Gewoon goed

Minimale maar zeer creatieve verpakking. Wat opviel was dat de verschillende sets van 4 sheets per kleur van 20 cm x 30 cm niet separaat verpakt waren. De sheets lijken handmatig gesneden met merkbare afwijkingen in grootte. Ik spreek dan over millimeters zowel in de breedte als de lengte. Dat maakt voor mijn doeleinden niet uit, maar het viel me op. Ik heb geen eerdere ervaring met het foam van De Foamtastische Huiskamer of foam in het algemeen. Ik heb dus geen idee of dat normaal is.

goede service, veel keuze in de winkel

ik vond wat ik zocht en service was goed.

Trage levering

Ik heb besteld en de bestelling zou na drie dagen binnen zijn. Het heeft meer dan een week geduurd.

ook goed

Dank voor het met zorg en aandacht inpakken!

Prima product, fantastische prijs en snelle levering

Ik heb een grote Gelli pad gekocht. De prijs kwaliteit verhouding is fantastisch. Het was netjes ingepakt en heb er al een paar proef afdrukken mee gemaakt. Op de verpakking zit een link naar een uitleg filmpje. Heel handig. Het pakket is ook snel verzonden. Ik zal deze online zeker vaker bezoeken

snel en goed

het bedrijf denkt met je mee als er een product momenteel is uitverkocht. stelt een alternatief voor het vertraagde product. het word snel opgepakt en verzonden.

Zeer correcte verzorging van je bestelling.!!

De berichtgeving is optimaal en een snelle levering. Keurig!!!

mooie producten

Netjes verpakt

Snelle en goede levering

Fantastische ervaring

Goed geïnformeerd, snel geleverd, goed ingepakt.

Fantastisch!

Gewoon Fantastisch blijf zo doorgaan.

Correct

Degelijk materiaal aan een correcte prijs. Melding van een probleem werd onmiddellijk behandeld en opgevolgd. Niets dan lof.

Was wel goed

Wel goed maar wat ik een beetje raar vindt dat wat ik had besteld niet op voorraad was en ik moest heel erg lang wachten op mijn snijmal ..en je werdt niet op de hoogte gehouden van de gang van zaken..dat vindt ik een min puntje .. Ik hoop dat ze er aan gaan werken Vriendelijke groet Nellie

Super service

Mijn geplaatste bestelling werd snel verzonden, helaas bleek bij aankomst dat een besteld item een lege verpakking bevatte. Na een mailtje hierover kreeg ik binnen een kwartier antwoord en de volgende dag had ik het vervangende item al in huis. Al met al dus een super service!

Snel geleverd en hadden alles wat ik nodig had!

Snelle service!

De Foamtastische Huiskamer levert snel en zorgvuldig, tegen prima prijzen.

Goede producten, snelle zending

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik besteld heb.

Goede service en snelle afhandeling

Heb de producten snel ontvangen. Er zat één product bij met een productiefoutje, werd heel snel een nieuwe voor opgestuurd!

De fantastische hobbykamer geschikt voor iedereen

Ik zag jullie passeren op google en dacht: "ik spring eens binnen"... Ruime keuze aan producten aan redelijke prijzen. Duidelijke en vriendelijke communicatie naar de klanten toe, ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker en vast terugkeren.

prima service!

Leuke spullen en prima service

Goede service nette communicatie en snelle verzending.

Zeker een aanrader!

Leuk bedankje bij de aankoop en snel geleverd!

Heel goed.

Goede communicatie. Product zorgvuldig verpakt.

Het duurde even voordat de bestelling verwerkt was ivm het verzenden naar het buitenland maar daarna was het snel voor elkaar

Over De Foamtastische Huiskamer

Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle. Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.