Klantvriendelijkheid en attente aandaht

Mooie webwinkel en makkelijke bestelprocedure.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Ik ben blij met De Oude Tijd!

Ik heb al een aantal keren sigaren voor mijn lief besteld. Ze werden snel bezorgd, mooi en zorgvuldig ingepakt!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Ik heb ongeveer euro 100 de tabak gekocht maar ik heb ongeveer euro 4 voor verzending betalen. Dat is niet normaal. Als ik bij de bol of andere website zou kopen, zou ik niet extra voor de post betalen.

Ook prima

Top ervaring!

Goede levering van heerlijke sigaren inclusief een persoonlijk bedankje van de leverancier. Daar kunnen veel winkels nog iets van leren.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snelle en punctuele levering van pijp

Overzichtelijke webshop met zeer ruime keuzemogelijkheden. Leuke attentie bij pakketje (pijpstandaard)

Uitmuntende klantbediening !

Uitmuntende klantbediening !

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Altijd attentie voor de klant.

Snelle levering van de artikelen. Altijd een persoonlijke boodschap bijgesloten en vaak een presentje erbij. Dat zijn de redenen dat je ook terugkomt als klant.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snelle levering van goed product

Niks mis dus alles goed

prima bezorging

als vanouds was de bezorging weer prima

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Ik ben blij dat oude tijden nog steeds werken.

Tabak is ongezond en ik weet dat heel goed als arts. En toch doen artsen zoals mij best wel vaak (en soms met recht) ongezonde dingen. Omdat ieder mens nu eenmaal anders is. Geloof mij of niet?

Echt de beste. Al jaren

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Mijn ervaring bij de Oudetijd is super …alles is op tijd en netjes behandeld van moment van bestellingen tot bezorging alles is informeel.kreeg zelfs de laatste keer een aanstekers erbij en een tijdschrift met alles over wat betreft sigaren ,echt een must have.!!!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Snel, verse sigaren, prima verpakt. Top!

Vaste klant sinds Corona! Nog nooit in de winkel geweest maar online alleen maar goede ervaring.

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Alles goed behalve de bezorgdienst

Goede sigaren, netjes verpakt, met een vriendelijk briefje erbij, allemaal prima, maar dat PostNL maar één keer langskomt is onhandig: voor sommige mensen is een afhaalpunt ver weg.

tevreden

goede tabakspijp molina barasso 104 rookt goed zit alleen wel en kleine barst boven in de pijp maar niet zo erg dat het een probleem is eigenlijk had deze pijp afgekeurd moeten worden op afwerking maar dat vind ik niet echt een probleem ik vind deze pijp beter dan me handgemaakte pijp zonder filter de hajenius red feast pijptabak is ook een prima roker niet te sterk niet te licht smaak variert met hoe je rookt maar vanille komt het meest naar boven en als je heter rookt komt de nootachtige licht zoetige smaak erbij chocolade hebt ik niets van gemerkt lekkere roker voor bij en bakkie koffie en de tabak is precies goed uit blik het is geen uitgedroogde tabak en nog bedankt voor die extra pijp standaard

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Correcte en snelle levering. Alleen kon ik bij de laatste bestelling maar 2 blikjes red dragon bestellen ik denk dat dit in verband was met de toeleverancier van de tabak

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Prima zaak, lieve mensen, deskundig

optimale service

mijn primera leverancier kon eerst al geen pijpfilters meer leveren en bleef nu ook in gebreke met de pijptabak

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Dank voor de goede bezorging en de leuke verrassing! Ook goed dat jullie nog steeds sommige merken beschikbaar hebben

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Breed assortiment, snelle levering & goede service.

Hier besteld vanwege het brede assortiment. Pakket werd snel geleverd, netjes in een zip-lock bag met een boveda pack er in. Één van de sigaren leek bloem/schimmel te hebben, hierover terug gemaild waarna direct professioneel antwoord kwam. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Snel en prima service

Zeer tevreden. Na bestelling volgende dag al levering. Ruim assortiment

Dik voor mekaar

////

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Overzichtelijke website. Leuk aanbod en vriendelijke snelle levering

Vriendelijk contact en een snelle levering. Jullie geven snel antwoord op vragen via de mail. Jullie hebben een overichtelijke webste en in de verpakking zit altijd een leuk briefje. Dit maakt het persoonlijker. Al met al een goeie ervaring.

Janskerkhof 25

3512BN Utrecht

Over De Oude Tijd

De Oude Tijd staat al ruim 85 jaar voor vakmanschap, service en gezelligheid. U vindt bij ons een ruim assortiment Nederlandse sigaren (shortfillers), sigaren uit het Caribisch gebied (longfillers) en daarnaast hebben wij een grote collectie tabakspijpen. Uiteraard bent u voor allerlei accessoires voor de sigaren- en pijproker aan het goede adres. Samen met ons team streven wij naar een positieve invulling van het genieten van tabak. Graag ontvangen wij u in onze winkel en vertellen u alles over genietend roken. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren dan hopen wij u van dienst te kunnen zijn in onze webwinkel.