Uitgebreid assortiment

Bestelling snel ontvangen.

Onlangs een aankoop gedaan bij de Foamtasche Huiskamer gedaan. Omdat ik niet precies wist welke artikel ik moest hebben heb ik maar de winkel gebeld. Ik werd hier zeer vriendelijk te woord gestaan. Na het plaatsen van de bestelling bleek ik alsnog het verkeerde artikel te hebben ingevoerd. De verkoopster belde hierover terug, top! Dezelfde avond werd mijn opbergdoos keurig netjes bezorgd! Hier een zeer tevreden klant!

Goeie service en snel geleverd

Veelzijdige en klantvriendelijke winkel

Zeer prettig gewinkeld tijdens Kreadoe. Wat ik vooral prettig vond was de mogelijkheid tot chatten tijdens het online winkelen. Verder was het telefoongesprek een paar dagen later heel gezellig. Super dat er de mogelijkheid was om artikelen in de pre order te bestellen die nog niet online stonden. Zeer duidelijk en snel contact. En voordelig! Verbeterpuntjes: Zoeken naar artikelen op de website moet sneller makkelijker en met minder zoekmogelijkheden kunnen. Sorteren in dubbele categorien, op merk en op soort en op hobbysoort gewenst. Meer details over producten erbij vermelden, evt met links naar voorbeeldfilmpjes.

Prima en snel

Snelle levering. Netjes verzorgd en precies zoals verwacht

Snelle levering, leuke producten

Vlug geleverd en goeie kwaliteit!

Heel makkelijk om mee te werken, zeer mooi materiaal, snel geleverd!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel antwoord en vriendelijk

Groot aanbod en goede kwaliteit! Ik werd vriendelijk geholpen toen ik opzoek was naar de giftcard. Nadat er problemen met de giftcard waren werd er meegedacht en snel geantwoord.

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

SUPER

Goede service vriendelijk personeel.

Snel en gratis thuisbezorgd

Erg fijne winkel met ruim assortiment. Nu vanwege corona zelf als extra service gratis thuisbezorgen in Goirle. Ik ben heel erg tevreden.

Goede, snelle, persoonlijke service

Leuk contact in de winkel. Snelle service!

Snelle levering en netjes ingepakt!!

snel geleverd.

Mooie ervaring.

Netjes en snel bezorgd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke site en de spullen besteld. Wel een bestelbevestiging maar geen verzendgegevens in de mail. Na een paar dagen gebeld en er bleek een levertijd voor mijn kleur te zijn. Had ik niet gezien op de site. Een andere kleur was wel in voorraad en de volgende dag binnen. Prima service.

Zeer goede en persoonlijke ervaring

Zeer goed opgevolgd... had twee bestellingen gedaan .. had wat vergeten bij eerste bestelling .. zonder er te moeten om vragen werden beide bestellingen samengevoegd en dus maar 1x verzendkosten...

Snelle actie. Mijn adressering was niet compleet en dit is snel gesignaleerd en snel actie op ondernomen. Bestelling was snel binnen.

Prima winkel met veel materialen

Snel, makkelijk en goedkoop kunnen inkopen

Perfect service

Iedere keer weer weten ze me hier te verrassen met een snelle service, heel veel kennis van zaken en vriendelijk personeel. Als ik twijfel over wat ik nodig heb stuur ik een mail en krijg ik een uitgebreide uitleg. Soms zijn producten niet voorradig maar wordt het nageleverd of krijg ik mijn geld al terug voor ik mijn pakket binnen heb. Een perfecte service dus

Snelle, perfecte levering van mijn online bestelling!

Alles wat ik telkens wil bestellen is bijna altijd voorradig of snel weer voorradig waardoor ik nooit lang hoef te wachten. Fijne winkel met enorm veel kennis van de producten die er verkocht worden.

deze webshop staat ondertussen bij mijn favorieten!

top ervaring! Ruim assortiment, Snelle levering, Hier shop je nog met ouderwetse klantgerichtheid!!

Snel en goed verpakt

Snelle reactie op de bestelling die ik geplaatst had. Heeft maar een paar dagen geduurd eer ik mijn bestelling heb ontvangen.

Over De Foamtastische Huiskamer

Foamtastic Crafts is een veelzijdige online hobby- en craftcompany in Nederland, die een grote verscheidenheid aan hobbymaterialen verkoopt. Ruim 15.000 verschillende hobbymaterialen. Alles voor hobby.art & cosplay. Denk daarbij aan Mixed Media, Cosplay, Schilderen, Boetseren, Tekenen, Powertex, Stempelen, Foam projecten, Schminken etc.... Ons ruime assortiment wordt continu aangevuld, waardoor we jouw bestelling snel kunnen leveren. Is jouw bestelling een kadootje ? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Bij vragen helpt ons deskundige team je met tips en trics. Kies voor verzending of haal je materialen op in onze showroom in Goirle. Met Foamtastic Crafts bestel je Gemakkelijk, Snel en Veilig al jouw hobbymaterialen met de service van een lokale winkelier.