Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Eén van mijn bestelde producten was niet in voorraad. Ik kreeg nog dezelfde dag een berichtje met de vraag wat ik wenste: wachten op het product of een alternatief voor dat product. Na mijn antwoord werd mijn bestelling nog die dag verwerkt. Ik ben heel tevreden over De Foamtastische Huiskamer, zowel over de service als over de producten!

Vlugge bezorging en goede kwaliteit

Voor mijn eerste bestelling bij Uw bedrijf is het prettig om mee te maken dat de bestelling zo vlug bezorgd word. De kwaliteit is prima en fijn om mee te werken .Ik zal zeker in de toekomst vaker van Uw diensten gebruik maken

Alles perfect

De foamplaten die ik bestelde waren v topkwaliteit. Tijdens het ophalen was de eigenaresse zeer behulpzaam en meedenkend. Zeer happy!

Bij een vraag per mail direct en adequaat antwoord

Snelle verzending, keurig verpakt!

Blij deze winkel in mijn dorp

Ik ben echt een creatieffreak.... vind eigenlijk alles leuk.... en in deze winkel kan ik altijd slagen. Van kralen tot klei en van garen tot scrappapier... heerlijk om te snuffelen goede adviezen en gezellig.... top dus.

Altijd goed

Mijn benodigdheden om cosplays te kunnen maken bestel ik altijd bij de Foamtastische huiskamer. Zij hebben alles in huis en bestellen gaat altijd vlot en goed!

Goed verpakt! Heel blij mee.....

Snelle levering.

Precies wat ik zocht met duidelijke omschrijving

Precies wat ik zocht met duidelijke omschrijving. Overzichtelijke website met veel keuze. Jammer genoeg niet de keuze om kleinere vellen van het materiaal dat ik nodig had te kunnen kopen

Leuke artikelen en goed verpakt

Leuke artikelen en treintjes waren goed verpakt. Jammer dat de bezorger er wat minder goed mee omging, maar klantenservice heeft dit goed opgepakt; heel fijn! Zou dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

Keurig, niks te klagen

Prima webshop

In goede staat en snel ontvangen en netjes ingepakt!

Netjes verpakt en snelle levering. Tevreden klant!

Geweldig!

Product is van hoge kwaliteit, werd snel verzonden, en goed contact met de klantenservice!!

Prima bedrijf

1 dag na het bestellen mijn artikel al binnen, in totaal dus maar 2 dagen geduurd. Erg fijn zulke snelle leveringen.

snelle goede levering

besteld en snel geleverd, goed verpakt.

Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Ik had foamclay nodig voor een projectje na even te zoeken op internet kwam ik bij foamtastische huiskamer uit. Bestellen was al snel gebeurd en het product was perfect

Uitgebreide sortering en goede communicatie over levering

Een uitgebreide sortering, heerlijk om te shoppen. Meteen duidelijke communicatie over wanneer de levering plaatsvindt. Topper, kom vast nog n keer terug in de (web)shop.

fijn bedrijf, goede service

Ik had voor het eerst een bestelling geplaatst en bij bezorging bleek er iets verkeerd te zijn met verpakking van product en dus onbruikbaar. Heb gemaild en foto gestuurd, het werd direct goed opgepakt en snel gecorrigeerd.

Overzichtelijke website en nette levering

Ik vond hier wat ik zocht. Binnen een paar dagen, goed verpakt, afgeleverd.

Leuk aanbod, snelle levering

Goede ervaring

Heel vlotte bestelling van uitgebreid knutselmateriaal

Duidelijke website waarbij je gemakkelijk je bestelling kan invoeren. Heel duidelijke communicatie rond levering. Vlotte levering.

Op voorraad is ook echt op voorraad

en dus worden bestelingen supersnel geleverd! Top!!

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Heel tevreden!

Alles ging naar wens

Over De Foamtastische Huiskamer

Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle. Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.