Beste online tabakszaak van nederland

Doen altijd wat je vraagt en er is altijd een kleine attentie een een hand geschreven bedankje toegevoegd. Je voelt je daar nog echt gewaardeerd als klant.

Gerda is de best

Persoonlijke touch met sterke bindingskracht, het begrip goodwill heeft zij uitgevonden.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Uitstekend, snelle complete levering.

Erg tevreden

Zeer attente service. Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de sigaren die niet op voorraad waren werden alsnog met spoed opgestuurd. Perfect op tijd voor mijn vakantie. Dank!

Goede ervaringen

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snelle correcte levering met prima prijzen

Snelle correcte levering met prima prijzen. Persoonlijke kaart bij aankoop pijp wordt gewaardeerd. Ik ga hier meer bestellen !

Geweldige service

Ik bestel al meer dan 7 jaar al mijn sigaren via de Oude Tijd. Een geweldige zaak met vriendelijke mensen. Helaas woon ik te ver weg om bij ze langs te gaan in Utrecht, daarom bestel ik online. Erg makkelijk en de volgende dag in huis. Ruime keuze en bijna alles op voorraad. Als ik sigaren nodig heb dan ga ik automatisch naar website van de Oude Tijd, daar denk ik niet eens over na. Echt een aanrader!!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Ik bestel hier zeker weer.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en service. Zeer vriendelijk via de telefoon. kortom TOP.

Top ben bij graag weer

Goede verpakking . Friendelijk . Snell genoeg . Leuk cado . Dank je wel

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Supersnelle verzending en erg goede service!

Mijn eerste keer de bestelling bij jullie! Had per ongeluk verkeerd besteld en mail gestuurd! Er werdt vrijwel direct gereageerd en verzocht het weer retour te zenden en om te ruilen. Dit alles is een zeer kort tijd bestek. Geweldige goede service...TOP!!!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Altijd op tijd, alles goeie kwaliteit

Goed verpakte levering, optijd besteld volgende dag in huis, sigaren waren topkwaliteit, mijn vaste bestel adres Groeten Thomas

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

prima site , nelle service.

duidelijke site, makkelijk vergelijken. Snelle en nette v erzending, duidelijke communicatie

Keurig

Keurige service, snelle levering en alles keurig verpakt. Tevens nette updates over de levering.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje. Dankjullie wel. Met vriendelijke groet,

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snel en directe verzending van mijn tabak

Prima bedrijf. Neemt direct mijn bestelling aan en wordt snel verzonden

geweldig

Zeer goede voorlichting en service

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Uitstekende service en altijd een presentje bij de bestelling en een persoonlijk bedankje

Prima service, snelle levering, altijd presentje bij bestelling en persoonlijk bedank briefje. Aandacht en waardering voor de klant!

Prima levering

Op tijd en de juiste spullen. Helemaal goed

Mooi

Goed verpakt en snel geleverd

Fantastische service

Snelle levering, snel contact, klantvriendelijk. Persoonlijk kaartje bij de aflevering in de doos, top

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Topzaak met super veel keuze.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Bijzonder betrouwbare webshop met verbazingwekkend assortiment en zeer snelle levering in uitstekend goede verpakking, uitgebreid begeleid via e-mail Track en Trace; kwaliteit rookwaar 10+

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Binnen 48 uur gekregen wat gevraagd is met een vriendelijke persoonlijke note.

Positief!

Snelle afhandeling

producten in een goede verpakking en snelle levering

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Lekkere sigaren én goede dienstverlening!

Voor herhaling vatbaar!

Janskerkhof 25

3512BN Utrecht

Over De Oude Tijd

De Oude Tijd staat al ruim 85 jaar voor vakmanschap, service en gezelligheid. U vindt bij ons een ruim assortiment Nederlandse sigaren (shortfillers), sigaren uit het Caribisch gebied (longfillers) en daarnaast hebben wij een grote collectie tabakspijpen. Uiteraard bent u voor allerlei accessoires voor de sigaren- en pijproker aan het goede adres. Samen met ons team streven wij naar een positieve invulling van het genieten van tabak. Graag ontvangen wij u in onze winkel en vertellen u alles over genietend roken. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren dan hopen wij u van dienst te kunnen zijn in onze webwinkel.