geweldige service!

Ik had Craft Clay besteld in een kleur die niet op voorraad was, dezelfde dag nog kreeg ik bericht of ik een andere kleur wilde, en die had ik de volgende dag gewoon netjes in huis. Super geregeld, fijn dat er zo goed meegedacht wordt.

vriendelijk en alles keurig geregeld

Erg tevreden over de service en vriendelijke communicatie toen er iets niet goed verstuurd was. Bedankt! Een aanrader.

Mooie producten, goede communicatie

Alles netjes en snel geleverd, 1 product kwam van verder, ben ik netjes over geïnformeerd dat dat wat langer duurde, met excuses. Product alsnog ontvangen en inderdaad heel mooi bloemenfoam!

Positief

Het heeft wel lang geduurd voor ik het bestelde kreeg, ik heb er een beetje achteraan moeten zitten, maar het bestelde zat vast bij de douane dus het was niet de schuld van De Foamtastische Huiskamer. Ik zal hier zeker nog bestellen want het assortiment is zeer groot!

Alles is perfect en goed verpakt aangekomen,niks was beschadigd.wel wat langer moeten wachten op de levering maar dat kan ook zijn omdat het weekend er tussen zat.heb de bestelling op de donderdag geplaats.Verder heb ik daar wel begrip voor dat het wat langer kan duren en heb daar verder niks op aan te merken.de Materialen zijn perfect van wat erop de website stond,uitgezonderd van een spatraampje waar erop de foto stond dat het bolvormig was.ben voortgegaan op de foto en niet wat er beschreven stond.Foutje van mij.Maar ik hou het artikel.veder ben ik tevreden van de goederen.

Duidelijk site, snelle levering

Goede communicatie wat betreft de bestelling

De cadeaubon was otzettend leuk ingepakt

Snelle bezorging, leuk ingepakte cadeaubon.

Product zoals verwacht, snelle levering en scherpe prijs

Zeer positief en zal zeker vaker iets bestellen bij dit internet bedrijf.

veel keuze, vlotte service

Prima ervaring. Hier kom ik terug

Super service

Supergoede service, snelle levering, goede kwaliteit

Keurig verzorgd

Kwalitatief mooie spullen, zeer zorgvuldig verpakt.

snel en netjes

makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel met reageren en leveren.

Ik had een bestelling gedaan van een product dat op korte termijn niet leverbaar was. Daar kreeg ik netjes bericht over. Een alternatief product werd snel geleverd. Communicatie werd via WA gedaan. Net iets sneller dan de e-mail.

Geweldige winkel

Wederom snel geleverd voor een goede prijs. Top

kon alles vinden op de website en de bestelling was snel in huis.

Snel, goed ingepakt.

Snelle levering, goed verpakt

De artikelen die zocht waren snel te vinden op de site met een goede omschrijving van het product. Het geleverde werd goed verpakt en snel geleverd.

Super attent

Een deel van mijn bestelling was niet meer aanwezig. Kreeg een mail met de vraag of ik daarvoor iets anders wilde bestellen of geld retour. Heel netjes en ook snel geleverd.

Heel goede service

Verzorge zending.

Vriendelijke personeel en je word er goed geholpen

Super goed

Goede service snelle levering

Heldere communicatie, snelle verzending, producten snel ontvangen. Niks op aan te merken.

heel goed

gewoon goede communicatie en verzorgde levering

Over De Foamtastische Huiskamer

Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle. Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.