Super goed!!!ik ben erg tevreden!!!

Prima spullen!

Goed maar jammer van de kleur verf

Goede verzending. Verf gekocht van pebeo , alleen erg jammer dat de kleur zwart niet zwart is... is heel donker blauw dus moeten we nu nog een keer bestellen en weer verzending betalen helaas ..

Goede informatie en snelle levering.

Na bestelling werd het pakket meteen verstuurd en ik ben goed op de hoogte gehouden. Netjes en degelijk verpakt met een leuk kaartje.

Mijn eerste bestelling is naar volle tevredenheid verlopen, zeer snelle verzending en uiterst zorgvuldig verpakt. Kom hier zeker terug.

Bestelling snel verzonden keurig verpakt

Zeer tevreden over het snelle verzenden van de bestelling. Jammer dat het postorderbedrijf er lang over doet om het te bezorgen.

uitgebreide keus in winkel en snelle bezorging

S avonds besteld, en de volgende dag werd het thuisbezorgd. Super fijn en snel dus

Prima proces

Kadobon besteld en betaald, deze kon ik vervolgens na enkele uren downloaden en zelf printen. Kado is goed terecht gekomen!

goede prijzen, snelle service en reactie

Ideaal dat de verzendkosten zijn aangepast op het gewicht en de grootte van wat je koopt!

Vriendelijk, behulpzaam

Erg vriendelijk en behulpzaam

Héérlijk die altijd aanwezige fantastische behulpzaamheid en service!

Op oudjaarsdag nog snel wat bestellen en wat denk je? In de avonduren toch nog geleverd! Werkelijk fantastisch, grote dank.

Heel attent om een telefoontje te krijgen over het tijdstip van levering. Netjes verpakt.

Goede service tijdens lockdown!

Na contact via de app werd mijn bestelling dezelfde dag nog geleverd. Fijn!

Geweldige uitgebreide en supersnelle service!

Mijn ervaring met deze winkel is fantastisch. Ik kreeg uitgebreid advies, wat erg fijn was. En toen ik uiteindelijk mijn producten gekozen had, lagen ze dezelfde avond in de brievenbus. Dat vond ik echt superfijn! Als ik niet had kunnen kiezen waren de medewerkers zelfs bereid in de avond langs te komen met een aantal producten zodat ik zelf kon kiezen, nu de winkel gesloten is. Dat is toch geweldig?!

Snel en zorgvuldig bezorgd

De informatie was duidelijk. Ik wist precies wanneer het pakketje bezorgd zou worden. Het was goed ingepakt daardoor was er weinig kans op beschadiging. Fojne ervaring

De website is overzichtelijk en ze geven goed advies. Omdat het met de post niet snel in huis zou zijn werd er aangeboden dat ze het zelf thuis bezorgen uiteraard tegen betaling van de regulieren verzendkosten . Top.

Snel en correct

In de drukke periode voor kerst toch snel ontvangen. 1 artikel was defect bij versturen. Dit hebben ze meegestuurd en het bedrag gecrediteerd. Super!

Prima site, bestellen gaat makkelijk en bestelde producten dezelfde dag bezorgd. Keurig in zakje. Helemaal top.

Super snelle service

In de middag mijn bestelling geplaatst en 's avonds al binnen. Met de gratis bezorging in Goirle was het er zo!

Voor 17.00 besteld en ‘s avonds al in huis

Prima surves goed product

Goedde communicatie en snele levering

Leuke producten en snelle levering

Ik was bang de producten niet op tijd geleverd te krijgen zo vlak voor de kerst en met de problemen van de pakketbezorgers . De winkel heeft de producten zelf afgeleverd, wat een service!

Heel positief!

Wij waarderen de creativiteit van deze winkel in de Corona tijd enorm. Onze kerstcadeautjes kwamen voor een groot gedeelte van de Foamtastische Huiskamer en van de week regelden we online een cadeaubon voor een vriendinnetje van onze dochter. Deze bon lag super snel, leuk ingepakt in de brievenbus. Blij met wat wel kan.

super goed

Komt goed afspraak na en snelle levering, goed assortiment

Uitstekend... Verwachtingen overtroffen

Hebben zelf even gebeld om aan te geven dat met 0,01 eurocent extra er geen bezorgkosten gelden en deze voor eigen rekening genomen en pakje mooi ingepakt en tijdig bezorgd. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken!

Goedkoop, snel, servicegericht

Wat een service, product is in een mum van tijd persoonlijk thuisgebracht.

Over De Foamtastische Huiskamer

Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle. Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.