nistelrode
Een prima concept met ruime en gevarieerde keus. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, goede bereikbaarheid en vlotte afhandeling van alles.
Jacqueline
Haarlem
Ik ben zeer goed geholpen door Rachela, Het samengestelde pakket voldeed aan alle wensen. Rui assortiment en goede producten. Ik heb er zeel veel positieve feedback op gehad. Dank voor de hulp
Marco Boersma
Rijswijk
Dit is een perfect cadeau voor ons bedrijf met veel medewerkers. Er is voor iedereen wat te kiezen. Dat de cadeau verpakking gepersonaliseerd is, is zeker een meerwaarde. Ook de levering vanuit Feelingz, keurig op naam en per afdeling verpakt. Dit scheelde ons een hoop uitzoek werk. Fantastisch! Het bestellen via het portal gaat goed. Via de telefoon is het wat lastiger te zien welke categorieën er zijn. Reactie van medewerkers waren wel dat na bestellen de producten niet leverbaar zijn volgens de info die op de site staat bij het gekozen artikel. Na bestelling krijg je dan een mail met vertraging van levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van levering, ondanks dat het wat langer kan duren. Maar over het algemeen zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!
Marissa Ende
Driebruggen
leuk voor de kerst en wat een uitgebreid pakket aan cadeaus.
Ivonne
Leiderdorp
De reacties die ik van mijn collega's heb gekregen was dat ze het assortiment niet uitgebreid genoeg en leuk vonden. Ik had gevraagd om de Bol.com bon toe te voegen. Dit is helaas eerst niet gedaan en later na mijn verzoek alsnog toegevoegd. Jammer een aantal hadden al iets uitgezocht en hadden deze optie dus niet.
Beveelt niet aan
Wieke Andree
Joure
Hartelijk dank voor je review. Jammer dat we niet aan de verwachtingen van het personeel hebben kunnen voldoen. We vernieuwen ons assortiment elk jaar opnieuw, dit jaar konden de medewerkers uit meer dan 1.500 cadeaus kiezen. Uit de reacties die we krijgen is dit voor de meeste klanten ruim voldoende, helaas hebben we jullie niet weten te overtuigen. Wellicht dat we met het nieuwe assortiment in het najaar jullie wel verrassen.
Nogmaals dank voor je review!
Feelingz is een professioneel bedrijf die je vriendelijk te woord staat als klant. Ze helpen je mee met het vormgeven van je cadeau en ze denken mee waar nodig. Voor het bestellen kon ik de live-omgeving bekijken met tevens de cadeaus waar ze uit konden kiezen. De cadeaus liggen qua prijs-kwaliteitverhouding goed bij elkaar. Mijn personeel is erg blij met hun eindejaarspakket.
Chris van Ool
Budel-Dorplein
Birgit Haanstra
Amsterdam
Goede service, juiste informatie, snelle afwikkeling
Sonia Brown
Amsterdam
Prettige eerste ervaring met Feelingz. Wat kleine (verbeter)puntjes m.b.t. uiteindelijke verzenddatum en ontvangst cadeaukeuze/voucher, maar deze werden deze snel en accuraat opgelost. Advies is om wel zelf even bij de ontvangers van het cadeau nog even te verifiëren of alles goed is ontvangen. Wij zijn een internationale organisatie wat maatwerk vereist m.b.t. kerstgeschenken en Feelingz denkt hierin pro-actief mee. Onze medewerkers vonden het een leuk kerstgeschenk.
Een tevreden klant
Dordrecht
Het leukste cadeau kies je zelf! Met het online keuzecadeau van Feelingz kiezen jouw collega's hun eigen (kerst)cadeaus uit. Je budget wordt omgezet in punten en daarmee kunnen zij op onze cadeau-website één of meerdere cadeaus uitzoeken in categorieën als mode, koken, elektronica, wijn en spijs, mooi en gezond en vrije tijd. Ook leuk als verjaardagscadeau, voor jubilea en andere cadeau momenten!
Laan van Waalhaven 33
2497 GN Den Haag