Snelle levering en netjes verpakt!

De website is duidelijk,snelle bezorging maar mijn pakket was wel open bij aankomst.

Snelle service, goed verpakt en ben heel blij met de Gelli producten!

Het is erg mooi qua kwaliteit. Het was stevig in gepakt en je wordt via de mail goed op de hoogte gebracht!

Vriendelijke klantenservice

Goede kwaliteit foam en zeer vriendelijke klantenservice!

Alles netjes verpakt

Nou heb een bestelling bij jullie geplaats alles netjes 1 ding was er jammer genoeg niet maar ook netjes van op de hoogte gebracht, dus ja ik ben zeer tevreden en kom zeker bij jullie terug met meerdere bestellingen.

Mooie potloden ontvangen

Mooie potloden ontvangen. De kwaliteit had ik ook zeker niet onderschat. Ze kwamen goed en snel aan in een bubblemailer dus TOP!

Makkelijk, snel en goed

Mijn ervaring is van nu, dus tijdens de lockdown. Heb het gene wat ik zocht gekocht via de webshop en afgehaald in de winkel. Dit alles ging makkelijk, snel en werd goed netjes behandeld bij het afhalen.

goede service

Prima afhandeling van de bestelling. Je krijgt alleen niet direct ën bevestiging van je bestelling en dat was wat verwarrend. Maar bestelling was snel in huis.

Top leverantie

Het bestelde werd snel en netjes geleverd.

heel goed

ik had mijn bestelling heel vlug ontvangen

Snel en zorgvuldig

Je hebt je bestelling snel en er wordt zorgvuldig mee om gegaan. Goede service.

Netjes verzonden en prima product

Mijn bestelling was snel verzonden en kwam netjes aan. De producten waren goed verpakt. Ik ben nog niet met de knutselmaterialen aan de gang geweest, maar het zag er goed uit.

Snelle levering en alle produkten zijn prima

Koop hier graag

Er klopte 1 dingetje niet en dat is super opgelost!

Heel veel producten op 1 plek en auper goed serves

Praktisch alle producten die ik nosig heb kon ik bij het foamattelier bestellen. Het werd snel opgestuurd en zelfs na het bestellen kon ik nog wat laten toevoegen aan de order Top service!

De Foamtastische Huiskamer is de enige winkel die ik kon vinden waar het mogelijk is om slechts een enkele foamplaat te bestellen en geen 20 tegelijk.

Snel, fantastische service, goede kwaliteit

Snel, fantastische service, goede kwaliteit

goede en snelle levering

blijf zo door gaan

Prettig en vriendelijk.

Prettig en vriendelijk. Snelle reactie en verzending. Producten goed verpakt en zoals omschreven.

Super fijne service

Snell levering, lekker meedenkend en behulpzaam Blije klant!

Het leek me leuk om eens een kaars te versieren met een wasstift. De stift deed precies wat het moest doen. Prima product, prima webshop. Hoe lager de verzendkosten zijn hoe aantrekkelijker om het weer eens te bestellen.

Supervlotte levering zelfs rond de feestdagen!

Hebben vaak ivm make to order snel materiaal nodig. Nog nooit problemen gehad met orders hier

Klantvriendelijk en snelle levering

In tijden van lockdown zijn we afhankelijk van digitale communicatiemiddelen en leveringen. De foamtastische huiskamer is telefonisch goed bereikbaar, reageert direct bij vragen per mail/ telefoon en bezorgd de bestelling zeer snel zoals beloofd.

Over De Foamtastische Huiskamer

Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle. Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.